[REPLY]
tømmermænd + cultura = happy tommy :-) Tak Arla
Det virker som om at arla har nærmest monopol på deres mælke og oste produkter og sætter priserne derefter, hvilket efter min overbevisning ikke er i orden.
Priserne er nærmest eksploderet og jeg ved godt at dette også skyldes den her såkaldte fedtafgift, men det virker også som om firmaer som arla udnytter det til at skue priserne endnu mere i vejret !
Christoffer Riess og Jacob fandt anmeldelsen nyttig
Deres produkter er vel okay, men ikke noget vildt.
Forsøger så vildt muligt at støtte de mindre mejerier, så arla ikke kvæler alle de små landmænd
Morten ingemann Thaysen og Jane Nilsen fandt anmeldelsen nyttig
Fantastisk ide, lige noget for mine børn og mig selv for den sags skyld.
Vi tager til Arla i Brabrand for at se hvordan man laver yoghurt. Det er et besøg man kan bestille på Arla.dk og det er gratis. En af de få gratis glæder der er tilbage. Vi glæder os.
Har nu været afsted på Mejeri besøg og vores forventninger blev i den grad opfyldt. Fantastisk værtinde som levende fortalte, viste rundt, svarede på spørgsmål, samt lod alle prøve at lave smør og deres egen yoghurt. Alle fik et fint indblik hvordan produktionen foregik. Samt lavet opgaver så vi blev meget klogere. En helt igennem super dag :-)
Men 2 stjerner fordi det i det mindste stadig skal i køleskab for at kunne holde sig.
Dyre produkter og firmaet har intet imod at fastholde fattige i deres fattigdom.
Om jeg fatter at der stadigvæk er danskere som køber deres produkter.!
Arla har en rigtig god hjemmeside, hvor man altid kan finde inspiration til madlavning.
Der var engang en ost ved navn Riberhus, og den smagte himmelsk.
Nu har Arla overtaget fabrikationen - og kun navnet er tilbage. Smagen forsvandt - og det samme kan man faktisk også sige om deres andre produkter.
Ok jeg har ikke smagt Arla i mange år, så de kan jo have forbedret sig - men jeg tvivler.
Jimmy Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Arlas måde at drive virksomhed på tiltaler ikke mig. Jeg gør alt for at undgå deres produkter
Janus fandt anmeldelsen nyttig
Kontaktede nemt og smertefrit arla's kundeservice, og et par dage efter modtog jeg et brev med franketret svarkuvert hvori jeg skulle skrive mit kontonummer. et par dage efter stod der 50 kr, på min konto, og en mail at de beklagede. Fin service, og syntes produkterne er gode!
Mælken er lidt for dyr ift. produktets kvalitet. Og så burde de tage højde for den enkelte landmand
Janus fandt anmeldelsen nyttig