Execution time: 422ms

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Andando ApS

2. september 2010

Hurtig levering, og god hjemmeside

Har købt tre forskellige ting hos Andando.dk. Hjemmesiden er OK at finde rundt på - savnede dog en stor indkøbskurv øverst på siden så man let kunne hoppe derover i. Derudover bestilte jeg en ting med indgravering - hvor ved man skulle svarer ordre-bekræftelsen med hvad man ønskede skrevet. Syntes det ville være super smart hvis man havde mulighed for at udfylde det på siden.
Bortset fra det top point, venlig og promte betjening samt levering dagen efter! Vil helt sikkert handle der igen hvis behovet opstår.

31. august 2010

GENIALT!

Jeg har selv købt derinde fra flere gange efterhånden
jeg har købt pung og lighter
Og der har ALDRIG været noget problemer hurtig service og hurtig levering topdollar fra min side

• Mark B.
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
28. august 2010

Nem hjemmeside, flotte produkter, rimelige priser og super hurtig levering

Jeg bestilte et kreditkort etui, med indgravering. Det var meget nemt at se og vælge vareren og tilføje teksten til indskriptionen på mail. Meget overrasket blev jeg da jeg modtog et fint etui halvanden døgn efter.
Firmaet kan varmt anbefales, og de har mange bud på en personlig gave.

• rebecca
27. august 2010

Super gaveidé - fin service

Jeg har bestilt og modtaget en flot kuglepen, hvor teksten er blevet indgraveret på låget - det ser meget eksklusivt ud. Nem hjemmeside og hurtig betjening samt levering - glæder mig til at give gaven væk! Fornemt med track & trace nummer.

• CH
26. august 2010

Fin service

God og hurtig service samt levering

25. august 2010

Intet at klage over...

Jeg fandt med det samme det jeg søgte, og varen kom dagen efter. Flot pakket ind, og lige klar til en gang gavepapir og aflevering. Super service!

• Anne
24. august 2010

Super betjening

Jeg købte en gave til min kæreste med hans navn indgraveret igennem Andando, og den kom med posten dagen efter. Den var endda pakket fint ind i en lille gaveæske. De kan klart anbefales til andre!

• Julie
24. august 2010

Rigtig god side(-:

Det er et nemt system, hvor man bare skal skrive, og fortælle hvad man vil have indgraveret. Det er brugervenligt og hjemmesiden såvel som bestilling er. Genrelt er det bare en rigtig god side, med et stort udvalg. Siden er perfekt til mere personlige gaver, pgr. af indgraveringen f.eks. til en kæreste(-; priserne er også rimelige.

• Hilda
20. august 2010

ville helt klart anbefale det til andre

jeg bestilte en nøglering en lighter og et dog tag. alle var med gravninger. meget flotte. det eneste der ikke var så godt var at halskæden blev ikke leveret i en flot æske som de andre ting, men i en pose:( ellers var alt godt og flot..

19. august 2010

Hurtig og billig leverance

Købte 100 regnslag til en endagsfestival ..... det skulle gå hurtigt, og det gjorde det. Og det var billigt!

19. august 2010

Nem, hurtig og venlig kundeservice

Jeg bestilte en Zippo lighter, og jeg skulle bruge lighteren dagen efter. Lighteren skulle have indgraveret en tekst, og på trods af dette blev lighteren sendt af sted samme dag således at lighteren kom til tiden.

Jeg fik hurtigt svar fra virksomheden omkring mine spørgsmål.
Glimrende og overskuelig hjemmeside

Alt i alt en god oplevelse.

17. august 2010

superflotte nøgleringe

Har købt et par specielle nøgleringe, jeg ikke kunne finde andre steder, og så er de endda i superflot kvalitet. Modtog pakken dagen efter uden problemer. Nem og overskuelig hjemmeside.

• Linda
  • 12 point
  • 2 Anmeldelser
14. august 2010

Til ham som har alt

Jeg købte et sæt med slipsenål, manchetter og moneyclip med gravering til ganske rimlig pris og det hele var klaret inden for 2 dage så det satte jeg stor pris på da jeg var sent ude med at vælge en gave! Andando.dk kan til hver en tid anbefales, og jeg shopper nok højst sandsynligt der igen!

13. august 2010

1½ lliters flaskekøler "Bottle cooler".

• Mette
12. august 2010

Fin betjening, men temmelig dyr forsendelse.

Købte en meget lille nøglering hos Andando.dk, men måtte alligevel som det "billigste" betale 59 kr for levering, som ovenikøbet kun kunne afleveres på posthuset, hvorefter jeg selv måtte hente min lille pakke der... den lille nøglering blev pludselig til en temmelig dyr èn af slagsen.. Ærgerligt, at man kun kan få oplevelsen af "fair leveringsomkostninger" hvis man handler mange ting på èn gang... dette vil i fremtiden have betydning for mine valg af køb hos fx Andando.dk, da gaverne pludselig stiger med min 59 kr!! Så er det nok billigere at søge div gaveideer i rent fysiske forretninger - men forhåbentlig kan Andando med tiden tilbyde sine kunder mere fordelagtige leveringspriser?! Så ville jeg i hvert fald komme tilbage og også blot købe en enkelt ting i ny og næ.. Kontakten og leveringen i sig selv, er der ikke noget at udsætte på. Gik "smertefrit og hurtigt".

12. august 2010

Hej Mette

Ja, PostDanmark´s porto-takster er meget dyre, men hvad kan/skal vi gøre? (Vi opkræver udelukkende det beløb, som PostDanmark fakturerer os!)

1: Tilbyde fri levering og forære portoen væk, altså selv bekoste de kr. 59,00?
På en vare der har en salgspris på kr. 139,95, ville det betyde at vi intet ville tjene, så det er ikke en oplagt løsning.

2: Lægge portoen oveni varens pris (altså kr. 198,95) og så tilbyde fri levering?
Så ville folk der køber mere end 1 produkt, jo betale portoen 2 eller flere gange, så det er heller ikke en løsning!

3: Tilbyde forsendelse som Maxibrev?
Dette har været muligt førhen, men desværre kostede det os rigtig mange forsvundne forsendelser, som vi selv skal erstatte og som tager alt for meget administration at følge op på. Så dette har vi valgt at stoppe med at tilbyde, desværre!

Uanset hvordan man sætter tingene op, så er forsendelsesomkostninger en del af de udgifter en webshop har. Vi har valgt at gøre det klart og tydeligt, med en porto pris afhængig af varens vægt. Andre tilbyder fri levering, men så har de på den ene eller anden måde, medregnet det i varens pris, for udgifterne skal dækkes ind!

Har du en alternativ løsning, hører vi gerne nærmere.

- - - - - - - - - -

Ang. "kun kunne afleveres på posthuset, hvorefter jeg selv måtte hente min lille pakke der", så var dette dit eget valg ved bestillingen, da du aktivt har valgt "Levering UDEN OMDELING (afhentes på posthus)"! Havde du valgt "Levering til PRIVAT-adresse" så var pakken blevet leveret til din adresse for kr. 62,00! Havde du valgt "Levering til FIRMA-adresse", så var pakken blevet leveret til din arbejdsplads for kr. 49,00.

Ang. "den lille nøglering blev pludselig til en temmelig dyr èn af slagsen". Prisen for forsendelse oplyses gentagne gange inden du trykker "Godkend ordre", så pludselig var det vel ikke!

Vi kan sagtens forstå irritationen over at det skal koste så meget i porto, men alt andet lige ville det være mere fair at det var PostDanmark der blev bedømt for deres porto takster, da vi som skrevet, kun opkræver det som vi bliver faktureret for.

Andando.dk

10. august 2010

Lige efter bogen.

Intet at sætte en finger på, tværtimod, højt info niveau og hurtig betjening,
alt i alt en perfekt oplevelse.

• Micki
8. august 2010

God service til kvalitets vare. Yderst tilfreds

Jeg har købt 1 stk. Nøglering ''Medaillon'' med indgravering. Jeg købte den som gave til min kæreste i anledning af ½ års dag. Hun blev glad og rørt til tårer..

4. august 2010

Super flot vare og meget hurtig levering!

• Michael
  • 24 point
  • 4 Anmeldelser
4. august 2010

god service og hurtig levering

god kundeservice, herunder også god opfølgning til kunde med hvor langt ens ordre er nået, ikke kun fra pakken er i postdanmarks hænder med track & trace nummer, men også fra forhandlerens side af bare

pakken jeg modtog var godt og forsvarligt pakket ind, så intet at påpege her heller

førstegangskøb hos anando her fra, men jeg kunne nemt finde på at handle dette sted en anden gang på erfaringer ud fra mit førstegangskøb og med det udvalg der er på shoppen

Nem og problemfrit handel

Nem og overskulig site, der virker !!

Varen modtaget hurtig

3. august 2010

andando total nice!

Super service, hurtigt levering og god kvalitet af produkter. Andando kan stærkt anbefales til andre. en god og nem hjemmeside, der er overskuelig og lige til. glæder mig til at handle mere hos jer!

3. august 2010

Super flot mappe

Min bestilling kom hurtigt frem og mappen lignede den på billedet. Jeg synes at den er rigtig flot og æsken den ligger i er enkel og pæn.

Tusind tak for god service.! Jeg vil helt klar anbefale jer til venner og kolleger.

6. juli 2010

Super service og mega-hurtig ekspedition-FLOT!

Rigtig fin hjemmeside hos Andando ApS - let tilgængelig - nem at betjene og så kan der betales med mange forskellige kort. Skønt at det ikke altid "bare" er Dankort.
Skulle bruge min bestilling som gave senest fredag uge 27, og allerede 6.7.fik jeg pakken leveret.
DET kan man da kalde super-service.
mange herlige sommerhilsener fra susanne på Sydfyn....-:)

30. juni 2010

Perfekt

Hurtig levering - varerne som de skulle være

• Anette
28. juni 2010

God og hurtig service

Jeg bestilte 3 halskæder. Med indgravering. Jeg var lidt i tvivl om, det nu var forståeligt nok, det som jeg skulle ha indgraveret. Derfor var jeg rigtig glad for at Andando ringede mig op dagen efter, da de lige ville være helt sikre på hvad jeg mente.
Rigtig god service!!
MVH Anette

• Tina
26. juni 2010

Godt og trygt

Når jeg handler på nettet er tillid og en "aftale er en aftale" meget vigtigt for mig, kl. 12 den ene dag bestilte jeg en sparebøsse med indgravering, i anledning af en stor dag i min familie, næste morgen kl 07.30 kom den med posten, gaven og indgraveringen var meget fin, bedre kan det vist ikke gøres

24. juni 2010

Super god oplevelse

Købte en lommelærke med gravering, den var leveret inden der var gået 24 timer. Virkelig en god handelsoplevelse som kun kan anbefales.

23. juni 2010

Superhurtig og meget venlig betjening

Købte nøglering m./lygte og indgravering.
Bestilte på nettet tirsdag over middag - havde varen onsdag morgen m. post.
Havde ligeledes telefonisk kontakt og oplevede også her stor kundeservice.

21. juni 2010

Altid god service og hurtig levering

Jeg har efterhånden handlet nogen gange ved Andando, og hver gang har jeg oplevet super hurtige leveringstider og god service, hvis / når jeg havde uddybende spørgsmål. Størstedelen af deres produkt er jo anerkendte mærkevarer, så kvaliteten er altid i orden. Det samme gælder for emballeringen af forsendelsen og udførelsen af evt. indgravering.

• Maiken
10. juni 2010

Super service! (:

Bestilte en kortholder med gravering til min kæreste og resultatet blev præcis som ønske, og mere til.
Jeg bestilte tirsdag onkring kl 17.00 og 5 min senere havde jeg en ordrebekræftelse, de er super gode til at hjælpe med diverse ting, jeg havde fx et ønske om at få graveret et hjerte med i teksten og resultatet af dette blev super flot.
Jeg hentede min bestilte vare idag torsdag, så det har været en utrolig hurtig service.
Hjemmesiden er god, og alle virker flinke, så det er helt bestemt et sted jeg vil handle igen, og et sted jeg vil anbefale andre! (:
fortsæt det gode arbejde (o:

9. juni 2010

Super service og levering til tiden.

bestilte den ene dag og fik leveret med posten, næste morgen. Meget fin løbende info ang. min varer og lev. Ikke sidste gang jeg har handlet her :-)

5. juni 2010

Udemærket køb

Vare : Lommelærke

Vare stemmer til beskrivelse, god information, hurtig levering.

Godt tilfreds med handlen

2. juni 2010

Super hurtig levering!!! Tak

Jeg var lidt sent ude med fars-dag gaven og I var min redning :0)

• Hena
  • Hillerød, DK
  • 67 point
  • 7 Anmeldelser
2. juni 2010

Hurtig levering..:)

Jeg købte 2 kredit-kort holdere hvor den ene skulle graveres. Flot gravering, som jeg ønskede og ekstrem hurtig levering. Det blev graveret og sendt samme dag som jeg bestilte, og modtog det dagen efter. ( bestilte det ved ca. 12 tiden. ). Så er yderst tilfreds med både produktet og servicen..:) Tak..:)

1. juni 2010

pengeklips

Jeg har fået en go service fra adando, hurtig svar pr mail og tlf.. og er yderst tilfreds med varen.

Andando ApS
Glentevej 39
2600 Glostrup

31. maj 2010

SUPER!!!

Jeg har, hos Andando, købt en lommelærke med indgravering. Det er første gang jeg har handlet med Andando, og jeg er fuldt ud tilfreds!
Indpakningen var god, solid og sikker, og varen var, -nøjagtig som beskrevet.
Info om køb var tip top.
Jeg kan uden tvivl anbefale Andando, og ville godt selv handle der igen.

31. maj 2010

Vedr. min online bestilling hos ANDANDO
Jeg var helt ubehjælpsom i min online handlen hos Andando, det var først i 3 forsøg det lykkes og det var kun fordi ekspedienten ved navn Michael, hjalp mig igennem handlen, ja op til flere gange, måtte han træde til.
Jeg kan kun super venlig og hjælpsom betjening hos Andando.
Prøv det hvis du mangler en gave ide. Mvh Benedikte

26. maj 2010

Slipsenål+manchetknapper

Som på billede + hurtig levering. Ingen bemærkninger herfra! Positiv oplevelse!!!!

25. maj 2010

Zippo lighter med gravering

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og god information fra sælger.

19. maj 2010

dankortholder med ingravering

flot produkt og meget personlig korspondance. Super hurtig levering

14. maj 2010

Der var hurtig og let ekspedition

Jeg købte en Receptionsklokke.

12. maj 2010

Hurtig levering - godt produkt!

Nem og overskuelig hjemmeside. Købte en pengeclips med indgraveret eget logo. Bestilte søndag aften, hvor jeg også sendte en fil med en stregtegning af det logo jeg ønskede indgraveret, skrev ønskede størrelse. Mandag formiddag modtog jeg en mail med beskeden om, at min varer var på vej. Tirsdag modtag jeg pakken, og pengeclips og indgravering levede fuldt op til mine forventninger.

6. maj 2010

Kanon service

Jeg bestilte et smykkeskrin, hvorpå der skulle indgraveres en tekst. Sammen dag som jeg bestilte og betalte skrinet, graverede Andando teksten og derefter sendte bestillingen til mig. Jeg havde skrinet dagen efter jeg bestilte det. Det er da hurtig og kanon god service. Jeg fik forresten og hjælp til, hvordan teksten skulle stå på smykkeskrinet. Det er jo ikke lige meget..

29. april 2010

God levering og kundevejledning

Jeg laver en ordre på en ASP lygte d27/04 og modtager den allerede 2 dage efter, ganske imporende. Dog er denne Mirage ASP mini lygte ikke i den ønskede kvalitets stand som ønskede og som beskreves. Men lad mig understrege at at dette har intet med andando at gøre, men nok rettere et stort minus fra producenten.

Hej andando
mange tak for den mulighed og den venlige Kundeservice.
Jeg vælger dog at beholde den, da den alligevel stadig kan bruges til mit formål.

29. april 2010

Hej Hector

Det er ikke rart at høre, at du ikke er tilfreds. Send varen retur til os, så krediterer vi det fulde beløb, inkl. din returporto omkostning ...

26. april 2010

Super god gave til manden i mit liv :)

God levering på ANDANDO.dk og varen var i rigtig fin stand da den blev leveret. Jeg havde bestilt et kreditkortholder til min kæreste i fødselsdagsgave. Og jeg havde fået hans lidt speciele navn ingraveret og det stod som det skulle, stavet rigtigt osv. Så han er tilfreds og det er jeg også :)

21. april 2010

Altid go service og hurtig levering

jeg har købt flere af deres produkter, og er endnu ikke blevet skuffet! De er gode til at guide en mht placering af tekts osv når man skal have indgraveret.. Leverer lyn hurtigt, selvom der graveres.. kan anbefales hvis du skal bruge en fin gave der ikke koster alt for meget..

19. april 2010

Super!

Kontakt, levering og varens kvalitet var bare perfekt!

15. april 2010

Totalt perfekt

Jeg købte en kreditkort holder med indgravering og jeg bestilte den i går kl. 10.38 og fik en mail om at min vare ville blive afsendt samme dag, og det må jeg sige mindre end 24 timer efter bestilling har jeg min vare og er 100% tilfreds, ydermere fik jeg i pakken en gave fra Andando, jeg siger tusinde tak og kan på det varmeste anbefale Andando :) . hov ydermere i min indgravering bad jeg om at få tilføjet to ekstra tegn udover mit navn og det fik jeg, det var jeg ikke sikker på kunne lade sig gøre, men jo det kunne det, er yderst tilfreds og totalt imponeret :)

• PeterPO
  • Aalborg, DK
  • 59 point
  • 14 Anmeldelser
13. april 2010

Lige ved og næsten.. :)

Altså alt er sku i den fineste orden, men åååh hvor jeg godt gad at de lavede lidt ved selve hjemmesiden. Det er godt nok kedelig, uinteressant, ikke 100% brugervenlig, osv..
Ville have givet 5 stjerner, men siden sælger sig bare ikke særlig godt..
- Hyr en grafiker er mit forslag.. :)
Mvh Peter.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

He he, nu går i sku mindst lige så meget op i bagateller ligesom jeg.. Kender godt retningslinierne, men derfor har jeg som forbruger vel ret til at komme med en "opfordring" til forandring i form af en manglende stjerne.
Alle kan jo se udfra min bedømmelse at jeg faktisk er glad for min handel og kun havde denne éne lille kommentar.
Om i har lyst til at slette min bedømmelse er skam helt op til jer selv.. Jeg ville da bare være ærlig og fortælle det som landet ligger..
Hvis jeg derudover skal være objektiv og komme med en dissideret grund til den manglende stjerne, jamen så vil jeg da sige at den netop "småhaltende" grafiske fremstilling faktisk gør at jeg webshop bliver en smule mere forvirrende end den egentlig burde være.. Alene at man kommer ind på en "er du privat / erhverv" er forvirrende og burde være en ekstra knap på siden et andet sted, således at man kan blive præsenteret for en webshop ved første øjekast fremfor en introskærm.. Men det er selvfølgelig bare min mening, som jeg da håber jeg er i min fulde ret til at have.. :)

Udover det, så tak for handlen og fortsat god solskinsdag..

Peter.

13. april 2010

Hej Peter

Først og fremmest tak for din handel hos os og bedømmelse af handlen. Vedr. 4 kontra 5 stjerner, er jeg ked af at det ikke blev til 5, idet kedelig og uinteressant er objektivt og iøvrigt ikke passer ind i TrustPilots retningslinier for en bedømmelse:

Citat:
"Trustpilot sletter en anmeldelse, hvis det overfor Trustpilot sandsynliggøres, at bedømmelsen er forkert. Eksempler herpå kan være, hvis Trustpilot bliver gjort opmærksom på, at en bedømmelse vedrører forhold, som er irrelevante for virksomhedens bedømmelse for e-handelsplatform, eksempelvis fordi bedømmelsen vedrører den grafiske fremtoning"

Andando.dk

8. april 2010

Fin service, god behandling

Jeg vil klart handle her igen :).

Poul

8. april 2010

En super super godt behandling

jeg har fået en rigtig god og venlig behandling og svar på mine mange spørgsmål.
Andando har været god og hurtig til at svare og hjælpe.
JEg er meget meget tilfreds med behandlingen og glæder mig til at få produktet.

5. april 2010

Helt fantastisk

Jeg bestilte en nøglering hvor jeg ville have indgraveret et monogram til min kæreste. Jeg fik allerede varen 2 dage efter jeg bestile, og der var en meget smuk indgravering.

Jeg vil anbefale Andando til alle, og vil selv bruge dem igen.

Super service og kvaltet.

2. april 2010

hurtig service

varen kom dagen efter jeg bestilte, og produktet var 100 % tilfredsstillende

1. april 2010

Alt virkede!

Super og venlig kundeservice. Hurtig levering! Kan absolut anbefales

30. marts 2010

Hurtig service.

Synes service er helt i orden.
Bestilte graveret ordre søndag og har tirsdag modtaget varen i fuldstændig i orden stand!
Undervejs informeret om hvor langt varen er i landet.

Er fuldt ud tilfreds.

24. marts 2010

næsten perfekt ? - nej, helt perfekt!

jeg købte en kreditkortholder. websiden er nem at navigere
og fremstår troværdig.bestillingsprocessen er nem og ligetil.
varen kom 3 dage efter og var fejlfri.
min eneste anke er at det under bestillingsprocessen ikke
er muligt at vælge om man ønsker varen bragt til dørs eller
om man foretrækker selv at afhente varen på det nærmeste posthus.

opdatering: jeg er blevet informeret af Michael fra Andando om,
at man nu har tilføjet denne tredie mulighed, så man fremover
som kunde selv kan vælge om man ønsker varen bragt ud
eller hente varen selv på det nærmeste posthus eller afhente
varen i Døgnpost.

5 stjerner! :-)

22. marts 2010

Virkelig imponerende

Jeg bestilte i går en kreditkortholder hvor der skulle ingraveres tekst, inden for 2 timer fik jeg mail fra andando.dk om at varen var afsendt. Kl 9.30 til morgen kom min vare ind af døren!! Jeg var SÅ imponeret, og tænkte at så havde de nok ikke ingraveret det der skulle... men jo jo!! Og den var i en meget fin æske OG i en fin lille plyspose... Jeg er virkelig imponeret, og har lyst til at handle der med det samme igen, bare for at bleve imponeret en gang til :)

9. marts 2010

Gnidningsløs bestilling og levering

Rejsevækkeur købt lørdag og leveret tirsdag. Ingen behov for at tilmelde sig alt muligt gjorde det hurtigt.

VH
Stefan

5. marts 2010

Super Service

Jeg købte en Zippo Lighter som gave med ingravering. Nem og enkel bestilling, næsten øjeblikkelig svar og bekræftigelse. Sendt samme dag som bestilt.

Det bliver simpelthen ikke meget bedre. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her.

5. marts 2010

Andando - 1 klasses kundeservice

Bestilte 1 stk kreditkortpung af mærket "Laguna" og modtog den allerede dagen efter. Dét er kundeservice så det batter. Kan derfor kun anbefale ANDANDO.

3. marts 2010

top service

super service

2. marts 2010

Super stjerner

Bestilt, pakket, og sendt på 1 dag.
Super butik. 5 stjerner her fra. Alt er i orden. sådan nogen skal vi have flere af...

1. marts 2010

super hurtig levering

Jeg har købet en kreditkortholder, jeg var lidt i tvivl om man kunne få graveret symboler på så jeg skrev og spurgte og fik svar med det samme. Super god og hurtig service og hurtig levering.
Jeg er rigtig godt tilfreds! :D

• Kristian
26. februar 2010

5 stjernet oplevelse

Jeg har på Andando erhvervet mig en kreditkortholder. Jeg havde egentligt forventet at skulle bruge en del penge på denne, men synes simpelthen denne var det designmæssigt lækreste på markedet.
Pakken blev sendt samme dag som bestilling - hvad mere kan man ønske?

Konklusion:
Gode priser - upåklagelig levering! - rigitg god oplevelse.

26. februar 2010

flot

dirigentklokke- vi bestilte o. kl. 15 og havde varen med posten næste dag - imponerende.

25. februar 2010

Super effektiv :)

Jeg købte en nøglering, som skulle indgraves med navn og dato. Det var super nemt og modtog ordre bekræftelsen med det samme. Dagen efter har jeg modtaget to mails, hvor i der står min bestilling allerede og blevet sendt og mit track and trace nummer var her. Jeg var meget imponeret over det kunne gå så stærkt :) og vil helt sikkert bruge siden igen.

Super sted at handle...

Super hurtig levering af Zippo lighter med indgravering og rigtig god service fra Andando.

Leatherman Juice XE6

Fin service - superflot gravering - alt OK
MVH Jess Buch

23. februar 2010

Varen kom hurtig. Det var let at købe på jers side så det var bare super

10. februar 2010

Jeg har købt en kortholder hos Anadando og fået den graveret. Bestilt mandag aften leveret onsdag med posten. Jeg fik mails vedr. bekræftigelse på ordren og afsendelse. Det levede fuldt op til forventningen. Det kan ikke gøres bedre.

9. februar 2010

Fantastisk

Hurtig betjening, kan anbefales

8. februar 2010

virkelig hurtig service og lækkert produkt

Jeg bestilte en nøglering med gravering. Fik den med posten allerede dagen efter. Produktet er flot og servicen helt i top.

27. januar 2010

Præcis og hurtig levering

Jeg købte 2 stk. kreditkortholdere på www.andando.dk. De blev leveret dagen efter.
Det kan da vist ikke gøres bedre.

25. januar 2010

Fik respons på min bestilling allerede en time efter bestilling og dagen efter havde jeg det bestilte - med indgravering.
Kanon service, lynhurtig levering - kan kun anbefales!

God handel

Bestilte et par småting på deres hjemmeside. Hurtig levering, god pris og ellers ikke nogle problemer.

Det eneste var at de reklamerede med "næsten gratis" gaver til køb over 200kr men det virkede ikke.
----
Fik kort efter svar her tilsendt en gavepakke fra Andando. Kanon service.

Hej Michael

Du har ret! Den ene af de 5 "næsten gratis" varer, var ikke sat korrekt op, så det var ikke muligt at bestille denne. Det er nu rettet og som tak for at gøre opmærksom på problemet, vil jeg gerne sende dig en gave eller to "helt gratis", hvis du vil sende en mail med dit ordrenummer til mig, på "kontakt@andando.dk" ...

MVH, Michael Blankensteiner

18. januar 2010

Glimrende handel

Andando yder ern fantastisk service og super produkter. Hurtig respons på bestilling og på leveringsdetaljer. Kan klart anbefales at handle hos Andando

15. januar 2010

Internethandel som det skal være

Bestilte en Leatherman hos Andando.dk, havde et spørgsmål som som jeg mailede butikken om og fik et svar dagen efter. Ordren blev leveret 1 dag efter den blev afsendt. Ingen problemer, hurtig mailrespons, online-handel som det burde være.

Kan klart anbefale shoppen til andre.

• Tea
12. januar 2010

Succes!

Havde bestilt en pengeclips og zippo "black ice" med indgravering.
Fik LIGE dét jeg ikke havde turde sætte forventningerne op til- Men selvfølgelig håbede på.

Imponerende og behagelig service

Der var meget opmærksomhed på at hjælpe os frem til det perfekte logo, og dermed også en god del tålmodighed når det ikke gik helt som det skulle,
udover det kom lighteren dagen efter vi bestilte den. og den var mere fantastisk end vi havde turdet håbe :)

så det er helt klart et sted vi vil anbefale

15. december 2009

5 stjerner helt klart...!!!

Jeg vælger at give 5 stjerner fordi jeg syntes deres side er nem at bruge, de ønsker jeg havde til indgraveringerne blev 100% imødekommet ( selvom de lå udenfor det man kan forvente) og jeg havde det bestildte dagen efter...
Helt klart et sted jeg handler igen...!

Fin kunde betjening

Fin oplevelse at handle på Andando.
Klar og tydelig ordre beræftigelse og hurtig levering.

Jeg bestilte en penge clip med gravering og det hele levede op til mine forventninger.

Anbefalelsesværdig.

Helt i top !

Super service, super kvalitet, super indpakning, super levering - helt igennem perfekt ! Vil helt klart benytte Andando igen ! Kan klart anbefales !

Tak for handelen ! :)
Hilsen en meget glad kunde.

13. december 2009

rigtig Godt

det var Sku da fedt jeg købet en leahterman super tool hvor der stod 1-2 dages leverings tid og fik den dagen efter fedt XD

9. december 2009

GE-NI-ALT!!!

Jeg har købt en kortholder til min kæreste og fået graveret en personlig tekst. Produktet kom kun 2dage efter jeg havde bestilt det og er PRÆCIST som jeg ønskede det... Perfekt! Vil helt klart anbefale Andando =)

8. december 2009

Perfekt.

Jamen der er ikke så meget at sige. Det var bare som det skulle være. :)
Og synes det er vildt jeg kan bestille en lighter der skal indgraveres om fredagen og modtage den mandag. Så - det kunne ikke være bedre.

6. december 2009

5 stjerner selfølgelig

Bestiller min vare en sen eftermiddag. Alligevel får jeg en personlig mail ( ikke autosvar), på at min ordre er gået igennem og ikke mindst at varen er sendt. Allerede dagen efter har jeg min bestile vare i allerfineste stand.
Tusinde tak Andando! Der vil jeg absolut bestille en anden gang

lisbeth fandt anmeldelsen nyttig

5. december 2009

M.E.N.D.H.A.S. - Mangfoldig, Engageret, Nem, Dedikeret, Hurtig, Anderledes, Service.

Go service, nem tilgang til produkterne, go info! glæder mig til mit køb kommer mandag.
Jeg har fundet produkter jeg ikke vidste fandtes, og slet ikke på den måde!
** FORTRUKEN **

2. december 2009

god service og god kvalitet

Det er nu anden gang jeg handler hos Andando, og endnu engang har det været en succes. Denne gang har jeg købt smykkeskrin med gravering, det var bare perfekt. Der røg også lige en pengeclips med gravering med i købet. Den var som jeg forventede.Hurtig service og levering, fremfor at gå til en guldsmed!

1. december 2009

Fantastisk

Vi bestilte 2 zippo lightere med indgraveing. Andando afsendte vores ordrer, først kommende hverdag efter bestilling. Gravering og indpakning af varen, var af meget høj kvalitet, og vi handler med glæde hos Andando igen

27. november 2009

Super Godt

Bestilte en kreditkortholder med gravering, den blev leveret dagen efter med super flot gravering

25. november 2009

Super hurtigt og super service

Jeg har købt en Zippo lighter med indgravering.

Det var nemt at handle på sitet, og hold da op, hvor gik det stærkt, jeg bestilte den ene dag, og dagen efter dukkede ligtheren op med inskription. Tusind tak for en god handel, og jeg kommer med garanti tilbage som kunde hos jer.

Dorte
Hadsund

24. november 2009

Fantastisk handel :D

Bestilte varen i Søndags, modtog den tirsdag ;O)
Varen var li som den skulle være. Super flot gravering.
Det kunne ik blive bedre.

Skøn betjening, hurtig handel og vare i perfekt stand ;) Det blir ik meget bedre ;)

22. november 2009

Hurtig

Super hurtig og høflig betjening

20. november 2009

Super handel! - Kommer helt klart tilbage

Alt Perfekt!
Kvalitet forsendelse mm.

Tusind tak ;-)

19. november 2009

Super og lynhurtig vetjening

Intet negativt at sige om handlen. Hurtig levering og ingen problemer med varen.

18. november 2009

Anbefalelsesværdig!

Super god service. Hurtig levering og flotte produkter til prisen! Kan klart anbefales!

17. november 2009

En glad kunde

Fantastisk service. Bestilte en vare og fik den 2 dage senere i perfekt stand og flot indgravering.

11. november 2009

Meget god kunde behandling

Kan kun anbefales bestil den ene dag leveret næste hvis lager haves
Hyggelig kunde service
Bistiller snart igen så er det 4. gang

3. november 2009

Forrygende service

Der er bare ikke noget negativt at skrive. Jeg bestilte en vare, den blev sendt dagen efter og kom 2 dage efter. Varen var i perfekt stand, og med den indgraveret tekst jeg bad om. Ingen klager herfra! :-)

29. oktober 2009

hurtig levering!

Bestilte en visitkortholder med indgravering, og fik super hurtig mail tilbage hvor jeg skulle udfylde skrifttype, modtog den langt hurtigere end forventet :D
Kan klart anbefales!

lisbeth fandt anmeldelsen nyttig

Se alle anmeldelser

Se alle 410 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (410 anmeldelser)

Andando ApS Support

Om supporten

Andando er en gaveshop der udover et bredt sortiment indenfor gaveartikler, lever af god kundebetejening og hurtig levering. Vores speciale er personlige gaver med indgravering. Du er meget velkommen til at lave en anmeldelse på vores Facebook side: http://facebook.andando.dk

Skriv til kontakt@andando.dk
Ring til 27572817