We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Arto anmeldelser

Arto Logo
Kunderne om Arto : »Okay, men sætter ikke mine ben der mere.« »venner« »Dengang da jeg var lille.« 63
Lavt
4 af 10

63 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (63)

Arto

Det var da sjovt så længe det varede, men facebook har da taget godt og grundigt over nu :-)

Udvalgt anmeldelse om Arto

Arto

Okay, men sætter ikke mine ben der mere.

Arto er en fin side, hvis man gerne vil finde størstedelen af DK's playere på ét sted. Hvis man gerne vil kontaktes af oldinge, der forsøger at lokke små piger på 12-13 år til at diverse ting. Og hvis man rent faktisk melder til Arto omkring misbrug, så skal man ikke regne med at man får den ønskede hjælp. Har selv været udsat for grovmishandling på Arto, men eftersom han allerede var meldt, blev ALLE hans beskeder slettet = at alt mit bevismateriale var slettet, og de ville intet gøre, fik bare en sørgelig mail om at det ikke var deres problem. Så burde I nok opdatere jeres information omkring at I står til hjælp hvis det er sket på selve Arto... Men ingen hjælp til mig.

venner

en dejlig side man ikke kan overse

Arto

Dengang da jeg var lille.

Arto, har jeg brugt en del da jeg var mindre, men vi må bare acceptere at fremtiden er facebook og twitter samt de andre som har overhalet arto.

Arto, har fået en masse nye apps og så videre, men de er alle kopier af hvad der findes på facebook og andre sider nu. Siden arto er også blevet for avanceret, det er som om de prøver at bibeholde deres gamle look, men samtidig prøver at følge med i det der er inde den dag idag.

Arto er gammelt, og umoderne, efter min mening.
Men de får da lige 2 stjerner, i forsøget om at følge med.

Dårlig

Arto er en side for små børn og ikke noget for vokse.
Der er mange vokse derind, der prøver at scorer små piger og drenge og man skal kende sine venner.

Arto

jeg har haft arto og kunne ikk finde ud af at finde venner osv.

jeg syntes at arto er lidt kombliseret når man skal finde venner og sådan noget så efter min mening vil jeg hellere gå til facebook.com istedet !

skal lukkes.

hvorfor er den hjemme siden enlig oprettet folk sviner kun hinanden til derinde og finder deres så kalde "kærester=netkærester" den hjemmeside burde lukkes og forbydes, det er slet ikke noget for børn overhovedet.

Rasmus Skovgaard Koed, Michael Hansen, Moudii Hamoodi, Mikkel Bering, Persen, Daniel L Hansen, Christine og Katrine Schiølin fandt anmeldelsen nyttig

Arto

Hvorfor eksisterer den hjemmeside stadig?

Jeg brugte engang jævnligt Arto. Det er nu flere år siden.
Jeg har været inde og kigge kort på Arto en gang imellem de sidste par år, bare for at se om der stadig er liv derinde.
Det er der ikke. Sidst jeg kiggede var der ca. 1300 medlemmer online.
Arto er et dybt forældet socialt netvært; de tager stadig penge for tjenester der er gratis på alle andre sociale netværk, og hjemmesidens design er ikke blevet ændret overhovedet, de sidste 3 år. Jeg forstår ganske enkelt ikke hvorfor Arto stadig eksisterer.. Der er ikke meget at komme efter.. Brug i stedet Facebook, Google+ eller Twitter. De er altid opdaterede, og vigtigst af alt, der er faktisk andre mennesker du kan være social med :)

underlig koncept

VI har her i familien nogle lidt uheldige oplevelser på dette site, så vil bestemt ikke anbefale det til andre.

Arto

Arto hvorfor lukker siden ikke ned?

Ja har haft arto engang for 6-7 år siden, og der var der ordenligt gang i den, med 26-27.000 online hverdag, nu er der kun 240 online om dagen ca, og desuden er deres VIP totalt dyrt, og jeg har været stoppet med arto i mange år i fordel for Facebook

Rasmus Skovgaard Koed fandt anmeldelsen nyttig

Datid

Facebook er det nye, men jeg synes dog stadig at Arto havde den hyggelige stemning :)

prøv facebook ?

Grow up and use Facebook !

Emil fandt anmeldelsen nyttig

Fortid

Er blevet for gammelt til det stads nu...
Var vild med det som teenager, da det var det største dengang.
Men i dag er der så mange andre sites der er bedre for teenagere, at finde hinanden på.

Arto er fortid

Jajaja arto var fint engang...

Facebook har overtaget, altså prøv kig på de mest populære grupper derinde, og så se deres forum, sidste emner er fra 07 eller 08 alle steder.

hmm

arto? jeg synes ikk rigtig det er noget ved længere, det eneste man kan som ikke VIP er at skrive lidt. man ikke rigtig så meget ..

God konkurrent til FB

Arto er god og selv de mindste kan være med. Hvad er problemet - Du kan del (hurtigt) billederne fra gårdsdagens fest med vennerne.

Arto- lovlig børneporno..

Push up, pudder & luksus duller er det der beskriver Arto bedst. Det burde fjernes. Sikke noget svineri..

kunne blive beder

i kunne godt lave designet feder og flere muligheder at vælge i mellem

arto..

arto, er sjov og lidt spændene.

min gamle side

den var den bedste siden før jeg kent facebook :D men den er stadig mega nice :D elsker de sider

• jannie
  • jannie
  • Ringkøbing - skjern kommune , DK
  • 32 Anmeldelser

mere sikkerhed

jeg har haft arto, for 4-5 år siden, der lavede jeg ikke andet, og syntes det var rigtig godt.
MEn eftersom man er blevet ældre og mere erfaren, kan man se hvor useriøst, og usikkert det er. Mange voksne er der, og det er slet ikke til at se hvem der er voksne, og hvem der er unge.
Mere sikkerhed!!

Thomas Friis-Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Virkelig virkelig dårlig

er bare generelt dårligt

Ali og Rasmus Skovgaard Koed fandt anmeldelsen nyttig

Sindsyg dyrt..

Jeg har selv brugt arto fra da jeg var 12 år, og elskede det. Men det er så sindsyg dyrt, og man skal betale for mere & mere! Tag jer sammen arto..
- Men der er generelt mange hjemmesider man skal betale for at få noget ud af, hvilket er latterligt...

Alt alt for usikkert!

Jeg har to drenge på 11 og 12, og de brugte begge Arto dagligt. I opfattelse var i første omgange, at Arto universet var et fredeligt og sikkert kommunikations redskab til venner. Nu har jeg forbudt begge mine uger at være på siden. Jeg har hørt så mange skræk historier omkring overgreb, som alle starter gennem siden. Så lægen sikkerheden ikke er bedre, vil jeg på ingen måde have mine børn derinde. Der skal strammes op omkring chat-overvågningen. EB har flere gange kommet med artikler, hvor børn og uge er blevet lokket til forfærdelige ting via Arto.

dårligt *

dårlig sikkerhed, alt for dårligt rygte, og alt for unge brugere...

dårligt

sidste gange jeg kiggede forbi den var for et år siden , alt for dårligt , det fleste er under 18 år ogg problemet er at man skal betale for at se hvem der har besøgt ens profil og bla bla. , det er squ latterligt ..

mange udlandske personer er begyndt at angribe den med falske billeder.
de burde snart gør noget ved det.

DALLER(: og Christine fandt anmeldelsen nyttig

Dårlig sikkerhed...

Arto har simpelhen alt for dårlig sikkerhed. Har du brug for at sikkert kommunikere med dine venner? Facebook.

Ok i folkeskole

Det var sjovt for 5 år siden. Men ikke mere. Nok noget med jeg ikke går i skole mere. :)

jae

forstår ik hvorfor arto stadig køre ? det et sygt sted ? der er så¨mange falsker mennesker der inde og mange der bare sviner hinanden til osv osv ?

kender flere steder der er bedre og sikkere (:

1 stjerne fordi jeg har et liv uden for arto ;)

Hilsen Dennis k

Adam Ejby Eliasen fandt anmeldelsen nyttig

• Jose
  • Jose
  • Helsingør, DK
  • 10 Anmeldelser

Ikke et sikkert sted

Stedet vrimler med gamle syge mænd, mere end de fleste steder, og selv arto finder det ik forkert at en 50 årig har en venneliste fyldt med 12 - 13 årig piger, plus de gør ik meget andet end at slette en profil, hvis man bliver chikanere, helt sikkert et ubehageligt, sted !

• Jesper
  • Nordsjælland, DK
  • 12 Anmeldelser

Bliver kedeligt i lægnden..

Problemet med Arto er at siden har et dårligt rygte og det bliver kedeligt i lægnden nu har jeg haft en profil siden jeg var 12 og da jeg var 12-15 var jeg på næsten hvis ikke dagligt siden kom Facebook og nu bruger jeg mere tid der - Har stadig min profil på Arto ligesom mange af mine venner but vi har alle det til fælles at vi kun meget sjælendt tjekker vores Arto i mens Face - Ja, Den bliver tjekket hver dag :P

Arto

at arto sletter ens profil uden grund

at arto ikke behandler mig ordenligt er at de sletter min profil uden grund jeg har ligsom været på ferie i sverige er først lige kommet hjem har ingen gang været på arto hele ugen så kan ikke se hvorfor de skulle kunne lukke min bruger når jeg ikke har været på jeg hedder highbarbie der inde

Dyrt og grimt rygte

Arto.dk burde lukkes - alene pga sit rygte.
Hvis jeg havde børn, så ville jeg aldrig lade dem komme ind på arto.dk!!

pengemaskine s;

rigtig dyr side, man kan ikke noget derinde uden at man skal betale kassen...

Okay side

Det er en okay side, men når man har været derinde i et stykke tid, og der ikke sker en skid, begynder det at blive rigtig kedeligt.

• BoNG
  • København, DK
  • 4 Anmeldelser

Kun for børn!

3. februar 1998 var den dag, hvor børne- og ungdomsnetfaciliteten Arto.dk blev grundlagt. Det var tider. Unge over hele Danmark (og diverse steder på Grønland bl.a.) begyndte at oprette en profil for at komme i kontakt med vennerne. Siden har ændret sig meget, og der er kommet nogle flere hårboller i den uskyldige suppe.

Nu handler det om at presse de sidste lommepenge ud af den hormonforstyrrede målgruppe. For meget slik rådner muligvis tænderne, mens for meget tid på Arto.dk kan let give mor et slagtilfælde, når hun får et overblik over P0PriNsesSens telefonregning.

Det handler skam kun om at være ballets dronning på Arto. Og hvad er disse arto-points? Er det en slags såmegetlivharduspildtbarometer?

Who cares anyway?

René Kirk Ranum fandt anmeldelsen nyttig

Arto? nej tak!

Arto, hvor skal jeg begynde?

Arto lokker mange børn, dem der ka lide at vise sig selv.
De vil ha folk til at købe VIP så de kan mere, de spammer reklamer ud over det hele, det bliver tit brugt til mobning med mere. Arto har næsten ligeså mange fakere som de har oprigtige brugere der ikke lyver om noget.

Arto

Fusk, pengemaskine, og meget mere.

Arto lokker penge ud af børn og unge, de lover utrolig meget men hvad får man? intet, der er reklamer overalt, hvor før i tiden kunne man betale sig fri for reklamer, en klart forringelse at siten, anmeldelse knappen gør ikke nogen nytte på arto, eftersom der kan gå måneder for at der bliver taget hånd omkring den andmeldelse man har givet, arto kopiere alt fra facebook, da de ikke selv kan finde deres egne ting. Selv et år efter man har deaktiveret ens profil, kan alt genskabes ved at logge ind, hvilket jeg vil mene er i strid mod datatilsyntet. Det det samme med facebook, (http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/article1127732.ece) (arto giver sig selv til at ege brugernes indhold også selvom man har deaktiveret ens profil, for den bliver deaktiveret til evigtid, så den bliver aldrig slettet.

Arto

Rart sted at være for alle

Arto er et godt sted at være for alle. Jeg har aldrig selv oplevet problemer med Arto, hvor jeg har stået tilbage utilfreds. I mine 6 år på Arto har jeg altid, nemt, kunne finde nye mennesker, med samme interesse som mig selv ved hjælp af søgefunktioner og andet.

Som Arto har udviklet sig med tiden er den kun blevet bedre, hvor man nu bl.a. kan lave klubber, quizzer og personlighedstests som er fuldkommen gratis, det eneste det kræver, er at quizzer og personlighedstestene bliver tjekket igennem inden de bliver vist på sitet som en sikkerhed til Artos brugere. Det giver ganske vidst lidt ventetid visse perioder, men hellere ventetid end en masse ubrugeligt junk og ikke mindst ting, der bliver oprettet kun for at støde nogen.

Ganske vist betaler man for visse features, men det giver sig selv. Man kan ikke sidde og arbejde gratis på et site som Arto, med så mange danske brugere og nu også så småt ved at blive internationalt og jeg vil sige det er en selvfølge, at der er visse ting, der koster penge for brugere, når sitet udvikler sig så meget og tilbyder så mange brugerændringer og div. features på sitet.

Arto var også det første site, der fik det første chatmærke, udelukkende fordi det er et sikkert site for alle at færdes uden problemer, som tilsvininger, trusler mm.

Arto har altid været mit foretrukne chatsite, og hvis man ikke er til direkte chat, så kan man skrive et gæstebogsindlæg eller en postmeddelelse, der er noget for alle og enhver.

PENGE MASKINE

PENGE MASKINE, FAKE PROFILER, VENNER. FLYT MED FOLK DA VIL HAVE VIP,
REKLAMER OVER ALT. REN PENGE MASKINE LORTE SIDE.

Alex og Frederik fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk