We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Allsize

Hurtig service

Jeg ville give min søn et gavekort. Da jeg forgæves havde ledt hjemmesiden igennem flere gange uden at kunne finde hvordan jeg gjorde det, ringede jeg. Jeg fik oplyst at man ikke kunne købe gavekort til nethandel, men kun til de fysiske butikker. (Grenå, Kolding, Odense).
Godt så. Både min søn og jeg bor i Slagelse, men han besøger jævnligt gode venner i Odense, så jeg fik tlf.nr på den butik.
Jeg ringede den 14. dec.om eftermiddagen, og fremførte mit ærinde til en flink og meget venlig mand (Jacob? Thomas?). Han vidste ikke lige hvordan man gjorde, men lovede at ringe tilbage. Det gjorde han kort efter, hvor jeg fik oplyst deres kontonr til bankoverførsel. Da jeg allerede sad ved computeren gjorde jeg det med det samme, og den venlige mand lovede mig at de nok skulle kunne klare, at jeg fik brevet med gavekortet inden juleaften.
DAGEN EFTER lå det i min postkasse! Gaveindpakket med julepapir, krøllebånd og gavemærke. Fantastisk. Tak Jacob/Thomas.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk