[REPLY]
God service, dygtig montør samt flot arbejde.
Brugte amager elektrikeren første gang i forbindelse med at min strøm var gået akut i weekenden.
Her rykket de hurtigt ud og hjalp mig.
Har brugt dem efterfølgende til noget renovering og her var det samme gode service.
Priserne er vel middel..
Kan måske evt. findes billigere, men tror bestemt ikke man spare noget på det i længden,da service til tiden og ordenlig håndværk kan spare en for endu mere på den lange bane.
Se vælg derfor amager elektrikeren og dermed de varmeste anbefalinger.
Thomas, Hellerup
Dygtige folk, højt service niveau & hurtig respons tid.
Hermed en klar anbefaling fra Biløens Autoservice Aps.
Tak til Amager elektrikeren.
Jeg har 2 gange inden for kort tid haft besøg af 2 forskellige folk fra Amagerelektrikeren og begge gange har jeg været meget tilfreds. Først gang måtte jeg ringe akut, da jeg havde skiftet stikkontakter og lavet en kortslutning og de kom med det samme. På denne måde fik jeg også lige opdaget, at der var nogle enkelte løse forbindelser, som så blev rettet.
Anden gang bestilte jeg selv et stykke arbejde og igen kom de med det samme.
Begge gange har jeg været meget meget tilfreds med arbejdet og samtidig også med de folk, som har været der. Det betyder meget, at de er rare og hensynsfulde, da de skal ind i ens private hjem.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Amagerelektrikeren.
Da jeg skulle sælge min lejlighed kræver andelen at jeg skal have et godkendt el-tjek, så jeg gik ind på nettet for at finde et firma der kunne give mig en rimelig pris, jeg faldt over den pris som Amager elektrikeren kunne give mig.
Der var en del fejl/mangler i min lejlighed, så jeg fik en montør ud for at udbedre de fejl/mangler som der var.
Den montør som jeg fik ud var meget samarbejdsvillig og kom med gode, billige og flotte løsninger.
Da han var færdig fik jeg en kopi at det han havde lavet.
1 uges tid senere modtog jeg regningen og syntes slet ikke at der var problemer med prisen, man skal jo også tænke på at der nok også kommer lidt transport afgift og med kørsel frem og tilbage og de skal jo også på container pladsen med affald m.m.
Så derfor forstår jeg slet ikke at i har været så utilfredse med regningen.
Et flot stykke arbejde og en rimelig pris de har, de er nok ikke meget dyrere end andre firmaer, og jeg vil godt betale lidt ekstra for et rigtig flot stykke arbejde.
Jeg vil varmt anbefale Amager elektrikeren til andre.
Jeg fik en montør ud for at montere to stik i min lejlighed. Jeg valgte AE fordi priserne på hjemmesiden virkede overskuelige. De fik sendt en mand ud meget hurtigt, og arbejdet blev udført helt ok.
Vi blev dog lidt overrasket da vi fik regningen, for den var en del større end forventet. Priserne på hjemmesiden er fra-priser, så man skal regne med det kommer til at koste mere. Timeforbruget var også en del højere end hvad vi selv havde regnet ud.
Amagerelektrikeren var lidt vanskelig i starten da vi klaget på regningen, men de kunne efter noget dialog godt se at der var lavet en fejl, og de fik justeret regningen.
Hvis jeg skal bruge amagerelektrikeren igen vil jeg helt klart få et fastpristilbud. Det vil jeg anbefale alle at gøre, uanset hvad for håndværker det er snak om, for at undgå misforståelser og uoverensstemmelser. Klare aftaler gør livet nemmere for alle, og især forbrugeren :)
Søren C. D. Høyer fandt anmeldelsen nyttig