[REPLY]
Hvor er der dog mange flotte ting og imponerende design. - Meget mere personligt end i reklamernes designer mode
Her kan du købe og sælge smukke og lækre unika ting som:
smykker, tøj, malerier, håndlavede bamser og meget mere.
Herligt at gå på opdagelse her og finde spændende ting som kun du har,
eller er lavet i meget få eksemplarer.
Jeg er så tilfreds, jeg bestilte mine varer den ene dag og dagen efter fik jeg mine varer med posten, og der lå en lille seddel i med at den pågælende varer ikke var samlet, for ellers kunne den tage skade i posten, det er sælme service. Og produkterne lever helt op til mine forventninger.
Tusind Tak
Mvh Bente Meyer Lund
Alle tiders net-shop. Både når du skal købe eller sælge.
Jeg giver gerne alle mine stjerner her.
Selve konceptet for AMIO er super godt! Synes det er en meget inspirerende side, men der mangler lige lidt i forhold til oprettelse af butikken før det lever op til mine personlige behov. Dog er det fedt at de tager imod kritikpunkter og sætter dem til afstemning, for at undersøge om der er en generel interesse for forslaget.
Eller er i altfald meningen, og det er også langt det meste.
Desværre er der også meget masseproduceret :-(
Men tilgængæld også alt hvad hjertet begærer i form af unikke og fantastiske prinsesse ting, eventyrs bøger (læderinbunde lige ud fra troldmandes bibliotek.)
Alt hvad man kan ønske!
Pippi fandt anmeldelsen nyttig
Så mange sjove og unikke ting! Har gode erfaringer med at handle der. Har dog i et enkelt tilfælde fundet samme butiks varer en hel del billigere på etsy.com
Jeg har købt varer der et par gange - det var en god oplevelse hver gang! Om man ved at sælger er lige så begejstret som en selv ... unika der rykker! :o)
Det eneste, der mangler er lidt oprydning blandt varerne i butikkerne!
Tryg oplevelse at handle her!
Jeg håber håber håber der bliver udviklet meget og mange flere fine ting. Jeg synes de gør det godt og jge synes det er et impornerende mekka for kreative mennekser!
et sted hvor man kan finde alverdens håndforarbejdede ting. Har lige købt de lækreste sæber til en pris som bare er god.
Et mekka hvor der hurtigt går alt for langt tid, når man er på.
Jeg har for nylig købt et par øreringe på amio. Det var nemt og overskueligt at betale med mit kredit kort og varen kom hurtigere end jeg havde regnet med. Kan kun anbefale sitet, der er så mange sælgere og varer at vælge imellem og noget for enhver smag!
Her kan du købe alt hvad du ønsker dig. Så kig endelig forbi.
Dejlig hjemmeside, hvor der kan købes masser af lækre håndlavede unikating
Alt det du selv laver kan sælges og ikke mindst købes her. Har kan man få alt fra tøj, sko, malerier, kunst, smykker, tasker og meget meget mere alt sammen produceret af sælgerne selv og derved ægte håndarbejde. Steder er dog stadig under udvikling og der er mange forbedringer der kan gøres men der arbejdes på det.