[REPLY]
Min kone og jeg havde en aftalt fremvisning af en lille fiat og da vi efter en kort kort prøvetur og inspektion af køretøjet, vælger meget pænt at takke nej tak.... så bliver den lille brugtvognsforhandler så fornærmet at han bliver desideret ubehagelig i sit sprog mod os begge to. Vi var fuldstændig rystede, vi har aldrig tidligere været udsat for så bizar en opførsel, det må være trange tider i Autocentrum Odense. Jeg tør ikke tænke på hvordan de reagerer hvis man havde en reklamation.
AutoCentrum-odense leverede en 3½ år Fiat i midten af December. Ifølge annonce og slutseddel havde bilen udfyldt servicehæfte. Under besigtigelsen spurgte jeg til servicehæftet og fik at vide at vi kunne se på den på kontoret.
Jeg så desværre aldrig servicehæftet, men fik at vide at den var serviceret hos Fiat-Birkerød. Det var dumt af mig ikke at huske at se den, for nu har jeg efter adskillige rykkere stadig ikke kunne få servicehæftet på bilen. Her 1½ måned efter levering skal jeg igang med anbefalede breve, FDM og true med afslag i pris eller tilbagelevering.
Dårlig ende på sagen.
Morale: hvis man ikke kan se tingene, er de der nok ikke.
olev og Martin fandt anmeldelsen nyttig