[REPLY]
Har rejst med Apollo tre gange, og alle gange har været super! Intet dårligt herfra
Vandt en rejse med Apollo.
De var rigtige søde og venlige i butikken og meget hjælpsom med mange ting om stedet pas visum osv.
Synes måske det var lidt dyrt i forhold til andre steder og hotellet levet ikke helt op til at være børne-venligt med legeplads
Savner også lidt at der er noget mere børne -underholding på deres hoteller.
Grunden til, at jeg skriver denne note, er, at jeg føler mig snydt, frustreret og dårligt behandlet af Apollo Rejser. Det kan godt være, at det har retten (som i loven) på deres side, men det betyder ikke, at de handler retmæssigt korrekt (som i etisk).
23. januar 2012 var jeg glad. Jeg fik en mail fra Lauritz.com om, at jeg havde fået hammerslag på en rejse med Apollo Rejser. Jeg skulle af med 6.095kr (heraf var de 1.095kr salær osv. til Lauritz.com) for tre personer. Rejsen kostede normalt omkring 12.000kr (den nøjagtige pris har jeg desværre ikke). Rejsen gik til Thassos i Grækenland. Og rejsen var med valgfri afrejse i skolernes sommerferie, hvilket lige er noget for en gymnasielærer som mig. Så jeg følte, at jeg havde vundet i lotteriet.
Torsdag 29/3 lå der en mail til mig, om at min rejse til Thassos var blevet aflyst pga. for ringe tilslutning. Der stod i mailen, at jeg kunne få en refusion eller en ny rejse med 300kr i rabat på listeprisen pr. person (=900kr). Jeg tænkte, at det var ok at aflyse pga. for ringe tilslutning, men jeg tænkte også, at det kunne ikke passe, at jeg kun kunne få 900kr i rabat, jeg havde jo fået en meget større rabat i første omgang. Jeg ringede straks til Apollo. Jeg fik bekræftet, at rejsen var aflyst. Jeg spurgte, om jeg ikke kunne få en rabat svarende til min tidligere rabat. Men det var ikke en mulighed.
Jeg tænkte to ting. For det første, så måtte Apollo allerede have indregnet et tab på min oprindelige rejse til Thassos, da de satte den på auktion. De har sikkert taget det fra et reklame-budget på en eller anden måde. Så jeg har lidt svært ved at forstå, at jeg ikke kan få en tilsvarende rabat. Der er rejser på Apollos hjemmeside, hvor listeprisen er omkring 12.000kr, og det er ikke fordi jeg forventer mere end, hvad jeg oprindeligt havde budt på.
eg tænkte derefter, at det ville være en håbløs kamp at blive ved med at ringe til dem for at udtrykke min utilfredshed, så jeg skrev i stedet et indlæg på deres facebook-side: https://www.facebook.com/ApolloDanmark/posts/10150688737388400?comment_id=21611109¬if_t=comment_mention og en anmeldelse på trustpilot.dk.
Første reaktion fra Apollo på facebook var, at de ikke kunne gøre noget. Jeg svarede, at jeg syntes, det var for dårligt. Næste melding var, at jeg ville blive kontaktet: ”…Vi får en af vores folk til at ringe til dig med nogle muligheder, der gerne skulle passe bedre til den pris, som du gav via auktionen…”. Første besked var, at jeg ville blive ringet op mandag 2/4. Det skete ikke. Næste melding var, at jeg ville blive ringet op tirsdag 3/4. Det skete heller ikke. Jeg er skuffet og føler, at jeg er blevet holdt hen.
Det eneste positive er, at jeg onsdag 4/4 (efter 6 dage!) fik tilbagebetalt hele min betaling (altså inkl. salæret til Lauritz.com.
Jeg havde ellers glædet mig til at komme på ferie i Grækenland.
I dag er det blevet 17. april 2012, og jeg er stadig ikke blevet kontaktet af Apollo med et tilsvarende tilbud. Jeg har selv bestilt en anden ferie, som ikke er helt så eksotisk. Vi tager til Tyskland.
Hvad kan man så lære af dette? Hvad er moralen? Tjah, mine bud er: 1. Apollo tænker ikke på deres kunder som mennesker, men som subjekter (=ting), der kan give indtægter. 2. Man skal ikke byde på en Apollo rejse ved Lauritz.com, for de aflyser, og så står man uden sommerferie.
Jeg kan overhovedet ikke anbefale Apollo.
Vi rejste med Apollo special rejser til Sri Lanka. Hvor noget var gået galt med vores booking af hotellet men vi fik hurtig en løsning og kompensation så ros til guiden Anders som reddet vores tur.
Havde en rigtig god tur, gode udflugter m.v. søde guider.
i byen Puerto Rico.
Vi boede på Rio Sol. Der har jeg boet mange gange før.
Denne gang var noget særligt. Vandet fra brusekabinen fossede helt ud på køkken gulvet.
Der lugtede muggent og jordslået, der var noget der lignede væggelus og kakkelakker på værelset.
Toilettet var konstant stoppet.
Apollo kunne man sådan set ikke klage over, de var ikke til stede på noget tidspunkt, andet end da de meddelte at den bil vi lejede og forudbetalte ikke kunne leverer på hotellet som lovet.
Mine gentagne klager til Hotellet reagerede de først på dagen før vi skulle hjem.
er lige hjem vendt efter en tur til fuerteventura,hvor vi havde alt i alt en god ferie, med heldigvis kun meget lidt kontakt til apollo, jeg ved ikke hvorfor men hver gang jeg har kontakt med apollo opstår der en eller anden form for utilfredshed/mangle på info/løgn/ udblivelse/ svenske "guider"/ligegyldighed.
1. kontakt skete allerede da vi ankom til lufthavnen i fuerteventura, hvor verdens eneste danske talene "guide" mente at vi skulle betale 2 * 35 euro for transport af 2 stk, golf tasker til/fra lufthavnen pga det skulle med anden transportmiddel, hvilke der ikke bliver informeret om når man ringer til apollo inden afrejse, som jeg nægtede at betale og efter lang kamp slap for,med begrundelsen at så ville det være billigere at tage en taxi og få pengene tilbage for den normale transporte til og fra lufthavnen.
2. tæt på kontakt skete allerede samme aften hvor der skulle være en byvandring/ infomøde, fra vores hotel kl 17 men apollo valgte at udbliver selv om der blev ringet til dem flere gang.
3. gang var pga hotelet var mega kold og havde kostede en god omgang forkølelse, havde hørt i reception om varme på værelserne men det skulle der betales eksta for, hvilke jeg ikke mener er gæstens problem at hotellets værelser aldrig ser sol og derfor kræver opvarmning , men efter receptions og apollo mening er en ekstra udgift for gæsterne, hvis de skal hold varmen.
vil lige fortælle at det er ikke først gang at apollo dummer sig men der har jeg også sendt dem en mail efter ferien men har aldrig hørt fra dem.
så nu bliver denne besked sendt til info@apollorejser.dk og senere for de en mail direkte fra mig med en journalist fra eb eller bt på som cc.
Hej allesammen.
Vi har lige været 5 mennesker afsted på tenerife, en all-inclusive tur til omkring 45.000 kr.
Alt forløber fint, indtil en af de sidste dage på turen.
Hvor man kan benytte sig af en gratis aften i resturanten med en tre retters menu( a la carte)
den information havde vi fået tilsendt inden afrejse.
Når vi så har spist og er klar til at gå, for vi en regning på 50% af det vi har spist for, vi forklarer at der må være sket en misforståele.
vi kontakter Apollo (snakker med en svensk Lisa C.) som ikke kan hjælpe os! trods hun arbejder hos Apollo!
HVIS APOLLO LÆSER DETTE!! ER DET MEGET UTILFREDSSTILLENDE AT MAN BLIVER LOVET NOGET OG IKKE FOR DET MAN ER BELVET LOVET!!
Fraråder alle at stole på deres tilsendte papire fra Apollo, da de ikke altid vil eller kan stå ved det som er bekrevet!
Hvis Apollo vil have en mere udspecificeret forklaring er de velkommen til at kontakt mig på mail: Chr300686@gmail.com
Købte en såkaldt afbudsrejse. Vi fik det vi betalte for. Ærgeligt at deres rejseguider taler mere svensk end dansk. Også de danske for at tilfredstille svenske gæster. Men det ved man jo, når man vælger apollo.
De har mange lækre rejser, men det er ikke lige altid at de har mulighed for at hjælpe, når man ringer :(
Var på Tenerifé med Apollo i vinterferien sidste år. Selve rejsen var der som sådan ikke noget galt med, men det var ikke meget vi så til vores guider. Vi skulle selv opsøge dem, og da vi faktisk havde brug for deres hjælp - idet hende jeg rejste med, fik stjålet sin mobil - var der ikke meget hjælp at hente. Vi blev selv sendt til den nærmeste politistation, hvor vi fik af vide at vores rejsebureau skulle sende enten en tolk eller en guide der selv kunne møde op, idet ingen på de spanske poltistationer talte engelsk. Rejseguiden vi henvendte os virkede meget ligeglad, og endte nærmest med at skælde os ud, selvom hun burde hjælpe os. Vi brugte selv en hel søndag på at finde en politistation vi kunne melde tyveriet på, så vi kunne få nogle papirer med hjem til forsikringen
Har rejst mindst 30 gange med Apollo til Grækenland.
I sommer var kæresten og jeg på en lækker tur på Rhodos. Billetbestillingen var en god oplevelse, det var super nemt og dejlig billigt - vi kunne ordne det hele over nettet, og slap for evt. telefonkontakt.
Turen derned var med SAS, vi havde en rar flyvetur - absolut ingen problemer i lufthavnen. I principielt var det en charterrejse med Apollo, og havde muligheder for udflugter med selvsamme, hvis vi havde lyst (vi valgte dog ikke at benyttes os af muligheden, men dejligt at have den). Da vi landede fik vi også en sms hvor der stod, at hvis vi behøvede info om noget, kunne vi skrive eller ringe til nummeret. Vi skrev til det, men fik aldrig svar - det er dog en lille ting, og havde det været virkelig vigtigt, kunne vi bare have ringet. Så top karakterer herfra, vi vil gerne flyve med Apollo igen.
Fede faciliteter, fin beliggenhed i læ på sydkysten af Fuerteventura, lille landsby indenfor gåafstand, perfekt terræn til løb, cykling, hiking - vi nåede ikke udenfor resortet den uge vi var der.
Morgenmadsbuffeten var OK, men man går altså kold i junkfood om aftenen. Ikke meget lokalt over menuen, det kunne nemt gøres meget bedre.
Jeg har kun positive ting at sige om apollo.
Apollo er gode fordi de til de samme priser som andre selskaber har en smule anderledes destinationer.
aldrig haft en dårlig oplevelse med apollo, købt flere afbudsrejser igennem dem, og det har været super hver gang :)
Kan ikke klage over stedet her; jeg valgte det selv.
Er ikke til tyskere, grisefest o.a; og med Mallorca, Ibiza etc så har du fordommene !
Denne anmeldelse går på Apollo og guider som helhed, og der må jeg melde pas !
Rejsebureauet blev benyttet efter søgning på internet.
Afrejsetidspunkt, pris og varme var søgeordene.
I dag benytter man jo mere og mere internettet; og derfor kan det være svært at kategoriserer et bureauet som helhed. Havde ingen personlig kontakt ved køb.
Guiderne så vi kun i bus ved ankomst og afgang. det udleverede materiale var ikke til at hitte rede i, og deltog af samme grund ikke i velkomst møde; stedet kunne ikke findes. Turer oa fandt vi derfor selv ud af.
Mangler lidt 80' og 90'erne, hvor man så guiderne dagligt. Det var trygt.
Vi var med apollo på kreta hele familien. Det hele levede op til forventningerne, hotellet var flot og skønt, og guiderne var venlige og imødekommende
Jeg har brugt Appollo rejser så tit det er mugligt for de har de bedste og billigste rejser til Grækkenland og en kanon kundeservice her i landet såvel som nede på rejsemålet.
Det værste jeg og mange andre nogen sinde har prøvet.
Vi var et smut til Grækenland, Kos mere specifikt. De var nemme at få øje på super flinke og meget informerende, desuden så vejlederne da bestemt ikke skidt ud.
Har lige haft en uges ferie på las Playitas på Fuerteventura med Apollo. Super lækkert hotel, omgivelser og vejr...alt perfekt og så var det billigt :) Det er ikke sidste gang.
Med apollorejser kommer man aldrig galt afsted - der er altid styr på alting
Jeg rejser altid med Apollo, fordi jeg syntes at pris og kvalitet hænger sammen.
Jeg har rejst med Apollo en del gange og synes det er det rejsebureau hvor jeg får mest rejse for pengene. Rejseudbuddet er varieret (ikke mindst for Grækenland som er mit favoritrejsemål) og servicen er fin.
Flyet kunne ikke lette til tiden vi blev forsinket.. og under hotel beskrivelsen stod der at der er AC på hotelværelset.. men da vi kommer frem finder vi ud af at det koster 50 euro for en uge at have AC på værelset... dårlig info!!!
Ingen danske guider... kun svenske..!!
Flyturen hjem blev forsinket en time... bagagen blev forsinket..
Hvad kan man sige? alt bliver forsinket med Apollo og der var ikke rigtig nogen kontakt til guiderne!!
Vi er lige hjemvendt fra en top fin tur med apollo. Alt i skønneste orden, levede helt op til vores forventninger med 3 små børn.
Hotel ellina app. på Kreta
Er lige kommet hjem efter 14 dage på Kreta, med Apollorejser.
Det er første gang vi rejser med Apollo og nok også den sidste.!
14 dage afsted og man møder ikke EN Dansk guide....
Min erfaring er at man ligeså godt kan klare det på egen hånd, når man ikke kan få en Dansk guide, men kun Norske og Svenske. (jeg vil personligt hellere have det på Engelsk så... da vi ikk rigtig forstod dem og skulle have gentaget det flere gange).
Man booker ved et dansk bureau fordi man vil have Danske guider, især på udflugterne.
Jeg vil aldrig anbefale Apollorejser til nogle, især ikke folk i mine forældres generation, da jeg ved de ikke er gode til fremmedsprog og derfor vil føle sig mest tryg ved at have en Dansk kontaktperson.
Vi havde trods det, en rigtig god ferie, fint hotel og Kreta er en fantastisk Ø osv. Men det kunne vi have klaret selv.
Jeg føler det essentielle som et rejsebureau skulle kunne tilbyde og grunden til man vælger at booke derigennem kan Apollorejser ikke opfylde og det er under al kritik.
Vi har før rejst med Nazar og Bravo Tours og har altid haft mulighed for at kontakte en Dansk guide, hvis vi havde brug for det.
Andre selskaber plejer også at kunne servicere folk, hvis man henvender sig til dem og det var Apollo heller ikke istand til efter min mening.
Vi får en folder, hvor der står at de kan arrangere en Spa-dag hvis man kontakter guiderne, hvilket vi gør og herefter bare bliver spist af med en SMS som indeholder en adresse på et spacenter. (Det vil jeg jo ikke mene er en arrangeret Spa-dag som der blev lovet.
alt i alt... VI havde en fantastisk ferie, men ikke med Apollorejsers hjælp!
Jeg har rejst med Apollo mange gange og er MEGET tilfreds med deres udbud og service!
Dejlig nem internetbestilling.
Fik gode informationer undervejs, synes dog at muligheden for at booke udflugter kunne have været bedre/nemmere.
Dejlige udflugter de arrangerede, men de "skandinaviske" guider var alle svenske - og det er altså ikke så børnevenligt, så næsten gang spørger jeg mig nok for først - snakkede med andre "medrejsende", og de havde taget ture uden om apollo og haft danske guider, så er ikke sikker på at jeg ville vælge deres udflugter næste gang - men selve rejsen, hotellet og informationsnivauet ellers var glimrende :-)
Helene fandt anmeldelsen nyttig
Er super glad for at rejse med Apollo - jeg har aldrig noget at beklage mig over. Servicen er helt i top. Kan desuden rigtig godt lide chat-muligheden på Apollos hjemmeside, så man ikke behøver at sidde i kø på telefonen.
Rigtig lækre rejsemål, men guider kan være svenske eller norske og svære at forstå. De bruger SAS på nogle ruter. Her er det samme med svenske stuardesser som er svære at forstå samt flyene er uden tv/musik + avis på hjemrejse. Har set samme billede på de tre rejste jeg har været på med dem.
Gør ikke det store ved selve rejse men det er da starten og enden.
Rejse til Fuerteventura.
Varighed: 1 uge
Ved ankomsten til destinations lufthavnen d. 6 marts 2011, blev vi af rejsteguiden informeret om at vores hotel var overbooket og at vi derfor skulle overnatte på et andet(Bahia Playa) og først d.7 kunne tjekke ind på det hotel vi rent faktisk havde bestilt.
Ikke at Bahia Playa var et dårligt hotel, men vi kunne ikke få pakket ud og falde til ro oven på rejsen da vi vidste, at vi skulle rejse til vores "rigtige" hotel næste dag og der går en masse tid som vi ellers ville have benyttet på det vi kom efter - at nyde og slappe af.
Vi ankom til Pajara Beach Hotel d. 7 marts kl 14.10, fik at vide vores værelser først var klar kl 14.40, mere ventetid, hvorefter vi skulle vente 25 minutter bare på at få udleveret vores nøgler som vi fik kl 15.05.
Kl. 16.00 sharp - d. 7 marts - altså mere end 24 timer efter vi ankom til lufthavnen lå vi endelig ved ved poolen og kunne slappe af på det hotel vi oprindeligt havde booket.
I vores øjne spildte vi en hel dag på ingenting. Feriens pris var på 15076 (2153 pr dag).
Ovenstående resulterer naturligvis i en forventing om en kompensation, for den tabte dag, vi ikke fik noget ud af. Det var ikke den vare vi havde bestilt og betalt for.
Apollos vurdering af kompensationen var symbolske 1.200,- som var noget under hvad vi synes var rimeligt, og de er hverken til at hukke eller stikke i og siger de følger gældende regler i pakkerejseloven - fair nok - man ligger som man har redt.
Jeg vil hermed ikke kunne anbefale nogen at rejse med apollo i tilfælde af at man skal til at søge kompensation efterfølgende, hvis noget går galt.
Da der opstod sygdom skete tilbagebetaling på mindre end 2 timer, jeg kunne se pengene poå kontoen straks eller i hvert fald indenfor 2 timer.