We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Andelsbutikken anmeldelser

Andelsbutikken Logo
Kunderne om Andelsbutikken : »Tvivlsom mæglermentalitet - forhåbentlig forbedring på vej« »Ikke godt nok« 2
Middel
6.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Andelsbutikken

Andelsbutikken

Tvivlsom mæglermentalitet - forhåbentlig forbedring på vej

Opdatering (se original anmeldelse nedenfor)
I dag den 11. november blev jeg kontaktet af Andelsbutikkens direktør og medejer Martin, som ønskede at høre om vores dårlige oplevelse. I min optik var det meget positivt at opleve, at der er ledelsesfokus på problemstillingen. Der blev lovet, at problemstillingen vil blive bragt op med pågældende medarbejder og indskærpet generelt. Derfor får Andelsbutikken.dk en ekstra stjerne, men sket er sket, så det dårlige indtryk forsvinder ikke helt.

-------

Men super arbejde bag "frontlinjen". De to stjerner er KUN givet på grund af én bestemt, meget stabil og dygtig medarbejder!

Indledningsvis meget positivt indtryk, som førstegangskøber noget der er værdsat. Efterfølgende gik det noget ned af bakke på grund af en række halve sandheder og udeladelser.

Som jeg meget kraftigt pointerede ved et møde havde vores indtryk været markant bedre såfremt stilen havde været ærlig.

Handlen gik heldigvis igennem, men helt sikkert IKKE et sted jeg vil bruge til at sælge!

Andelsbutikken

Ikke godt nok

Jeg forsøgte at sælge min bolig hos andelsbutikken.
I starten gik det godt, men der gik ikke længe før jeg stort set ikke hørt fra dem mere. Kun hvis de syntes jeg skulle sætte prisen ned hørte jeg fra dem.

Jeg skiftede til en anden mægler der solgte boligen hurtigt til samme pris som andelsbutikken havde den til.
Jeg er skuffet over at jeg hørte så lidt fra dem og lige så snart min bolig var til salg blev man bare et nummer i køen.
det kunne være bedre!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk