[REPLY]
Efter at have opdateret min ipod sidste gang forsvandt alle mine programmer og musik pludselig. Jeg skrev ind til apple at jeg havde brugt mange penge på at få alle disse "goder" til min ipod, og om der var noget de kunne gøre ved det. Allerede dagen efter fik jeg en mail om hvad jeg skulle gøre for at få programmerne igen, og det hele er nu på min ipod :-) god service!
Fantastiske produkter. De er faldet lidt af på den med den seneste Lion version men måske bliver det bedre om hjørnet. Undrer mig stadig over at Apple er langsomme til at levere. Jeg føler stadig at Apple er en virksomhed som er svær at komme i kontakt med - det siger mine kunder også da jeg selv er et MacGeni - de ender altid med at spørge mig i stedet... Meen jeg er nu glad for alle Apples banebrydende produkter hvor designet er i front!
de sender til tiden, og holder kunden opdateret om varens status.
Fantastiske produkter, ja de koster lidt mere end andre produkter på markedet, men kvaliteten og brugervenligheden er alle de ekstra penge værd.
Har virkelig det svært med applemedarbejdere, mage til arrogante og fordomsfulde personligheder skal man lede længe efter. At de dertil så er elendigt uddannenet og knap kender de teknologier, som ligger til grund for deres forretning er jo horribelt!
Modtog min macbook pro og iphone dagen efter jeg bestilte den :-) Fantastisk service!
Jeg fik en macbook i studentergave midten af juli 2010 og glæden var stor, lige indtil bundet begyndte at falde af allerede i december '10. Den blev sendt til rep. hvor jeg fik skiftet bund samt topcase ved Humac Århus. Efter rep begyndte min skærm at få grøn grums og gå i sort, da jeg så ringer til apple support første gang får jeg meget fin service. Dog dukker problemet op igen ugen efter, og da jeg så ringer ind, kræver de 400kr for at hjælpe mig over telefonen!!! Min MacBook har efterfølgende været til rep 2 gange mere, 2. gang for Humac satte TYSK tastetur på og 3. gang da bunden var ved at falde af igen. Jeg fik en såkaldt CS kode fra apple og alt der var galt med min MacBook (skærm, bund, top osv.) blev skiftet på deres regning og med løftet om at det var sidste chance. 3 dage efter sidste rep laver min macbook problemer igen, og tonen ved servicemedarbejderen ved apple support var pludselig ændret! Det tog en længere kamp at få ophævet mit køb og få pengene retur. JEG er ihvertfald færdig med at smide penge efter dem og deres produkter.
Per Ammekilde fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købet en iPhone på Apple hjemmeside. Og den kom hurtigt. Men da den begyndte at drille så kom ups og hentet den på min adresse og kørte den til Holland og det var fredag og tirsdag have en mobil der virket.
til kontorbrug & lej - særligt med et logitec tastatur er en iPad en bærbar overlegen på mange måder :-)
man kan få ting der kan det samme og mere til til den halve pris
Hurtig og præcis levering og det endda selv om den skulle graveres specielt
Kanon side og perfekte produkter, som ikke kan sammenlignes med andre mærker.
Der er bare ingen problemer med Apple. De levere indenfor den rette tid. Prisen passer. Bedste er de bruge UPS.
Jeg har generelt været meget glad for mine Apple produkter, og har der været nogle problemer har den respektive forhandler som oftest været gode til at servicere og løse dem. :-)
God service - meget tilfreds både ved varer der virker og dem som ikke gør
Aaaaaapple og så findes der bare ikke noget bedre, jeg har Mac Pro, iPhone 4s, iPad 3 og iMac 27":) i love it<3
Super godt produkt, hurtig og godt, kunne ikke undvære min IPad.
Har handlet hos Apple flere gange, og har altid modtaget varerne indenfor den lovede leveringstid.
Produkterne virker, og har på et par år fået anskaffet en macbook, iphone, ipod, ipad og apple tv. Alt virker og bliver brugt hver dag.
Perfekt!
Apple has cared for me as a customer and for servicing the products I have bought from them over the years. Really, it seems like every time it has been necessary for me to request support from their Technical or Customer Service -Teams (which only has been three times in Ten years --with 8 products), so yes, every time it seems that the Apple-team took the occasion as an opportunity to go beyond what can be expected. They solve problems, hold their word and communicate back to you, when on one occasion there was a delay, informing you of status, next step and new ETA. That is the way to set expectations!
Apple even follow up on they courier-service of delivery, so that Apple does control the end-to-end experience.
Apple is just first class.
Men selve hjemmesiden synes er træls. Jeg mangler en mere overskuelig support side. Det kunne være rart at der er 1 nummer og 1 e-mail, som man kan sende sine spørgsmål afsted til og at man ikke bliver sendt rundt fra det ene link til det andet, for så til sidst bare at ende ved udgangspunktet. Det er sjældent at apple.com har hjulpet mig videre med et problem.
Apple har altid været hurtig med leveringen og varen har altid været i orden.
Lukas Madsen
Har altid sagt Iphone ikke var bedre end nogle andre telefoner, men nu hvor jeg endelig fik købt en af misundelse på min mors, kan jeg på ingen måde undvære den! Dyr, men pengene værd (hvilket jeg først synes bagefter :-D)
Sjældent har jeg været så glad for et stykke hardware, som jeg er for min iPad 2 - Hej
bestilte en ipod touch med ingraveret navn, og alt var som det skulle være og fik den til tiden, kan kort sagt godt anbefales.
Købt en nye telefon..
Bestilte den en onsdag kl 15..
Jeg fik en opringning dagen efter kl 10 af fragtmanden der ville levere den, jeg var ikke hjemme og mødtes med ham kl. 1450..
1 stk iPhone bestilt og sendt fra Irland og leveret på adressen 20 timer efter.. Det er fa.... imponerende service...
En ringe service har ikke trods mange forsøg kunne komme igennem
Per Ammekilde fandt anmeldelsen nyttig
kanon produkt der egner sig vildt godt til ferier og ikke fylder særlig meget
Er alt for skrøbelig tab din Iphone en halvmeter og det er tid til nyt glas, er skiftet ud.
Jeg har aldrig haft problemer,med mine Apple produkter.Det virker hver gang
Købte iPad2 + div. tilbehør noget tid siden, og alt gik som det skulle fra Apple's side. Helt let er det ikke at få godkendt et AppleCare produkt til sin MacBook Pro, da det kraver "beviser".
Leveringen af produktet gik dog ikke helt uden problemer, men det var ikke Apple's fejl, men TNT.
Ikke haft brug for AppleCare i nu, og håber heller ikke jeg for :-)
Betilte en iPad 3 i går, og den er nu blevet leveret. Så kan man jo næsten ikke kræve mere...
Min 1 år og 4 måned gamle Macbook Pro gik en dag ud og ville ikke starte opladningen.
Kontaktede kundesupport der mente at det var min Powersupply den var gal med. Den blev udskiftet ("defekte" del returneret) og alt var ok, intet at udsætte på hverken kundeservice, tekniske support eller responstid.
MEN efterfølgende opdagede jeg at Apple havde trukket 450 kr for udskiftningen på mit betalingskort. Trods henvendelser, som besvares af flinke medarbejdere får jeg aldrig mine penge retur. Jeg prøver at klage men pludseligt besvares mine henvendelser (pr. mail) ikke. Efterfølgende har computeren lavet fejlen igen så den "defekte" del var ikke defekt men den kan man heller ikke få tilbage. Så heller ikke deres tekniske support var ok.
Derfor denne ringe anmeldelse!
Spille my New BFF! Elsker alle deres produkter og rigtig hurtig levering. Ringede til kundeservice inden køb, hvilket kun gav en endnu bedre købsoplevelse. Virkelig kompetent og hjælpsom service. Thumbs UP!
Kirsten S fandt anmeldelsen nyttig
Tror sku aldrig jeg kommer over til windows igen. Apple koster knapper, men hvis bare man er tilfreds er det så ikke også fint?
Den bedste gadget jeg længe har haft mellem fingererne