We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Altibox anmeldelser

Altibox Logo
Kunderne om Altibox : »Meget tilfreds med produkt og support« »Stabilt fiber og imødekommende support« »Arrogant og inkompetent support!« 6
Middel
6.1 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Altibox

Altibox

Meget tilfreds med produkt og support

Hej.
Jeg har lige fået installeret min plus pakke og det kører bare der ud af. jeg har dog også været ude at investere i en ny router til anledningen, da jeg ønskede at få en Wifi router der var kraftig nok til at dække hele huset med Wifi fra en central placering.
Jeg har en 30/30 internet forbindelse og den ligger normal på ca 32/30 så det er jo super fint.

Tv pakken er blot basis, med discovery pakken som til valg.
Discovery pakken er dog afmeldt igen da den ikke :-( indholder hoved kanalen øv, der skal man købe maxi pakken for at få denne øv øv.

Kunne godt ønske mig lidt mere flexibilitet på Tv pakkerne, lidt alá "BOXER". Så ville det været til 5 stjerner.

Supporten har været meget hjælpsom i mit tilfælde, ikke noget at udsætte der.

Altibox

Stabilt fiber og imødekommende support

Altibox overtog min fiberforbindelse efter midtvest bredbånd, som trods gode og store ambitioner desværre gik ned. Jeg har kun oplevet min kontakt med supporten som positiv. En medarbejder besvarede idag mit opkald selvom han sagde at han faktisk lige havde fået fri. Vi brugte 5 minutter til at lokalisere fejlen til min router der krævede et reset. Nu arbejder jeg selv med support hos EG til dagligt, og skal jeg komme med et bud på hvorfor nogen oplever at få dårlig support, så er det at man som kunde som regel starter med at skabe sig. Opfører man sig ordentlig og LYTTER så går det som regel ganske fint. En supporter kan ikke løse alle dine problemer. De kan ofte være afhængig af kollegaer og teknikere som er spændt hårdt for.

Altibox

Arrogant og inkompetent support!

har nu, i to omgange haft ringet til altibox fordi nettet er ustadigt, hvorefter jeg har fået at vide problemet var min router, selvom jeg fortæller supporten at jeg har haft min computer i direkte og observeret samme problemer som uden router.

synes det er for ringe man skal slås med Altibox i en uge før de overhovedet gider rent faktisk kigge på hvad der er galt

det er nu tre uger siden dette skete, og man ville tro de kom ud af starthullerne. for en uge siden blev der sat en såkaldt pinger op på min linie (det tog kun tre uger fra første opkald) og jeg skulle bare oplyse hvornår nettet satte ud, så skulle de nok finde ud af det.

det har jeg selvfølgelig gjort og får så i dag en email fra en af deres elendige supportere som så skriver, at det er ugyldigt fordi det uden tvivl er min router den er gal med. jeg skal være koblet direkte. det er første gang i dag, jeg får noget at vide om, at jeg skal være koblet direkte før de vil måle på forbindelsen, og en anden ting er, at under fejlsøgningen blev det meget hurtigt fastslået at routeren fungerede ganske upåklageligt.

nu må jeg jo så kable min forbindelse og spilde endnu mere PSR på at de kan diagnosticere min forbindelse, tre uger efter jeg ringede til dem.

Ganske uacceptabelt!

MOBILT BREDBÅND HVOR?

Jeg har aldrig kunne bruge mit mobile bredbånd hos altibox. jeg kan hverken came med andre eller ha mere end en hjemmeside åben.

virkelig ringe kvalitet, og prisen er måske god, men når skidtet ikke virker er det også en skod pris.

Altibox

Hurtigt og stabilt med et lille men...

Har en 50/50 mbit linie hos Altibox og det kører rigtigt hurtigt, min réelle hastighed er nærmere omkring de 70/70.
I de 1½ år jeg har haft linien, har jeg endnu ikke oplevet at den har været nede.

Den eneste dårlige ting jeg kan sige er at jeg måtte kæmpe lidt med NOE ang. tilslutningsgebyret, hvilket jo ikke helt er Altibox's skyld, dog synes jeg at forsyningsselskaberne og Altibox burde indgå en aftale så man kun skal have kontakt til ét firma.

Altibox

Hvornår får i smidt fibernettet ud??

Jeg studser meget over, at på et tidspunkt kunne man skrive sig op til, hvor i gerne ville i skulle komme først.

I er jo ved at være en af de selskaber som mangler at få tilsluttet flest i DK til fibernettet.

Jeg ønsker at i får lavet, så man kan tilmelde sig, så i kan se hvor der er størst efterspørgsel på fibernet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk