We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Artofink anmeldelser

Artofink Logo
Kunderne om Artofink : »Perfekt« »Professionelle folk Der styre de forskellige stilarter med en rolig hånd« »Top professionelle« 14
Godt
8.9 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

En fantastisk oplevelse

Art of ink er rigtig gode inden for faget - de ved, hvad de laver!
Kundeoplevelsen er dejlig med et gode socialt og fysisk miljø

Udvalgt anmeldelse om Artofink

Perfekt

Den mest seriøse tatovør jeg nogensinde har besøgt, og man føler sig velkommen i det øjeblik man træder ind af døren.
Lyse og venlige lokaler hvor hygiejne og kundepleje er i top.
Der arbejdes yderst professionelt med de ideer og oplæg man kommer med, og selve arbejdet udføres perfekt.
Jeg vil til en hver tid anbefale Artofink uden problemer, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt dem.

Artofink

Professionelle folk Der styre de forskellige stilarter med en rolig hånd

Kan kun anbefales
Glæder mig til at blive næste projekt ;-)

Top professionelle

Har fået lavet en halv ryg, først i Odense og dernæst Århus, og kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med resultatet, og kan varmt anbefale begge steder!

helt sikker!

Syntes de er for fede ! Deres arbejde er godt sikkert og det man har brug for kan kun anbefale art og ink dem jeg har fået lavet der er helt perfekte :)

helt fantastisk tattovør!

Fik min første Tatto for en måneds tid siden ved dem og det var SÅ god behandling.. Kan kun anbefale dem!

Top Service!

Fantastisk service, og meget meget flot arbejde.
Klinisk miljø, og meget hygiejnisk.
Har ikke en finder og sætte på Art of Ink.

super service

var der inde en fredag og fik aftalt tid til onsdagen efter. fed butik, fedt personale og fedt håndværk. der er forhåbenligt snart penge til en tur mere for det var bestemt ikke sidste gang.

Artofink

Super kvalitet og service!

Jeg var inde for et års tid siden og få lavet en super flot tatovering, og har kun godt at sige om Art of Ink! Kvaliteten (især), servicen og ventetiden kan man ikke finde bedre i Jylland! De styrer!

Fantastisk arbejde

Artofink.dk er klart de bedste.
Deres service er kanon, butikken er ren og indbydende og man bliver taget rigtig godt i mod.
Deres arbejde er virkelig fantastisk, farverne er flotte og stregerne er helt i top.
Jeg anbefaler dem til alle jeg kender!
Og kunne aldrig drømme om at gå til en anden tatovør end dem.

KUNST

STORT 5 TAL, og især til Charly og Middelfart Shoppen ;))

DK's bedste tatovører - de kan bare det der, og kundeplejen er helt i top!

Artofink

Super service og gode tattoovører

Har fået lavet ryggen derinde samt på armen og benet og kan kun sige de laver et rigtigt godt arbejde og de er rigtigt flinke og er hyggeligt at komme der
og bestemt ikke sidste gang jeg kommer der

god service

super flinke mennsker, med kundeplejen i top, de laver et godt stykke håndarbejde, de er vanedannende ;-) håber bestemt snart på at kunne aflægge dem et besøg igen

Super tattoo shop

De er pisse dygtige derinde og man får en super god behandling... ;-)
Det er ihvertifal ikke sidste gang jeg besøger dem og får lavet noget der.. :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk