[REPLY]
Jeg bestilte et par Skullcandy FMJ Whi Black Mic og er fuldt ud tilfreds med min vare. Der har ingen problemer været, og jeg fik min vare hurtigt efter bestilling. Sikkerheden virker i top og track and trace nummer bliver sendt til mobilen. Næste gange jeg skal købe et par nye Skullcandy, køber jeg dem herfra igen :)
Dette firma nægter at tage varer retur hvis man har afprøvet produktet. De henviser til deres hjemmeside hvor der står at returretten frafalder ved ibrugtagning af deres produkter. Det er ifølge forbrugerombudsmanden ulovligt. På trods af dette fortsætter de med at indfange uskyldige kunder med deres ulovlige net.
De burde stoppes og få lidt info om kundens ret.
Makalay og Lars Thomsen fandt anmeldelsen nyttig
Vi er desværre blevet uenige med denne kunde om omfanget af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven, især begrebet "væsentligt samme stand".
Kunden har indsendt en vare som en reklamation, som herefter er blevet testet, men ikke er fundet defekt.
Da kundens reklamation blev afvist, ville han i stedet benytte sin fortrydelsesret.
Produktet har nu været benyttet både af kunden og vores reklamationspersonale idet det har været testet i 13 timer for at finde den anmeldte fejl. Derfor kan det ikke sælges igen og fortrydelsesretten anser vi som bortfaldet.
Hvis det bevises, at vi har forstået lovgivningen forkert, ændrer vi selvfølgelig vores procedure omgående.
Lars Thomsen
Allskullcandy.dk