We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ankerliving anmeldelser

Ankerliving Logo
Kunderne om Ankerliving : »Fino butik« »super fin handel« »Skønne varer og super service !« 15
Perfekt
9 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)

super fin handel

hurtig ekspedition og god service. virkeligt en handel der er foregået til UG, kan varmt anbefale virksomheden og handler gerne igen!

Udvalgt anmeldelse om Ankerliving

Fino butik

Jeg har handlet flere gange hos Ankerliving, og er tilfreds hver gang. Super fine ting og god service!
Og så er det super hyggeligt at der gerne har været en lille bitte børne-ting med, når man har handlet lidt af deres tøj til børn.
Kan varmt anbefales :)

Ankerliving

Skønne varer og super service !

Har handlet flere gange hos Ankerliving, og altid været rigtig tilfreds, både med varer og kundeservice.
Der er altid super hurtig levering. Skønt !
Kan varmt anbefale denne web shop

De bedste hilsener
Anna Carina

Ankerliving

Fint udvalg i nyt dansk design

Jeg købte porcelænsgreb fra den danske keramiker Anne Black. Hurtig levering og fine varer fra ankerliving.dk

Hurtlig levering

Bestillingen foregik uden problemer og der var hurtig levering. Butikken har gratis gaveindpakning.
Lækker lille chokolade og håndskrevet kort fra butikken til mig giver den 5. stjerne.

Helt okay!

Fin onlinebutik - ikke en ondt ord på den...

Perfekt!

Har lige modtaget de flotteste pakker med børnetøj, rigtig lækkert pakket ind og super kvalitet.. tak for god råd og vejledning! :)

Super site og service.

Jeg shopper meget online og denne netbutik er blandt mine absolut foretrukne. Udvalget er stort og eksklusivt både til mig selv, mit barn og min bolig og servicen er altid i top.

Nem og hurtig levering

Købte en fødselsdagsgave til min kone og fik den pakket ind hos butikken. Hurtig levering og fin indpakning, så at sige konen blev glad og så kan det kun være 5 stjerner.

En unik butik

Jeg besøger tit Anker living en insperende butik med gode mærker i en læker kvalitet jeg har købt tøj, børnetøj, interiøre og har altid været meget tilfreds.
Service, levering og indpakningen er i top.
Jeg har kun gode oplevelser ved at handle hos Ankerliving.dk
Kerry Olsen.

En butik i særklasse

En internet butik jeg altid vender tilbage til, er Ankerliving. En butik hvor kvalitet er i højsæde og hvor servicen er i top. Der er et bredt sortiment som ikke går igen hos andre internetbutikker. Så søger du varer, der er unikke og af høj kvalitet samt god service og hurtig levering, vil jeg uden tvivl anbefale Ankerliving.
Trine

Ankerliving

Fed hjemmeside med mange spændende og anderledes varer.

Jeg har købt både tøj, børnetøj og interiør i denne butik og været meget tilfreds. Varerne kommer i løbet af et par dage, flot pakket ind og altid i perfekt stand.
Hvis der har været behov for at bytte til en anden størrelse, har der aldrig været problemer. Generelt skøn service og spændende hjemmeside, der altid er et klik værd. Line

Altid spændende butik.

En spændende butik man tit besøger, en rigtig god service og hurtig levering.
Gode mærker og ingen "stangvarer." Fin gaveindpakning.

Fin oplevelse

Hurtig ekspedition, sikker levering, gode mærker.
En af bluserne var bestilt i S, men den var efterfølgende udsolgt, og de sendte en M...

Berit Anker Andersen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk