We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Allstickers anmeldelser

Allstickers Logo
Kunderne om Allstickers : »Beskadiget under fragt« »(W)allstickers der duer...« 3
Middel
6.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

skide godt

Total hurtig levering. Bestilte søndag aften og fik den tirsdag morgen. Det holder sku.

Udvalgt anmeldelse om Allstickers

(W)allstickers der duer...

Varene (en siluet af en hest og små stickers fra Cars/Biler) var som forventet - dog sendte de stickers fra Cars 2 - i stedet for Cars 1, men heldigvis faldt de i god jord.

Hurtig levering og en indpakning, som man sjældent ser. Flot job!

Beskadiget under fragt

Jeg bestilte en stor wallsticker fra Allstickers.dk. Få dage efter kom stickeren med posten.

Jeg var på posthuset og hente pakken, hvor jeg kunne konstaterer at det rør som stickeren blev sendt i var blevet beskadiget, der manglet en prop i den ene ende og stickeren var nogle steder revet i stykket.

Jeg nægtede at tage imod pakken og ringede fra posthuset til Allstickers, hvor jeg snakkede med Henrik. Han fortalte mig at jeg blot skulle tage imod pakken, se hvordan det så ud, og så kunne vi lige ringes ved dagen efter.

Jeg gjorde som instrueret, tog imod pakken og dagen efter, da det var lyst igen, tog min kæreste og jeg den ud af pakken og satte den op, for at se hvordan se hvordan det så ud - som instrueret af Henrik fra Allstickers.dk

Egentlig er stickeren ok, men der er nogle steder hvor der er kommet nogle hakker /riv i, pga. den dårlige/beskadiget fragt.

Jeg kontakter derfor Henrik igen og fortæller ham at jeg gjorde som han instruerede, og at fragten har skadet produktet i en mild grad; går man tæt på, kan man se det.

Jeg spørger derfor om vi kan finde ud af en kompensation for forløbet, så slipper vi får at sende kortet retur.

Jeg får et kort svar at jeg hverken kan sende kortet retur, eller få kompensation.

Jeg skriver igen, at jeg ikke forstår, når han jo netop instruerede mig i hvad jeg skulle gøre. Jeg skriver ydermere at jeg føler vi skal finde en løsning som alle er tilfredse med. Henrik svarer at hvis jeg køber en _ny_ wallsticker fra ham, så kan give mig 15% rabat. Jeg skriver til ham at han da ligeså kan give mig 15% på denne ordre, som kompensation, så er alle glade.

Henrik fra Allstickers.dk svarer så:

"Hej Daniel

Vi kan ikke give 15% på din ordre. Kortet skulle være sendt retur, så vi kunne have gået til Post Danmark med sagen.

Henrik
Kundeservice

Allstickers.dk
Viborgvej 1
9640 Farsø
Danmark
E-mail: kundeservice@allstickers.dk"

Nu skulle det sendes retur? Modsat end hvad han instruerede mig i først?

Jeg svarede tilbage at jeg bestemt ikke var tilfreds med forløbet, og har aldrig hørt tilbage fra Henrik.

Jeg syntes det er forkert at et firma kan sende et produkt som er beskadiget når det kommer frem til mig, og nægter at hjælpe.

Der findes mange alternativer til allstickers.dk, så må jeg anbefale alle at bruge en anden leverandør end allstickers.dk

Det var min oplevelse med Allstickers.dk,

Daniel Bahl

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk