We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Allposters anmeldelser

Allposters Logo
Kunderne om Allposters : »Stort udvalg, gode priser, lang leveringstid« »Allposters« »Dybt uprofessionel virksomhed« 31
Middel
6.2 af 10

31 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (31)

Udvalgt anmeldelse om Allposters

Blandet følelser

Hjemmesiden har et godt udvalg til billige priser.

Dog synes jeg leveringen var rigtigt dyr måtte betale mere for den end for min plakater.

Der blev leveret til tiden og mine plakater var forsvarligt pakket ind.

Dog var leveringen efterladt tilfældigt i min opgang. En ven lage ved et held mærke til at det var mit navn og min adresse der stod på pakken og afleverede den til mig.

Pakken blev leveret en dag, hvor jeg havde været hjemme hele dagen og jeg undre mig over hvorfor der ikke er blevet ringet på!!??

Allposters

Kæmpe udvalg og gode priser

Udvalget er enormt! Og priser er også ganske fornuftige.. Dog blir det lidt dyrt når tingene skal rammes ind. Modtog pakke efter 4 dage..

Allposters

Stort udvalg, gode priser, lang leveringstid

Som overskriften - forretningen har et stort udvalg og nogle rigtig gode priser og herunder specielle tilbud. Hjemmesiden er brugervenlig og det er let at bestille. Dog er leveringstiden lang, hvilket trækker ned på den ellers gode karakter.

Allposters

De har stort udvalg, og havde glemt at skrive husnummer på min bestilling. Skrev så til deres kundeservice og det blev rettet efter 1-2 dage. Min bestilling kom efter en uges tid så der var ingen problemer. Men det der trækker ned er at jeg gerne ville have haft en ramme med. Men det skal man betale 5 gange mere end hvad man giver for billedet. Så måtte ned i den nærmeste fotobutik og købe nogen. Så sparede jeg også 400 ca pr billede !

• Jacob
  • Bagsværd, DK
  • 2 Anmeldelser

Dybt uprofessionel virksomhed

For nogen tid siden bestilte jeg nogle billeder som de ikke kunne finde ud af få leveret. De er nu blevet retureneret til Holland...

Herefter har det været umuligt at komme i kontakt med virksomheden for at få pengene retur. Der bliver ikke svaret på mails på nogen af deres mail adresser. Jeg har aldrig, i de mange år jeg handlet på nettet oplevet noget så ringe.

Allposters

Alt var som det skulle være

Bestilte en t-shirt derfra - den ankom 2 dage efter. Der var altså ingen problemer.

Allposters

Ja nemlig Ja.. Det er ikke noget problem..

Det er da super som nogen yder service..
Jeg takker for handel..
Hurtigt levering..
Kan kun andbefale Allposters..

Allposters

Dårlig service og levering!!!!

Bestilte en indrammet plakat på allposters, og fik af vide af deres leveringspartner DPD at den ankom den oden dato. Det gjorde den ikke, den slet ikke blev leveret. Snakkede med både DPD kundeservice og selve vognmanden som påstod hårdnakket at den var leveret på den rigtige adresse, hvilket var lodret løgn. Kontaktede derefter allposters, som jo må bære en del af ansvaret. Men de ignorede bare samtlige mails. De er dog ikke sky for at sende tons af spam mail stadigvæk. Det godt nok for ringe!

Allposters

Stort stort udvalg i plakater og lign.

Har bestilt derfra 2 gange og har ikke haft nogen problemer. Priserne er yderst rimlige og billige under "sale" afsnittet. Leveringstiden var indefor 1 uge og det blir' sendt fra Holland (mener jeg - det var ihvertfald et af de lande dernede omkring...)
Kan anbefales!

Allposters

Jeg bestilte 2 julegaver, og jeg fik dem tilsendt hurtigt og der var alt det lovede. God hjemmeside og hurtig ordrebekræftelse. Derefter kom der godt nok rigtig mange emails med tilbud. Det er i orden at sende en enkelt, men ikke den mængde!
Men alt i alt er jeg meget tilfreds med servicen og jeg handler der helt sikkert igen!

sådan noget ****

Jeg bestilte 2 plakater d. 12 december. De to plakater var tænkte som en julegave, og jeg tænkte at de havde mere end rigeligt med tid til at sende pakken.
d. 23 december fik jeg EN af plakaterne. Altså jeg fik kun EN plakat jeg havde bestilt to. Jeg stod derfor med lidt af et dilema, og blev nødt til at finde på noget andet. Pakken var enlig nem at ¨åbne et enkelt stykke tabe og de var åbnet.
d. 27 december (15 dage efter jeg havde bestilt pakken) kom den anden plakat. Plakaten var dårligt pakket ind 3 stykker tabe, og jeg stod i laaang tid og fumlede med at få den op, og det ente også med jeg lavede 2 store flænger i plakaten. Plakaten var ubrugelig.
Det kan godt være at jeg var lidt voldsom til at pakke plakaten op. Men det ændre ikke på at de sender to pakker på samme bestilling og de vildt langsomme til at få det afsendt. Jeg føler mig dårligt behandlet

okay

bestilte et stort vægmaleri. hurtig levering osv. ikke noget der. Min kæreste og jeg er så ude og investere i noget træ, til at bygge vores egen ramme. vi finder så ud af da vi er færdig, at det vægmaleri vi købte ikke har i angivne mål! Kan godt være det kun er 2 cm, men det er stadig for dårligt!

Ikke spor KUNSTig

Tja, hvad kan jeg sige? Jeg er VILD med Allposters, og hvis mine vægge var sådan til offentlig exponering, ville man kunne se at jeg på nuværende tidspunkt har 2 fantastisk flotte billeder hængende i nogle endnu flottere rammer, præcist som jeg havde bestilt og lyn hurtigt leveret !!! Kunne ikke være mere tilfreds.

Det der gider jeg ikke!

Ustabil mht. levering og informationer. Til gengæld bliver de ved med at spamme bagefter - det er komplet umuligt at framelde sig deres møg :(

1. klasses service

Dette website kan uden tvivl anvendes af alle, der ønsker at købe plakater online. Deres udvalg er helt i top og kvaliteten er formidabel.
Vi købte en plakat med Marilyn Monroe, men den var desværre beskadiget ved ankomst. Om det er Postdanmark eller deres egen pakkeservice er uvidst. Jeg kontakte firmaet online og allerede dagen efter fik jeg besked, at en ny plakat var på vej. Det kan simpelthen ikke gøres bedre og man stiller ingen spørgsmålstegn ved kundens evt. ansvar. Deres leveringstid er acceptabelt.

Vi vil uden tvivl bruge dem i fremtiden.

Meget meget tilfredsstillende!!!!!!!!!!!!

5 store stjerner for stort udvalg af posters, 5 store stjerne for priserne, og selvfølgelig 5 MEGET STORE stjerner for fragt og levering, bestilte 6 posters Ons. d. 24/ 8-11, og fik dem allerede om formiddagen Fre. d. 26, her er en som er meget tilfreds, og for min skyld er det lige meget om det tar 2 dage eller 1 uge før mine bestillinger når frem, så længe jeg får det jeg har bestilt, og så længe det når 100% uskadt frem uden problemer, så har jeg intet at klage over, det jeg har oplevet indtil nu med Allposters er ikke andet end MEGET MEGET TILFREDSSTILLENDE.

Efter jeg havde modtaget mine posters fik jeg selvfølgelig også et godt tilbud, hvor jeg igen kunne gøre en go handel, som jeg "selvfølgelig" ikke kunne sige nej tak til, som sagt så gjort, har lige bestilt 12 nye posters til nedsatte priser (som er et MEGET stort plus) til under 300 kr. og fragten betaler Allposters, selvfølgelig.

Så hvad kan jeg sige om Allposters so far: stort udvalg!
små priser!
hurtig levering!

Så Allposters: det er så´n det skal være, det er det jeg kalder go kundeservice, så hvis I bliver ved i samme spor, så har I ihvertfald fået mig som fast kunde.

Langsom levering

Den får en stjerne, fordi produktet dog er kommet frem. Jeg synes dog, at det er dybt uacceptabelt at reklame sig som en dansk virksomhed og have 9 dages leverings tid!

Det burde virkelig fremgå at levering er så LANGSOM.

Naja fandt anmeldelsen nyttig

An error occured

Jeg har faktisk endnu ikke nået at købe noget på allposters.dk, på trods af stor ihærdighed.
Hjemmesiden virker ikke halvdelen af de gange jeg besøger den, og selvom de har et kæmpe udvalg - og lige præcis den størrelse rammer jeg skal bruge, er det til kæmpe irritation at jeg simpelthen ikke kan få lov at navigere rundt på siden. Jeg vil nok anbefale at finde sit produkt et andet sted, hvis det er muligt.

Kæmpe udvalg

Ingen tvivl om at Allposters har et gigantisk udvalg. Søgefunktionen på siden er ikke særlig god - derfor får man nemt flere tusind fund, og det er lidt meget at kigge igennem. Varerne er af rigtig god kvalitet og bliver leveret fint emballeret, men lidt for lang leveringstid. Der er altid kampagner med prisreduktioner, hvilket virker temmelig useriøst. På første køb fik jeg 15 % rabat, men dagen efter bestilling tilmeldte jeg mig nyhedsbrevet, og kunne dermed have fået 20 % rabat.

Allposters

Kvalitet og service i top.

Køber mine billeder/plakater ved allposters, da kvalitet, pris og service er i top, de har ofte gode tilbud enten med stor prisreduktion eller fri forsendelse.

Allposters

God kvalitet, men en smule langsom ekspedition.

Stort udvalg, købte selv nogen plakater af Juan Gris.

Super kvalitet og rimelig pris, men noget langsom levering.

Langsommelighed

Jeg bestilte en ramme via Allposters.dk. Via T&T kunne jeg ses at DPD havde forsøgt at levere rammen, men havde taget den med igen. Dog uden at efterlade noget seddel eller information om hvordan jeg kunne få fat på min pakke. Jeg endte med at købe rammen andetsteds. Efterfølgende har kundeservice været meget træge og ikke særlig behjælpelige i forhold til at få kaldt pakken retur og få afsluttet sagen.
De har blot givet mig tlf på fragtfirmaet og bedt mig selv håndtere efterbehandlingen. Her godt 20 dage senere har jeg endnu ikke fået penge retur.

Fin service

Købte 4 billeder af jer(2 indrammede og 2 uden ramme), så derfor levering på forskellige tidspunkter, men jeg modtog dem før den anmeldte tid, stor ros til jer ;-))). Dog et lille minus til DPD(Dansk pakke distrubition), jeg hørte da i kom med en af pakkerne, men i glemte at trykke på ringklokken :-((, måske allposters skulle finde et nyt fragtfirma?.

Allposters

God service og kæmpe udvalg

Bestilte en julegave igennem allposters og var meget imponeret over det massive udvalg - til gengæld er det ikke altid nemt at navigere rundt. Når man har tusindvis af forskellige plakater, billeder og tryk, sniger siderne i de individuelle kategorier sig hurtigt op i større tal, så man nogengange kan bruge lang tid med at kigge igennem.

Ellers var der hurtig levering og ikke noget at klage over - man skal bare være OBS på, at allposters nogle gange (hvis ikke altid) kører daglige tilbud, så hvis du tror du gør et røverkøb med 20 % rabat en dag, kan der nemt være 30 % rabat den næste.

Allposters

Fine priser, rigtige vare, men dog lidt lang tid at vente.

Jeg bestilte 5 stk. plakater og allesammen var de rigtige, men jeg synes leveringen godt kunne være hurtigere. Det tog 1 uge, før jeg fik mine plakater, men ellers god behandling.

Dog synes jeg det er irreterende at de sender kuponkoder rundt. Jeg fik en kuponkode på 15 %, hvilket jeg tænkte, at det var et super tilbud de kørte med lige pt. Men nej. Få dage efter ser jeg et andet tilbud. Der var lige fri fragt, hvilket kunne have sparet mig for 100 kr, istedet for 57 kr.
Det er meget dejligt med rabat, men man føler sig lidt snydt på en måde, når man tror i køre med et super godt tilbud, og så dagen efter lokker i med et andet tilbud. Men okay. Sådan er business nu om dage, fair nok.

Men alt i alt. En god oplevelse :-)

Overraskende hurtig levering

Godt udvalg og priserne er rimelig lave. Jeg blev overrasket over den hurtige levering (fra Holland) - Indpakningen var også udmærket.

Eneste minus er nok at de automatisk tilmelder dig til deres nyhedsbrev/spam og at du under købs-processen konstant bliver tilbudt diverse tilbud og "rabatter"

billigt og fin service

købte 2 store plakater til kun 34 kr. stk. Hurtig levering

Dårlig service

Bestilte 4 billeder gennem dem og gjorde brug af et tilbud med 15% rabat. Dagen efter kunne man få 20% rabat på præcis samme ting. Jeg skrev til dem, at jeg syntes det var en smule frækt og om jeg måske kunne få de sidste 5% i rabat. Det kunne jeg ikke, men jeg kunne annullere min ordre og bestille på ny, den samme ordre så ville jeg modtage den fulde rabat.. Dette gjorde jeg, men fra min gamle ordre skulle jeg stadig betale fragten retur, selvom jeg ikke engang havde modtaget min ordre. Så har kun mistet penge på min ordre. Jeg synes godt man kunne have gjort opmærksom på dette, men for dem handler det jo bare om at tjene penge.

Naja fandt anmeldelsen nyttig

Okay købeoplevelse.

Jeg bestilte plakater hos allposters.dk som alle var på lager. Det var først da jeg fik ordrebekræftelsen at jeg fandt ud af at plakaterne bliver sendt fra Holland, hvilket hjemmesiden ikke specificerer på forsiden. Dog blev plakaterne leveret de datoer som hjemmesiden skrev. (Dog irriteret over at DHL bare stillede pakken ved indgangen af kollegiet i stedet for at banke på min dør og aflevere den.). Desværre er de fleste plakater mainstream, hvilket er forståeligt, men stadig ærgeligt.

Allposters.dk: Kritisable leveringsmetoder

Har købt indrammede billeder af to omgange. Ikke noget i vejen med dem.
Leveringen er dog en anden sag.
Første levering blev stillet foran vores hoveddør. Der er 5 meter ud til vejen plus vi bor skråt over for en skole. Ikke særlig smart.
For at være på den sikre side fik vi anden bestilling leveret hos svigerforældrene, der er hjemme om dagen. Det var tilfældigt at de så fragtbilen holde ude på vejen. Fragtmanden havde sat varen foran døren uden at ringe på. Hans undskyldning: "I kunne jo have hund"

Lækker service

Masser af gode produkter og super god og hurtig service ..

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk