We are hiring!

Besvarelse fra Anytimedenmark

[DATE]

[REPLY]

Anytimedenmark Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Anytimedenmark før du handler og giv selv din bedømmelse af Anytimedenmark 3
Godt
7.4 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Anytimedenmark

Hurtig ekspedition

En god oplevelse at købe ur over nettet - hurtige svar fra kundeservice inden købet og hurtig levering efter ordren var lagt ind.
Eneste minus var, at uret (DKNY NY4651) var blankt "guld" og ikke mat, som jeg syntes, at billedet viste, men det er alt i alt en mindre detalje.
Jeg vil hel sikkert handle hos AnytimeDenmark igen!

Hurtig og hjælpsom kundeservice

Jeg havde et par spørgsmål i forbindelse køb af et Christina ur til min kæreste og det blev besvaret i løbet af 30 sekunder efter jeg havde skrevet spørgsmålet til kundeservice - bedre kan det ikke blive. Leveringen skete også som lovet - dagen efter jeg bestilte. Uret var pakket sikkert inde i papkassen og selve den hjerteformede æsken uret kom i var flot gaveindpakket. Alt i alt en dejlig handel.

Anytimedenmark

Calvin klein ur til tiden

Bestilte et Calvin Klein ur tirsdag middag og havde det onsdag morgen, og endda indpakket. Så god service og hurtig levering. Kan kun anbefales

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk