We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Autocom.dk anmeldelser

Autocom.dk Logo
Kunderne om Autocom.dk : »Nemt og ligetil« »Fik mere end forventet« »alt fungerede« 181
Godt
8.5 af 10

181 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (181)

Fik mere end forventet

Jeg fik solgt min bil hurtigt og fik endda en bedre pris end jeg havde forventet. På 3 dage var bilen solgt og hentet.

Det kan stærkt anbefales

Udvalgt anmeldelse om Autocom.dk

Nemt og ligetil

Jeg er førstegangsbruger og fandt det nemt og anvendeligt. Jeg fik også en opringning fra autocom om min værdiansættelse og en diskusion om pris og forventet auktionsforløb. Jeg finder deres virke meget professionel.

alt fungerede

Jeg kan anbefale at sælge sin bil på denne måde. Jeg fik en bedre pris for den end hos forhandler

nemt og uden besvær

Autocom.dk er helt klart det bedste sted jeg har prøvet ang at sælge en bil .. det er nemt og helt uden besvær .. kan klart anbefale det til alle andre ..

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse og den gode anbefaling.

Vi er meget glade for din nummer 1 placering af os og for, at vi kunne hjælpe dig med at sælge din bil.

Supergod...

Autocom er næm og sikker sted å sælge sin bil.Jeg vil anbefaling til alle som tænkt på sælge sin bil...:0)

Sælg bil uden besvær!

En hurtig, nem og professionel måde at sælge bil på. Slip for at køre rundt til forskellige bilforhandler.

• Søren
  • Verificeret køber

Det er let og virker hver gang

Jeg bruger Autocom hver gang jeg skal sælge min bil. De t er meget let at brug og virker hver gang uden problemer.

hurtigt

godt og professionelt

Det fungerer bare super

Jeg blev anbefalet at sælge min bil via autocom af en kammerat og jeg vil også sige det videre til enhver jeg kender som skal have solgt deres bil nemt og hurtigt.
Det var lidt mærkeligt at bilen blev afhentet af en person man aldrig havde set før. Vi havde en kort snak om en lille skade der var på bagkofangeren, hvor køber synes at den var beskrevet "mindre" på nettet - jeg kunne kun holde fast i at der lå et billede af skaden på nettet, og at man ikke kunne betegne det som en bule, da det var kunststof!! Så det blev ikke til afslag fra min side, og det accepterede køber. Det var første gang at jeg har solgt en bil på denne måde, og det gik næsten for nemt - så efter at køber var kørt i min gamle bil, synes jeg hele tiden, at jeg kunne høre den i indkørslen (hvad er der nu galt!) men det skete selvfølgelig ikke.

Perfekt

Fint I fik salget igennem til sidst til mindsteprisen

Autocom bruger bøllemetoder

Jeg ville købe en bil gennem Autocom, jeg bød på forskellige biler alle bud under mindsteprisen. ifgl Autocoms egne regler er man ikke forpligtet til at købe hvis man har budt under mindsteprisen, med mindre man "indgår en aftale" med Autocom om ar købe aligeve. Det Autocom gør er at de ringer dig op inden de sender en mail, denne opringning er pludselig en aftale om at du har købt, selv om du siger at du har budt under mindste prisen. Uanset hvor meget du protosterer, sender de dig en ordrebekræftelse og handlen er nu tvangsindgået! Dette er efter min mening bøllemetoder og er under alle omstændigheder uanstændigt

Hej Søren

Vi er kede af, at du har fået en opfattelse af, at vi presser vores professionelle forhandlere i forhold til køb af bil.

Du har ret i, at der under vores auktionsbetingelser står, at man ikke er forpligtet til at købe, hvis man har budt under mindsteprisen. Dog har vi lidt skrappere regler i forhold til vores professionelle forhandlere, der byder på auktioner. Det er her et uskrevent krav, som alle professionelle forhandlere ved deres frigivelse i vores system bliver gjort bekendt med, at hvis man er højestbydende under mindsteprisen på en auktion, så skal man også være parat til at købe bilen for den budte sum på auktionsdagen.

Man bliver altså her bedt om at vedstå sit bud, da vi som professionel bilauktion nødvendigvis må kunne regne med, at de bud der bliver afgivet på bilerne af vores professionelle forhandlere er oprigtige og korrekt vurderet. Vores indstilling er til for at sikre, at der er en seriøs tilgang til budene på vores auktioner, da alle parter er bedst tjent hermed.

Hvis der derimod er tale om en fejlbeskrivelse af bilen, som bliver opdaget når handlen skal gennemføres, så bliver køber naturligvis ikke bundet til sit køb, men handlen annulleres og købet krediteres her hos os. Det samme gælder for din sag. Din handel er blevet annulleret, og da du selv har ytret ønske herom, så er din brugerprofil samtidig også blevet slettet her hos os, så du i fremtiden ikke kan byde på vores auktioner.

Vi håber at dette forklarer lidt mekanismerne omkring bud-processen. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadresse: kundeservice@autocom.dk hvis du har spørgsmål.

Autocom.dk

Jeg synes det gik hurtigt og der var god tilbagemelding vedr. indkomne bud

Jeg fik Autocom anbefalet af en ven og vil da give min anmeldelse videre til bekendte der ønsker at sælge bil

Succes i første forsøg

Det er nemt at beskrive bilen og vejledningen er god undervejs. Jeg er sikker på, at alle nemt og smertefrit kan gennemføre hele processen.
Da bilen ikke opnåede mindsteprisen ved fristen var Autocom hurtig til at ringe retur med gode bud efter fristen. Det var også anledning til, at bilen blev solgt.
Eneste anke var, at Autcoms vurderingspris efter beskrivelsen var alt for høj i forhold den aktuelle markedspris.

• Stine
  • Verificeret køber

God opfølgning og professionel service

Godt forløb og dejligt med en hurtig afklaring på ens bilsalg.

fuldt ud i orden

jeg synes det var en god handel

Autocom.dk

Effektivt - behøver kun et ord!

Effektivt, hurtigt og ligetil.

Nemt og hurtigt salg

Det var enorm let at tilmelde sin bil og Autocom hjalp mig med at finde en passende mindstepris. Salget gik hurtigt og nemt.

• Lisa

Nemt

Vi fik desværre ikke bilen op på mindste pris, men valgte at sælge alligevel. Den der havde budt højest var ikke til at kontakte, men vi fik så den det havde budt anden højest og fik så til gengæld rabat på gebyret, så det gav det samme til sidst. Fin hjælp fra Autocom i forbindelse med salget. Havde vi da bare gjort det til at begynde med :o)

OK - dog lidt dyrt

Til salg 3 gange - fik meget lidt for bilen ....

• Jeppe

Super effektivt

Bilen blev solgt til lidt over mindsteprisen på 24 timer. Nemt, sikkert og effektivt.

Autocom.dk

Det gik over forventning - positivt . .

Et godt sted at sælge. Blot skal man have tålmodighed - for "real world" sker først omkring udløbstidspunktet. Professionel opfølgning (da bud var tæt på mindstepirs) - som resulterede i salg.
(NB: men husk at angive realistisk mindstepris - "træerne gror ikke ind i himlen !!")

perfekt

du bliver guidet igenmen så din fremstilling af din bil bliver så rigtig som muligt, selv at sætte fotos på er let.
Det er spændene at følge aktionen på mail
og straks aktionen er færdig får du en udfyldt slutseddel, og besked hvad du videre skal gøre

Autocom.dk

Alt klapper altid, når jeg benytter Autocom.dk

Det er nu anden gang, at jeg vælger at sælge min bil på Autocom.dk, da jeg er af den overbevisning, at tjene mere på den gamle bil i forhold til hvad forhandleren, vil give. 10.500 kr. for 4 timers arbejde - og jeg skal vel tjene 15.000 kr. for at have dem ;-)

Professionelt bilsalg

Jeg blev meget overrasket da jeg blev ringet op få minutter efter auktionen sluttede, og bilen ikke opnåede min ønskepris. De hjalp med at få den solgt til en acceptabel pris, og forhandlede således for mig - og jeg er tilfreds med salget. Kunden kom som aftalt med betalingen - og har ikke hørt noget til bilen siden

Nemt og effektivitet

Jeg har kun positivt at sige om Autocom, og jeg er meget tilfreds med salget af min bil. Medarbejderne hos Autocom er utrolig serviceminded og altid tilgængelige hvis man har spørgsmål vedr. salget. Altid en venlig tone, og medarbejderne er helt sikkert et forbillede på hvordan man behandler sine kunder, super tilfreds.

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og for de fine ord. Vi er meget stolte af at, at du synes at vi er et forbillede!

Vi er samtidig glade for, at vi har kunnet være dig behjælpelig med at sælge din bil og at du tilmed er super tilfreds.

• skr
  • Verificeret køber

meget sent til at melde ud med at der var fejl i teksten

jeg satte min bil til salg kunne ikke lige vide de små detalger med om den hed i de mindre sætninger, men der stod at autocom skulle godkende annoncen og de havde jo alle oplysninger via bil nr men rettede ikke fejlen fik svar på at den var solgt, først et par dage efter hvor jeg havde mailet til køber uden han ulejlige sig med at svare.. ringte til atocom her fik jeg så at vide at der var en skrivefejl i annoncen og at den ikke var solgt..jeg havde haft den på gul og gratis lige før auktionen her var en køber men måtte sige at bilen desværre var solgt, mennnn det var den jo så ikke ringte til ham fra gul og gratis han havde købt en anden.. så alt i alt kun en dårlig oplevelse. dårlig service..

Hej Skr

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du haft en dårlig oplevelse i forhold til at have din bil på auktion hos os.

Når man beskriver sin bil, og dermed tilmelder den til auktion hos os, bekræfter man i sidste trin af tilmeldelsen, at oplysningerne om bilen er rigtige. Det er dermed sælgers ansvar, at bilen er beskrevet korrekt.

Det er samtidig også en god ide, at sætte billeder af bilen på, da man på denne måde nemmere kan understøtte beskrivelsen af bilen, og byderne på auktionen derved har mulighed for, bedre at tage bestik af bilen. Har man brug for hjælp i forbindelse med beskrivelsen af bilen står vi gerne til rådighed med hjælp og svar.

Som beskrevet går vi derefter ind og godkender annoncen, men formålet hermed er blot at tjekke, at bil og pris passer sammen, for at auktionen bliver så succesfuld som mulig.

Vi beklager at vi ikke fik kontaktet dig rettidigt vedrørende annulleringen af dit bilsalg, da vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, og rådgive i forhold til deres salg af bil. Du vil derfor naturligvis blive krediteret vores salgssalær her hos os.

Vi håber at dette forklarer lidt om mekanismerne omkring beskrivelsesprocessen. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadresse: kundeservice@autocom.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at gentilmelde din bil.

• Lars O

Nemt og effektivt

Jeg havde min bil på auktion over en weekend. Min mindstepris blev ikke helt opnået. Så ringede Autocom mig op og hørte om de skulle kontakte byderen for evt at finde en pris vi begge kunne være tilfredse med. Der gik en halv times tid og et par Tlf-opkald, så var bilen solgt.
Jeg synes i det hele taget at hele forløbet, fra oprettelse til afslutning er gået meget nemt. Klar anbefaling.

Autocom.dk

Hurtig måde at komme af med bilen

Fin service, flinke medarbejdere. Jeg købte den fulde pakke og jeg følte stadig at jeg skulle løbe med en del af bolden selv. Havde autocom informeret mere gennem forløbet, så jeg overhovedet ikke skulle bekymre mig om NOGET som helst, ville de have fået 5 stjerner. Jeg vil dog stadig klart anbefale autocom! Et par småjusteringer og de kommer helt op at ringe.

Super god service

Det fungerede bare. Jeg fik svar på mine spørgsmål og alt klappede ned til mindste detalje.

Meget Pro

Super godt.
Et lille minus er at man skal beskrive bilen ned til mindste detalje.
Det kan være svært når man ikke har så meget forstand på det 👍

• Lars

Solgt i første hug

Bilen nåede ikke mindsteprisen, men Autocom fik mæglet en god pris hjem til mig.

Dejlig positiv oplevelse.

Jeg havde i sidste uge en utrolig dejlig oplevelse omkring salg af min bil. Afsted på nettet og til sidst sidde og følge auktionen - det var en rigtig god ting, og nå ja prisen var nu heller ikke dårlig.

Autocom.dk

Er virkelig interessert i at sælge bilen for dig

Er meget opfølgende i salgsprocessen og vender ofte tilbage, hvis ikke minimumsprisen opnås - well done!

Holder det de lover!

Er super tilfreds med auktionsforløb, salg mv.

Er dog en anelse emsige med at få salær - faktisk inden jeg havde modtaget betaling og overdraget bilen. Der synes jeg måske liige de kunne holde lidt igen. Alternativt få afregning fra køber?

ok service

det var dog lidt irriterende at den første køber opfandt fejl og mangler, for at blive fri for at købe bilen han havde budt på.

Hej Allan

Vi er kede af at høre, at den første køber af bilen ikke ville gennemføre handlen.

Det er desværre ikke altid, at 2 personer ser ens på beskrivelsen af en bil. Specielt hvis bilen er af ældre årgang, eller har kørt mange kilometer kan der være ting, der bliver vægtet forskelligt fra sælger til køber. Det er dog heldigvis mere undtagelsen end reglen.

Derfor er vi også ekstra glade for, at din bil endte med at blive solgt og at du synes, at du har fået en ok service hos os.

Kundeservice Autocom

• Thomas
  • Verificeret køber

Super let, proffesionelt og god service

Nemt at melde bilen på, god oversigt over auktionen og hurtig response på evt. spørgsmål

Autocom.dk

Troværdigt, nemt og lige til...

Jeg synes det var enormt nemt at oprette sin bil på autocom.dk, det var også sjov at følge med i budende.

Autocom.dk

Fantastisk hurtig betjening :-)

Jeg har fået solgt min bil på Autocom.dk, og det er bare gået så hurtigt, bilen blev sat på fredag, og mandag var den solgt, og jeg har dermed også fået mere for den, end mindsteprisen jeg satte den til. Der var en ude og tage billeder og beskrive bilen rigtigt godt. Jeg kan kun sige godt om Autocom.dk, og vil anbefale det til andre, når de får brug for at sælge deres bil.

Autocom.dk

Mæglervirksomhed der forstår deres rolle

Jeg har indtil nu solgt 4 biler hos autocom, men ingen af dem nåede min (ikke lavt satte) mindstepris. I alle tilfælde har Autocom efterfølgende kontaktet de højestbydende med henblik på forhandling, og i alle tilfælde har vi "nået hinanden" den vej igennem.

Salæret til Autocom er således givet godt ud.

Alle handeler har forløbet tilfredsstillende og smertefrit og jeg har efterfølgende stået stærkere i forhandlingen overfor købet af min nye bil.

Jeg kan bestemt anbefale Autocom - det er ike sidste gang jeg har brugt dem :-)

• Freda

Venlig og hjælpsom medarbejder

Jeg har fået god service i forbindelse med salget

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk