We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Applus anmeldelser

Applus Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Applus før du handler og giv selv din bedømmelse af Applus 3
Godt
7.5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Applus Varde

Fik bilen synet ved Kent Fuglebjerg, og han var flink og høflig. Jeg vender tilbage om et par år.

Altid høflig service og gode råd hos Applus Sønderborg

Har benyttet Applus Sønderborg til første syn af 4-årig bil, til periodisk syn af gammel bil (1992'er), til Tempo 100 godkendelse af campingvogn og til tysk Euro 4 miljømærke. De er altid høflige og ikke blege for at give gode råd, når jeg spørger om bilens tilstand.

Applus

Fik ikke den annoncerede rabat

Applus har indgået rabataftale med bl.a. Logbuy og jeg fik ikke den annoncerede rabat ved omsyn af en bil. Jeg valgte netop Applus pga. denne mulighed. Selve synet gik fint, men medarbejderen kunne ikke give rabat fordi systemet ikke tillod at yde rabatten på synet. Efter henvendelse til Applus, der lovede at vende tilbage, sket der intet i sagen. Utilfredsstillende service hos Applus, Herlev

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk