[REPLY]
Jeg har flere gange haft en uforskammet medarbejder i telefonen. De mener jeg skylder Homeenter AB for to dvd film.
Den ene var en gave, med et porto krav, den anden film dumpede ind af døren få dage efter den første. Jeg var pludselig blevet abonoment på dvd film.
Det høre med til historien at "gaven var flere måneder under vejs, jeg havde svaret på nogle spørgsmål, ikke sagt ok til et medlemskab og filmen kom før det første medlemsblad. Begge film blev retuneret samtidig.
Det tog tid og flere forsøg, før de stoppede med at sende medlemsblad osv.
ColorBob.se fandt anmeldelsen nyttig
Som rigtig mange sikkert er klar over, findes der rigitig mange "svindelportaler" på internettet, eksempelvis Supershopping.dk, Garantispillet.dk, Vindkassen1-10.dk, Bergwest.dk etc. Allesammen har kun det formål, at få penge uberettiget op af kundernes lomme, og fælles for dem er ligeledes, at de bruger usmagelig og ulovlig markedsføring for at få kunder.
Når så deres kunder opdager, at de er blevet snydt, og kunderne ikke vil betale, så kommer der efterfølgende rykkerbreve fra et Inkassofirma, og typist er det altid fra det samme inkassofirma Alektum Inkasso A/S fra Århus.
Dette inkassofirma har specialiceret sig i at indrive fordringer fra 3. mand, med firmaets direktør i spidsen Margit Henny Klein er de rigtig gode til dette, ifølge Erhvervs- & Selskabsstyrelsen kan man læse i deres regnskab fra 2010, at de havde et overskud efter skat på 1.6 mio. og en egenkapital på 12.7 mio.
Hvordan kan det lade sig gøre at tjene så mange penge på at inddrive småbeløb fra små kunder, ja det er jo kun fordi at kunderne bliver PISSE BANGE FOR ET INKASSOFIRMA, og kun betaler for at få ro.
Men I har intet at være bange for, når blot I følger nedennævnte retninglinjer første gang I modtager en rykkerskrivelse fra Alektum.
I sender Alektum et ANBEFALET brev, hvori I skriver, at I ikke er enige med Alektum i, at I skylder internetportalen noget som helst, og vil derfor ikke betale, samt at I efterfølgende ikke besvarer flere rykkerskrivelser fra Alektum.
Så er "Juraen" på plads, og så kan I stille og roligt slappe af, Alektum ved nemlig godt, at det er ulovligt at indrive penge hos nogen, som er uenig i, at de skylder penge.
Kvitteringen fra PostDanmark på det anbefalede brev gemmer I selvfølgelig sammen med en kopi af brevet I har sendt til Alektum.
Fortsætter Alektum så med at sende flere rykkerskrivelser, lægger I bare disse breve uåbnet ned i skuffen sammen med ovennævnte, på et tidspunkt holder Alektum op.
dette firma er nogle grumme svindler og får karakteren k.i.b. send dem til kontanten og lad os få stoppet de svindler vi købte en film fra homeenter som vi returnerede, de påstår at de ikke har fået denne retur. så menerjeg at de er fulde af det der kommer ud af en bagdel...
Lee og Maethem Mebder fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har også fået min sag for med Alektum, som jeg vil sige er så flabet at ringe til folk omkring kl 19 om aftenen d 7, for at spørge om der er penge på vej til dem, jeg tror jeg gør som overvågeren beskrev
"Inkasso-firma truer ulovligt i årevis - dr.dk/DR1/Kontant" citat fra Google.
Selv har vi oplevet dem som tandem med SuperShopping, et svindelforetagnede på Nettet, hvor de forsøger at svindle penge ud folk. Det er en forbandet forretnings metode, rigtigt ærgerligt, at de tjener penge på det, iflg. NN Erhverv endda rigtigt mange penge og
det er fantastisk, at de kan få lov til at fortsætte med det uden at nogen stopper dem !!!!
Hej mit navn er Trine , jeg har sådan set aldrig købt noget inde fra det der supershopring !!! men alligevel sender de mig breve hele tiden, på høje beløb s: er da glad for jeg ikke er den eneste der har noget med det her roderi at gøre S:
Ville høre hvad jeg kan gøre, for at stoppe det ??
Jeg kan ikke forstå at alektum kan opkræve penge for andrer virksomheder uden at kræve bevis for at der faktisk ligger en salgsaftale/accept på et salg eller andet. Og når ,man ber om et bevis på at man har bestilt noget eller købt noget kan de ikke stille op med det sikke en gang plattenslager....jeg vil opfordrer alle til ikke at lade sig true eller på andrer måder føle sig presset til at betale, jo flere der ikke accepptere Alektum`s forretnigsmåde jo stærkere står vi som borgere i dk. og jo svagere står Alektum som lovlydige og troværdige inkasso-firma..Jeg har intet respekt for Alektum`s fremgangsmåde.....
Min kone købte en film fra Homeenter, efter en forsinket betaling og et par rykkere endte den hos Alektum og derved på mit bord. Hun havde betalt fuld pris for filmen men der var kommer rykkere og rente så nu endte regningen på omkring 1000 kr!
Jeg ringede til Alektum, for at give dem et tilbud. Jeg ville gerne have det ud af verden så vi aftalte at jeg betalte 700 kr. De sendte mig et konto nr. og jeg overførte pengene. Så jeg regnede med at det var ude af verden men nej så "let" skulle det ikke være. Jeg har idag 17.11.2010 modtaget en ny rykker. Og det er her det rigtig sjove kommer:
Hovedstol: 0,00
Rente: 38,01
Rykkergebyr 0,00
Resterende omkostninger 250,00 (hvilke resterende omkostninger?!)
Totalt: 288,01
Det er simpelthen åbent røveri!
Det hele skulle være betalt, det var aftalen men i brevet står der at jeg har brudt aftalen. Det er simpelthen komisk.
Savner du problemer kan du bare abonnere hos Homeenter, jubiii..
Den 12/8-2009 skrev jeg til Alektums.dks Sagsbehandler
JEG HAR INTET HØRT ENDNU !!!
Min kone bestilte en bog gennem Gyldendals Livsenergi, det eneste hun har fået ud af det er, at hun har mistet sin livsenergi.
Min kone har desværre betalt for to ens bøger, som hun har modtaget med 14 dages mellemrum. Hun har betalt 2x218,95kr.
Det viser sig, at der er to forskellige medlemsnumre på de to bøger.
Første bog. Medlemsnummer 506169812 Fak.nr. 1070397565
Betalt 4/6 2009. 5 dage før betalingsdatoen.
Anden bog. Medlemsnummer 507642395 Fak.nr. 1070427446
Betalt 14/7 2009
Min kone har gjort virksomheden Gyldendals Livsenergi opmærksom på forholdne, men vi har stadig intet hørt fra dem.
Derimod har vi hørt fra Alektum inkasso, så sent som i dag De siger, at vi skylder 361,43kr i inkassoromkostninger. De har ovenikøbet ikke trukket de 218,95 kr fra, som virksomheden skylder os.
Den E- mail jeg sendte til Alektum. dk den 12/8 2009 blev vidresendt til
tv2 øst, nyhederne dr.dk, tva dr.dk, forbrugerstyrelsen og kontant.
Hvad er det for en syg verden vi har fået skabt. Der er tonsvis af hajfirmarer og platugler der får lov til at ødelægge almindelige menneskers liv ved at tappe dem for penge. De vinder hvergang. Advokater,domstole, og retsvæsnet nyder også godt af hajfirmaerne. Det giver dem rigeligt at lave. Men tænker I nogen sinde på de mennesker det går ud over.
Virksomheder må lukke fordi de er offer for hajvirksomheder. Min virksomhed er ingen undtagelse. Har vi råd til det i dagens danmark.
Det er derfor at mange mennesker bliver "dårlige" betalere.
Claves Sander Jensen
[name]
Nu er den så gal igen! Hvad laver i derinde?????
Jeg har netop tømt min postkasse, og deri lå der endnu en rykker fra jer! Sags nummer: xxxxxx.
Rykkerskrivelse fra jer, trods det at i selv har sendt en bekræftigelse på at sagen er afsluttet i jeres system????
GIDER I DA SNART TAGE JER SAMMEN!!!!!!
Jeg har endnu ikke modtaget bevis for at jeg på noget tidspunkt har bestilt produktet, ej heller modtaget en undskyldning for jeres nosseri!
Jeg henviser til dette link: [link]
From: [navn]
To: [link]
Subject: RE: SV: SV: SV: VS: 737292
Date: Thu, 28 Jan 2010 18:44:24 +0100
Det var da sjovt, jeg sidder her med den gamle regning, og den er bevist betalt 6/11-2009, og den nye regning/rykker er her fra den 19/1-2010, så det er jo en lodret løgn du kommer med der.
Jeg forventer at få et bevis på sagens afslutning hurtigst muligt, eller jeg ser mig nødsaget til at gå videre med sagen. En undskyldning ville ikke være af vejen her!
From: [link]
To: ------------------------
Date: Thu, 28 Jan 2010 08:01:05 +0100
Subject: SV: SV: SV: VS: 737292
Det er et brev vi har sendt før vi har modtaget din betaling.
Jeg har dd. Sendt en bekræftelse på at inkassosagen mod Dem er afsluttet.
Mv
E-mail: [link]
Austria - Czech Republic - Denmark - Estonia - Finland - France - Germany
Hungary - Italy - The Netherlands - Norway - Poland - Sweden - alektum.com
_________________
De beløb de opkræver, er enten for noget jeg aldrig har bestilt eller noget jeg aldrig har modtaget. De bruger nærmest rockerligende metoder, hvor de tror at de kan opkræve "dummebøder" pga at almindelige mennesker ikke er jurister.
Jeg kan se at flere af jer andre også er fanget i falden om film fra Home Enter og Alektums inkasso sager.
Problemet er bare at jeg aldrig har bestilt den påståede film og heller ikke nogensinde modtaget noget.
Da jeg kontakter Alektum, skal JEG bevise at JEG IKKE har bestilt filmen, hvordan gør man lige det?
Da jeg bad Alektum om at dokumentere at jeg HAVDE bestilt filmen, fik jeg bare et møgsvar om at nu gad medarbejderen (KIM) ikke høre mere på mig, og "Vi kommer ikke videre"
Hold da helt op en svinsk behandling
I mange år har jeg, trods utalige henvendelser, fået rykkerbrev fra Alektum for et produkt fra "Wok & Pande" som jeg aldrig har modtaget! Dette firma, mig bekendt, eksistere ikke længere. Ikke nok med det, nu har jeg fået et "unik chance for at blive gældfri" ved at betal kun 50%. Vel at mærke hvis jeg betaler inden for 10 dage. Alektums forretnings metoder er både latterlig og høre ikke til en serious virksommhed.
Jeg har i dag modtaget en inkassomeddelelse fra dette firma. på vegne af homecenter, som engang har sendt en dvd til min kone som hun kom til at åbne i god tro, hvorved hun opdagede at hun var blevet meldt ind i deres klub hun meldte sig omgående ud og siden har vi ikke hørt fra dem altså indtil i dag. Så jeg kan helt tilslutte mig de andre anmeldelser
Jeg har fået flere inkasso sager på nakken vedr. homeenter hvor de mener jeg har bestilt flere film. Som jeg så overhovedet ikke har. Så nu er vi nogle stykker der kontakter advokat og ligger sag an mod dem. :) Vi står rigtig stærk har vi fået afvide. Da de ingen beviser har. Sagen har kørt siden 2006 med deres latterlige Sidste chance, undgå fodesag. Og de bliver ved. Men der sker intet. Fordi det er ren svindel. Og måske et håb om at ramme en svag person der bare betaler det angivende beløb. Føøøj siger jeg bare. Men er der andre der har oplevet noget ligende. Hvis i så dr1 d. 24 nov 2008 i kontant var alektum også i ang det jeg oplever. Så der er noget galt.
Jeg har selv oplevet det samme her i dag, jeg blev så gal at jeg har anmeldt begge firma'er til københavns politi for bedrageri og jeg anbefaler at alle som er ude for ligene også anmelder dem for bedrageri
Jeg føler det som min pligt at advare folk mod at give efter for Alektums trusler med inkasso og foged.
Har taget kontakt til forbrugerstyrelsen og måske kan dette svindelnummer snart høre op...
Sagens kerne er at der på nettet er et firma (Svensk/dansk) der kalder sig Homeenter eller filmclub. Uden nogensinde at have talt med dem kan man så en dag få et brev i postkassen fra inkassofirmaet Alektum. Ingen kender til noget og man kan intet få at vide om hvorfor man har fået en inkassosag på nakken. Ingen regninger eller rykkere. Kun trussel om fogedretten. Velbekomme. Men gør som nogle af os ignorer dem. Prøv endeligt at ringe til dem begge steder sidder der en person og sviner dig til.