[REPLY]
Jeg har haft gode samtaler med banken, men også i nogle tilfælde oplevet deres rådgivning som mangelfuld i forbindelse med køb af aktier. Serviceniveau på det jævne. Umiddelbart mener jeg ikke, at Amagerbanken er værre eller bedre end de øvrige konkurrenter på markedet...
Har altid vært Amagerbank kunde, helt fra siden da min mor lavet en konto til mig, da jeg var helt lille. Har stadig den samme konto. :-)
Den afdeling af Amagerbanken som jeg benytter, har ansat en yderst venlig, smilende og service-minded mand ansat ved kassen, og jeg synes, han har en passende alder, ikke for ung, ikke for gammel.
Jeg har haft én konflikt med banken, men en overordnet ringede mig op, og vi fik os en fornuftig snak om tingene. Det gav glæde.
Jeg har ingen kontakt til det øvrige personale, kun ham ved kassen.
Eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner er bankens økonomi.
Jeg valgte Amagerbanken for snart 5 år siden og jeg har ALDRIG fortrudt. Der har altid været god service hos dem. Endelig en bank, hvor jeg virkleig føler at jeg har en bankrådgiver der kender mig. En bank der ikke "belaster" en med en masse guld og grønne skove, men kommer med tilbud på rette tidspunkt. Der er altid svar på henvendelser både pr. telefon eller mail - ingen irriterende ventetid. Man kan sige meget om Amagerbanken i medierne, men jeg er SÅ glad for den bank at jeg ingen vegne går...!
Jeg havde håbet til det sidste, at min lokale bank overlevede, men det holder ikke at en bank må gå konkurs - heldigvis mistede jeg ikke nogle penge - men de kan kun få: 1 stjerne.
Tidligere anmeldelse inden banken gik konkurs 4/5 stjerner.
Jeg har haft den samme bank rådgiver i snart 15 år? Hvor mange andre har haft det?
Da jeg sidst skulle vælge bank - der valgte jeg reelt bankrådgiver og ikke bank. Da jeg sidste gang skiftede bank - vandt Hans Müller - han var fra tilfældigvis fra Amagerbanken.
Da det er kommet frem at Amagerbanken har absolut ikke lavet de bedste investeringer i de sidste 5 år (og desværre gælder dette stort set alle banker i verden i større eller mindre grad), så bestemte jeg mig for at at skifte bank og spurgte derfor venner og bekendte om deres bank oplevelser. Det blev hurtigt meget klart at 2 historier gik igen - specielt fra de største banker i Danmark. Ingen føler at de havde noget personligt forhold mere til deres bank længere, mest fordi de alt for tit skifter rådgiver. Desuden havde mange en oplevelse af deres bank rådgiver mere var en Bank-ydelses-sælger og de gode råde kunne man selv søge hos andre steder (uerfaren og sælgeragtig var overskriften). Hvorfor skulle jeg vælger en ung uerfaren bank sælgende rådgiver - som jeg var helt sikker på vil blive udskifte inden for kort tid? Hmmm… Skal – skal ikke?
Jeg er kommet til den konklusion, at jeg bliver og nyder den gode personlig rådgivning hos Hans Müller til det sidste.
Var kunde i banke i 10-15 år før vi for 2 år siden skiftede.
I de første mange mange år oplevede vi en rigtig god bank med super kundeservice. Vi lånte penge til et hus og igen var servicen utrolig god. Da vi så skulle omlægge vores lån, for små 3-4 år siden var tonen en helt anden, det samme var servicen. Vores oprindelig bankrådgiver var ikke i afdelingen mere istedet fik vi en anden, totalt inkompetent person. Der var problemer med at forklare os de forskellige banktermer. Når man ikke selv er bank uddannet aner man jo knapt hvad ordene dækker, så vi brugte altid meget tid på at spørge til de forskellige begreb. Når man er rådgiver i en bank er en af de vigtigste opgaver at forklare almindelig mennesker disse termer. Det syntes vores bankrådgiver bare ikke.
Desuden fortalte hun ikke om kurssikring og vi tabte på den konto omkring 18000kr i kurstab. En klage hjalp ikke meget på dette, det var ord mod ord, og hun fasthold at havde informeret os om dette og at vi valgte ikke at kurssikre. Efter denne episode bad vi om en anden rådgiver. Men desværre ikke med et bedre resultat. Kundeservicen virkede død i Glostrup afdelingen, så vi valgte simpelthen at opsige alle vores konti og skifte bank. Bare så ærgelig at en så god bank gik hen og blev så elendig.
Tommas fandt anmeldelsen nyttig
De sætter en uuddannet til at rådgive om investering rådgiveren er ikke bankuddannet)
Råder en til investering i højrisikoanparter (egne aktier selvfølgelig)
Exit-priserne er horrible - 300 kr for at overflytte hver af pensionerne til ny bank - Ågerpriser!
Masser af gebyrer og de dårligste renter.
Hvis man laver en aftale overholder de den ikke og når man påtaler det, så skal man som kunde være taknemmelig.
Lad nu den bank krakke godt og grundigt, så vi kan få ryddet op i markedet!!!
Jeg har været kunde i Amagerbanken i adskillige år. De første par gik fint - nok mest af alt fordi mit engagement ikke var synderligt stort. Jeg havde en fornuftig bankrådgiver og serviceniveauet var udmærket. Banken lånte mig til køb af andelsbolig og finansierede desuden diverse forbedringer.
Så boomede økonomien og de fik travlt. Jeg fik en ny bankrådgiver tildelt hver/hver anden måned, som hver gang skulle sættes ind i min situation. Forbedringerne af lejligheden blev foretaget på en kredit, hvor de blev udbetalt efterhånden som de enkelte forbedringer blev udført. Amagerbanken måtte tilsyneladende hyre rat og kravl. Bankrådgiverne blev yngre og yngre - og service-/forståelsesniveauet dalede til langt under nulpunktet.
Tonen ændrede sig drastisk da jeg midt i opstarten af en virksomhed ikke lod til at få skovlet nok penge ind (skulle man tro de tænkte). Jeg betalte dog mine regninger og afdrog på min gæld som aftalt. Nævenyttige bemærkninger fra de nye bankrådgivere blev til en naturlig del af samtaler med banken. Der var ingen tiltro fra deres side på trods af, at min investering var på vej til at give afkast.
Da afkastet faldt og der blev sat lidt over 1 mio. kr. ind på lønkontoen ændrede tonen sig igen - sådan cirka 180 grader. De blev pludselig super venlige. Jeg skiftede naturligvis bank, indfriede mine lån og gav Amagerbanken fingeren - i hvert fald privat.
Min virksomhed benyttede stadig Amagerbanken Erhverv. Jeg gav afdelingen en chance, da det trods alt var en fuldstændig anden afdeling. Erhvervsafdelingens sande ansigt kom dog hurtig frem, da de opdagede, at jeg havde flyttet mine private bankaktiviteter til en anden bank. Arrogancen piblede frem, så min virksomhed fik også ny bank.
Amagerbanken mistede en kunde, der var på vej til at blive en af de bedre af slagsen set i kroner og øre. Jeg blev erfaringen rigere.
Konklusion: En elendig bank med manglende morale.