[REPLY]
Jeg bestilte min vare onsdag, og fredag havde jeg den i min postkasse. Det er virkelig den bedste og mest professionelle håndtering, jeg har oplevet, når jeg handler over nettet.
Iphone-coveret fra Pratesi kan tilmed anbefales. Det er flot, lækkert og kvaliteten i top - og så er det ikke som alle de andres... Det kan vi jo godt lide.
Ualmindelig god service! Jeg købte en weekendtaske, som desværre ikke var på lager i DK. Jeg forklarede min nød, da jeg skulle rejse 2 dage efter, og allerede samme dag fik jeg at vide, at de kunne sende en til mig direkte fra Italien, som ville være hos mig, inden jeg skulle afsted. under 24 timer efter denne besked fik jeg leveret tasken. En taske der på alle måder levede op til mine forventninger. Value for money. Klart anbefalelsesværdigt.
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten, de skriver at det er god kvalitet, men hold da op.
Kundeservicen er god, meget behjælpsomme med spørgsmål og hurtige svartider på mails.
Jeg vender helt sikkert tilbage, som kunde i den butik.
Jeg fik rigtig god service, og tasken jeg fik er i en virkelig god kvalitet. Jeg bruger tasken hver dag, og mange spørger mig om hvor jeg har købt den
Audere har nogle rigtig fine italienske lædervarer, og kort tid efter bestillingen på Auderes hjemmeside er produktet leveret ved fordøren med DHL, nemt og hurtigt. Iøvrigt en fin hjemmeside.
Jeg har ihvertfald været rigtig glad for min rejsetaske (Fiesole fra Pellevera), så den har været brugt flittigt på diverse rejser.
Jeg fandt den lækreste taske og fik en fantastisk service hos Audere.
Tasker og tilbehør til kvinden og manden som har alt, til både business and travel.
Utrolig sød og hjælpsom kundeservice.