We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Alfoto anmeldelser

Alfoto Logo
Kunderne om Alfoto : »Billigt og perfekt« »Hurtig og sikker levering.« »Okay oplevelse« 45
Godt
8.1 af 10

45 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (45)

Okay oplevelse

Bestilte et kamera plus lidt tilbehør

Dagen efter bestilling fik jeg et T&T nummer, hvilket jeg syntes var helt kanon. Så er det bare ærgeligt det er det forkerte nummer de har tilsendt

Samtidig er pakken sendt som brev hvilket jeg syntes er lidt problematisk med varer i den klasse

Samtidig fandt jeg ingen mulighed for at vælge en separat leveringsadresse

Udvalgt anmeldelse om Alfoto

Billigt og perfekt

Jeg købte et Sony spejlreflekskamera hos AL Foto i Maj 2009. (rigtig god pris)
I oktober 2010 gik min blitz i stykker, og jeg ringede til AL Foto for at forklare, hvad der var sket.
Jeg skulle bare sende den til dem, så ville de reparere det.
Det gik uden problemer, og mit kamera kom nogle uger tilbage med helt nyt og friskt udstyr.
Fantastisk service, og vil klart anbefale dem, hvis man skla købe udstyr til kamera.

Alfoto

Hurtig og sikker levering.

Bestilte et objektiv, fik hurtigt tilsendt et track&trace nummer, fik pakken modtaget og den var ansvarligt beskyttet.

Alfoto

Firmaet leverede forkert objektiv til mit kamera, og jeg skulle betale 75 kr i porto for at sende det retur.

Købte en kamera, hvor jeg så fik et forkert objektiv med til, fik så at vide at jeg skulle sende det retur, men fik ikke noget at vide om at de ville betale, så skulle selv betale 75 kr for porto.

Sune Rievers og Lars Holm fandt anmeldelsen nyttig

Alfoto

Firmaet reagerer ikke på mine henvendelser

Jeg købte en Sony Cyber-shot DSC-W70 sølv hos firmaet. Leveringen forløb ubeklageligt, og det har været et godt kamera. To måneder før garantiens udløb fungerede kameraet pludselig ikke mere. Der var simpelthen ikke nogen strøm på kameraet, selvom batteriet var fuldt opladet.
Jeg har henvendt mig via mail 3 gange, jeg har desuden ringet flere gange til firmaet, som ligger i Herning. Jeg har ikke fået svar på mine e-mails, og telefonen bliver ikke taget.

Jacob, Sune Rievers og Lars Holm fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk