We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

aShoeAffair.dk anmeldelser

aShoeAffair.dk Logo
Kunderne om aShoeAffair.dk : »Super service, hurtig levering« »Hurtig levering og god opfølgning« »En perfekt service ved skinddefekt på Billi Bi sko« 221
Perfekt
9.7 af 10

221 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (221)
aShoeAffair.dk

Hurtig levering og god opfølgning

De leverer hurtigt, følger fint op :) Kan klart anbefales

Udvalgt anmeldelse om aShoeAffair.dk

Super service, hurtig levering

Bestilte sko på ashoe affair, og 2 dage efter var de leveret! Desværre var skoene for små, så jeg returnerede varen igen, derefter var retur beløbet hurtigt overført til min konto :) super sted at handle, vender snart tilbage :)

En perfekt service ved skinddefekt på Billi Bi sko

En lidt underlig fejl på et par dejlige Billi Bi sko, hurtig reaktion fra aShoeAffair, udløste et afslag og jeg beholdte skoene. Super god service.

Yderst tilfreds.

Det har været en rigtig god oplevelse. Der har ikke været noget at klage over. Varen er leveret hurtigt og omkostningsfrit.

aShoeAffair.dk

Alle nødvendige informationer og hurtig levering

De indvendige mål på skoene er bare guld, når størrelsen skal bestemmes! Og imponerende hurtig levering. Bestilte søndag, og havde alle skoene tirsdag.

Helt perfekt !

Nemt og hurtigt. En ren 5'er fra mig

• Henrik

En god oplevelse

Med en skøstørrelse 40, er det tit en udfordring at finde pæne sko i butikkerne, det problem løste aShoeAffair for mig.

• Iben

Nemt og hurtigt

Det var nemt og hurtigt :)

• Lene
  • 8 Anmeldelser

Meget fint

Altid god service og hjælp at hente.

SUPER

Super god og hurtig betjening.

aShoeAffair.dk

Hurtig og problemfri handel!

Har ikke så meget andet sige, end det i overskriften. Kan selvfølgeligt ikke vide om det ville have været lige så problemfrit, hvis jeg skulle have byttet varen eller lign. Men det enkle one-way køb gik hurtigt (som angivet på hjemmesiden) og problemfrit.

• Mette

Flot service

Hurtig levering, og flot service da mine støvler gik i stykker. Fik rabatkode til køb en anden gang som kompensation. Og selvfølgelig støvlerne repareret.

Hurtig modtagelse

Efter bestilling modtog jeg hurtigt pakken hvilket betyder meget for mig. Hvis jeg skulle ha retuneret varen var det nemt og overskueligt ( men dette var ikke aktuelt ).

• Anders

billigt og hurtigt

Meget tilfredsstillende. Skoene blev leveret som lovet. Desuden var siden den billigste, og så var det endda fragtfrit.

aShoeAffair.dk

Virkelig god og hurtig service

Det fungerer virkelig godt, hurtigt svar, venlig og professionel betjening ved personlig hevendelse, hurtig levering.

• Anne
  • Verificeret køber

Altid hurtigt afsendelse og super service

Kan gentage min anmeldelse fra GrowingFeet.....så se gerne denne. Kan kun på det varmeste anbefale at handle hos aShoeAffair.

Sikker og hurtig handel

Jeg bestilte mine varer en tidlig eftermiddag og allerede dagen efter, kunne jeg tage imod skoene. Disse lå med ekstra skoposer i hver skoæske, meget fint:-). Tilmed er der fri fragt på eventuelle returvarer-og det er god stil at tilbyde. Jeg handler der meget gerne igen!

Helt i top!

Hurtig ekspedition. Gode varer til gode priser. Ingen dårlig erfaring her, kan kun anbefales.

aShoeAffair.dk

Nemt, overskueligt og hurtig ekspedition

Varen levede op til forventninger. Meget hurtig ekspeditionstid. Alt i alt tilfreds

• Torben
  • 4 Anmeldelser

Hurtig!!!

Cool sted at handle - mange muligheder, nemt! En LILLE bitte ting er måske at man kunne overveje at skrive på sitet om det er små eller store str. i forhold til 'normalen' - selvom jeg også udemærket forstå at definitionen af normal er meget bred.

Men konklusionen er afgjort over forventning - super nemt!!!

Super sko - super håndtering

Det var nemt og ligetil at bestille de lækre sko og derefter dryppede kvittering og afsendelsesnotifikation ind i mailbakken kort efter fulgt af pakken med skoene ved døren.

• Tove
  • Padborg, DK

Herligt

Det må jeg sige, ikke sidste gang at jeg har handlet her. Har søgt og søgt et par lækre klassiske Billi Bi sko i langeeee tider, uden held, og så se da bare her. Føler mig utrolig heldig :) Tak for god og quick service.
Mange hilsner
Tove*

• Helle

Ganske enkelt, PERFEKT !

Super udvalg, hurtig levering og ikke mindst bytning uden
problemer...kan varmt anbefales

• H
  • Verificeret køber

aShoeaffair er en webshop med ok udvalgt i sko til voksne. Dejlig at de indvendige mål er opgivet, det gør det nemt at finde den rigtig størrelse.

Desværre kan man ikke bestille samtidig i søsterbutikken - growingfeets.

• Malene
  • Verificeret køber

Helt perfekt fra start til slut!

Hjemmesiden fungerer super godt; gode billeder og god information. Let at købe og hurtig levering - sådan skal nethandel være.

aShoeAffair.dk

Jeg havde bestilt et par New Balance, som var udsolgt over alt. Jeg var så heldig, at finde dem herinde og jeg bestilte dem med det samme. Jeg fik en mail dagen efter om at de var sendt, og næste dag kom pakken. Der er rigtig god og hurtig levering, og siden kan bestemt anbefales!

aShoeAffair.dk

Meget tilfreds med mine varer

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god vejledning via mail og følgebrev.

SUPE SERVICE.

Hurtig levering.

aShoeAffair.dk

God og nem hjemmeside. Hurtig levering og fin vejledning hvis varen skal sendes retur.

• Erika
  • 9 Anmeldelser

Fin handel

Fin og hurtig handel

God service!

Hurtig levering, og dejligt at hvis der er lidt afvigelser i str så er indermålet oplyst - så rart !! :o)

aShoeAffair.dk

Skøn webbutik og lynhurtig levering

Jeg kan varmt anbefale aShoeAffair.dk. Skønt udvalg og lynhurtig levering. De har ydermere gjort det nemt at returnere varen. Men det har jeg nu ikke benyttet mig af, for mine sandaler var perfekte :-)

aShoeAffair.dk

God service - hurtig levering.

Jeg købte et par New Balance 420 som var helt umulige at finde i butikkerne.
Prisen var ikke anderledes end i butikkerne, derfor var det vigtigt, at fragten var inkluderet.
Jeg fik mine sko 2 dage efter bestilling.

• Nina
  • Verificeret køber

Hurtig levering og absolut ingen problemer med ombytning

• anja
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fin service, hurtig levering.

• Jane
  • Verificeret køber

Skønne varer i ekspress fart!!!

Hej jeg er super tilfreds både med produktet og den hurtige service, kanon :-)))

Super levering

Handler stort set ikke andre steder.

aShoeAffair.dk

Den bedste service ever!!!

hurtigt og enkelt - alt er lige til og Kundeservice er altid høflige! 100% tillid til hjemmesiden! Nice!

• Anne
  • Verificeret køber

Tillidsvækkende returbetingelser og hurtig levering.

Super webshop

Fandt et par støvler 350 kr billigere end jeg skulle give for dem i den lokale sko butik, og modtog dem 1 1/2 dag efter jeg havde afgivet min bestilling :-) Kan varmt anbefale at handle hos aShoeAffair.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk