We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Andersentransport anmeldelser

Andersentransport Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Andersentransport før du handler og giv selv din bedømmelse af Andersentransport 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Andersentransport

En ubehagelig oplevelse

Per Andersen gav os et mundtlig tilbud på flytning af noget gods til udlandet. Flytningen blev forsinket med 4 mdr og nu var prisen en anden, Fair nok, men så ville jeg gerne have det nye tilbud skriftlig, hvilket jeg også fik. Jeg spurgte om der var penge at spare ved selv at køre tingene til deres lager- og det var der. Da alt stod klart var det ikke længere muligt at få Per Andersen i tale, hans ansatte kom med en masse uden-oms-snak og efter 2 uger med telefon tag-fat kom en mail at tilbudet var trukket tilbage. Det lykkedes mig at få kontakt til Per Andersen og fik forklaringen at "jeg havde været besværlig, han havde brugt for meget tid og jeg havde forsøgt at prutte om prisen". Jeg sad tilbage hovedrystende med en følelse af at firmaet ret "uligevægtig" for at sige det mildt. Men tak alligevel for et andet firma gav en bedre rådgivning og kom med en løsning der var væsentlig hurtigere og til den halve pris.

Er Andersentransport din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk