We are hiring!

5.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Useriøst foretagende

Bestilte nogle varer som aldrig kom frem, selv om pengene var blevet trukke fra kontoen. Forsøgte adskillige gange, uden held, at ringe til autoconnection - fik bare fat i en telefonsvare der fortalte, at man havde meget travlt i virksomheden, så man måtte prøve igen senere. Foruden telefonopkaldene skrev jeg mails til firmaet - intet svar...
Jeg kan ikke anbefale denne virksomhed.
PS: En positiv ting. Jeg har dog fået pengene tilbage igen, via banken.

• Bo
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser

Useriøse Autoconnection

Efter at havde hørt om muligheden for besparelser ved bileftersyn i Tyskland, faldt jeg over Autoconnections hjemmeside. Jeg fik et meget godt indtryk af hjemmesiden, der kort fortalt er behjælpelig med at skabe kontakten til de tyske værksteder, og desuden skulle kunne hjælpe med sporgbarrierer, lånebiler, transport osv. Selvfølgelig mod et gebyr for deres ulejlighed.
Efter deres egne procedurer, placerede jeg en forespørgsel på at få foretaget et eftersyn på min bil. Dette gjorde jeg den 2. april, og ventede så spændt på deres tilbud, som efter sigende skulle dukke op efter 3-5 dage.
Nu skriver vi så den 25. april. Ud over bekræftelses mail på min forespørgsel, har jeg aldrig hørt fra dem! Jeg mailede endda dem den 12. april, for at sætte lidt skred i sagen, men denne blev aldrig besvaret.

Så derfor skriver jeg nu denne advarsel til andre der skulle føle sig fristet af Autoconnections service: Søg videre! Det er spild af tid. De er tydeligvis useriøse, da de ikke engang kan besvare en venlig mail, og i øvrigt ikke lever op til deres egne målsætninger.

På grund af deres elendige service, havnede jeg pludselig i et tidspres, da min bil skal til syn. Så nu har jeg alligevel booket et dansk værksted, men vil dog stadig overveje den tykse besparelse næste gang en af vores biler skal tjekkes. Men det bliver sgu ikke igennem Autoconnection!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk