We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Amager Blomster anmeldelser

Amager Blomster Logo
Kunderne om Amager Blomster : »Levering i juledagene - intet problem!« »super« »Altid flotte buketter og en stor hjælpsomhed« 9
Godt
8.5 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Kan kun anbefales :-)

Hver gang jeg skal købe blomster, handler jeg hos Amager Blomster. Meget venlig betjening, som altid er klar til at hjælpe..

Udvalgt anmeldelse om Amager Blomster

Amager Blomster

Levering i juledagene - intet problem!

Jeg ringede juleaftensdag og forhørte mig om levering af blomster på Amager den 25. december, da f.eks. Interflora tidligst kunne levere den 27. december. En sød medarbejder sagde at det var intet problem, jeg skulle bare gå på hjemmesiden og bestille og betale der.
Buket og chokolade blev leveret uden problemer og iflg. modtageren var det en meget smuk buket.
Tak for fin service!

Fantastisk service

Havde et par spørgsmål inden - super sød person jeg talte med - fik rigtig god vejledning ! Nem hjemmeside - tusind tak for hjælpen ;-D

Amager Blomster

Nemt at bestille en blomsterbuket

Blomsterbuket var nem at bestille via nettet og blev leveret samme dag. Der var særlige ønsker om at have bestemte blomster i buketten som blev efterkommet uden problemer. Modtageren af blomsterbuketten sagde at det var en flot buket.

super

Hej jeg besluttede at sende en nytårsbuket til min datter på Amager -
og hun blev meget glad.Buketten var rigtig flot og leveret på den aftalte tid.
Så det er ikke sidste gang vi bestiller blomster hos Amager Blomster.

Ingrid
Falster

Amager Blomster

Altid flotte buketter og en stor hjælpsomhed

Jeg har kun stor ros til Amager Blomster, som altid er klar med super service ("intet problem), hjælpsomhed og ikke mindst altid utrolig smukke buketter.
Da min datter blev student ville jeg gerne have at hun fik en så flot buket som mulig. Men da jeg ikke selv bor i nærheden, ringede jeg og spurgte om de kunne lave en buket som ville blive afhentet og betalt af min søster næste dag. "Intet problem", og vi fik den flotteste buket man kan ønske sig.
Amager Blomster får klart min største anbefaling.

Amager Blomster

Levering af Bårebuket til Højdemarkskirken.

Mange mange TAK, for en fantastisk service.
Dejligt med en hjemmeside, hvor man kan finde ud af det hele.
Alligevel kunne det have været gået galt, hvis ikke en fantastisk person fra Amager Blomster var vaks og vågen.
Jeg havde simpelthen skrevet datoen forkert.......hvor bårebuketten skulle leveres.
Vedkommende ringede mig op, og spurgte om ikke det var til person XXXXXXX - der var mange andre bukette til vedkommende, så han regnede med, at jeg havde taget fejl af datoren. DET havde jeg. Fantastisk betjening - sikke en service, som jeg endnu engang takker for. Med venlig hilsen K. Krabbe, 2850 Nærum

• Simon
  • København N, DK
  • 3 Anmeldelser

FANTASTISK SERVICE!

Ja, jeg kan faktisk ikke rose Amager Blomster nok. Nu er ikke sådan en der normalt ville gide at bruge tid på det her anmeldelseshysteri, men i dette tilfælde er jeg simpelthen nød til det. Da min kæreste skulle bruge 6 hvide roser i søndags - i forbindelse med noget teater-premiere - udgjorde Amager Blomster redning. Kl. 15.59 - 1 minut i lukketid ringede jeg og bestilte 6 hvide roser i cølifan. Ingen problem fik jeg at vide - de blev sendt med taxa. Det enste jeg skulle var at benytte hjemmesiden og effektuere handlen af den vej. Perfekt redning. Jeg - og min kæreste - takker stadigvæk.

Tak.

Amager Blomster

I har været der hele vejen igennem

Amager Blomster har været en helt uvurderlig hjælp i forbindelse med levering af en custom-made buket til en islandsk flirt; både med udformningen af buketten og leveringen på en søndag - helt særligt. Selv min sidste-øjebliks-ændring af det vedlagte kort ordnede de. Og det hele skete på 2000 kilometers afstand :)

Superbetjening

I var bare perfekte at hjælpe mig med at få sendt en blomst da vi fik et dejligt lille barnebarn i København, og vi var her i Jylland, tak for det

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk