We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Autog anmeldelser

Autog Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Autog før du handler og giv selv din bedømmelse af Autog 1
Godt
7.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Autog

Plads til forbedring.

Hvis det er at der har været noget galt med min bil og jeg har skulle bruge en reserve til den har min første prioritet altid været Auto-G. Grunden til dette er nok at det værksted jeg plejer at få lavet min bil på, bruger selv Auto-G til at få de dele de bruger til at lave de biler de får ind. Har aldrig oplevet at have fået problemer med de dele jeg har købt hos dem, og hvis delen så ikke passede til min bil, har der heller aldrig været noget problem i at få det byttet til det der passede eller få pengene retur.
Den eneste forbedring der vil gøre mig hundrede gange så glad for dem, ville være hvis os private bruger også havde adgang til deres varekatalog på nettet, så man ikke skulle hen til deres butik eller ringe for at finde af om de har den del man mangler eller for at se prisen på det.

Er Autog din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk