[REPLY]
Hold er langt væk fra disse svindlere !
De købte min bil for 5 måneder siden og en måned senere havde de stadig ikke lavet ejerskifte på den.
I dag bliver jeg så kontaktet af politiet at de har fundet bilden på en rasteplads og den er stadig ikke omregistreret !!!!
Dette firma er så meget fyldt med svindlere. Ingen bør foretage nogen form for handler med dem.
Har netop konstateret at de flotte løfter på autoremove.dk om: "Skrotpræmie der starter ved 2.500 kr" og "Alle biler kan accepteres" ikke har hold i virkeligheden. Da jeg ringede til dem, viste det sig selvfølgelig, at det ingen interesse havde, da bilmærket (Fiat Punto) og årstallet (1994) kom på banen.
Kontaktede autoremove for at høre på skrotpræmien på min Honda Civic fra 92, De var på ingen måde interesseret i at betale de 2500.- som de skriver som minimum skrotningspræmie på hjemmesiden, ævlede om listepriser på hvad de kunne få når de skulle af med bilen.
Tilbød 1500.- som man forresten kan få alle andre steder,
Faktum er at de markedsfører sig med min. 2500.- Det holder ikke
Jeg ringede til dem, da min bil ikke gik igennem syn og skulle skrottes. I tlf. hvor jeg forklarede hvad der var galt med den, hvilken bil det var osv, fik jeg af vide jeg ville få mindst 2500 kr for den, men muligvis mere. At de lige ville kigge den efter, hvor slem bunden var, når jeg kom derind. (Jeg bor en times kørsel væk) vi aftalte en dato og en tid, men da jeg kom derind var han der slet ikke. Og hans "Bror" som han sagde han var, måtte ringe og høre hvad det var for noget. De gad ikke engang kigge på den som lovet, selvom jeg forklarede hvad vi havde aftalt.De så bare synspapiret igennem, selvom ham der havde lovet at se på den og muligvis gi en højere pris allerede havde fået det af vide der stod i den. De påstod den under ingen omstændigheder ku' laves men skulle skrottes. Så jeg kunne få de 2500 kr for den. Og da jeg havde kørt langt og godt ville af med bilen accepterede jeg den pris.
Så får jeg en slutseddel, hvor der for det 1. ikke er skrevet en dato på, hvilket jeg først opdagede bagefter da jeg skulle ha' brugt den som bevis overfor forsikringsselskabet. For det andet lovede han at alt nok skulle være afmeldt indenfor 3 dage, så det behøvede vi ikke gøre noget ved. Hvilket jeg også har stående på skrift. Bilen blev ikke afmeldt, og da jeg ringede til motorkontoret fik jeg af vide de havde 21 dage til at afmelde den uanset hvad de havde skrevet på papiret. Fedt!!! havde jeg vidst det havde jeg da taget pladerne med mig. Bilen skulle jo skrottes.
Jeg ringede så igen til ham fra autoremove, som overhovedet ikke vidste hvilken bil jeg talte om og bare sagde at de dagen inden havde været inde på motorkontoret med alle papirer!!!! hvilke papirer??? Det skulle da gerne være pladerne der var blevet afleveret. og at de kun havde 2 af deres egne biler stående med plader på. Det er så en uge siden nu, og bilen er stadig ikke afmeldt. Så er det man tænker på om den bil mon er blevet lavet alligevel, og på en eller anden måde kommet gennem syn, og nu solgt, siden den ikke er registreret som afmeldt, selvom de skulle ha været inde for en uge siden med pladerne. Og jeg er egentlig ligeglad med om de har lavet og solgt bilen, men er ikke ligeglad med at jeg skal betale forsikring og vægt afgift en ekstra måned, fordi de lyver for een. Virkelig dårlig stil. Og jeg vil aldrig anbefale stedet til nogen.
Jeg talte d. 6 April med Josh fra autoremove.dk om at hente min bil som lige var blevet kasseret i syn hvorpå han fik alle bilens detaljer, hvorefter vi aftalte at bilen ville blive afhentet inden ugen var omme, og som jeg ville modtage 3.000 kr for, sammen med en kvittering på salget.
Da bilen endnu ikke var afhentet mandagen efter, ringede jeg endnu engang til Josh, som undskyldte mange gange, og lovede at bilen ville blive afhentet samme aften.
Tirsdag var bilen stadig ikke afhentet og jeg ringede endnu engang til Josh, og fik beskeden at hans autotrailer var brudt sammen, men at bilen ville være afhentet inden ugens udgang.
Efterfølgende mandag, altså 13 dage efter min første samtale med autoremove.dk, var bilen stadig ikke afhentet, så endnu en opringning til Josh var nødvendig, her lovede han at hans chauffør ville komme efter bilen den følgende dag.
Da denne så endelig dukker op, kigger han på bilen og konstatere at han ikke vil give mere end 2000 kr for den, grundet dens stand, som jeg jo allerede havde gjort hans arbejdsgiver opmærksom på, og som jeg jo var blevet lovet 3000 kr af 14 dage forinden.
Dette udmunder i en lang diskussion med pågældende chauffør, men da jeg ikke var interesseret i at have bilen stående længere, blev vi enige om et kompromis på de 2500 de lover som minimum på deres hjemmeside.
Herefter må chaufføren fremstille en håndskrevet kvittering på at bilen er afhentet, da jeg jo var blevet lovet en sådan og de "desværre ikke havde flere tilbage i bilen".
Tsk tsk tsk, det er i vært fald sidste gang jeg handler med autoremove.dk
Autoremove
Baltorpvej 66 2 th
2750 Ballerup
Når man ringer til dem, får man at vide at de ikke vil give de 2500 kr, som de ellers lover på deres hjemmeside. Kun 2500 kr for biler vi er interesserede i. Det lykkes mig ikke at forklare telefonpasseren, som er af anden etnisk herkomst, at når man skriver FRA 2500 kr, så forventer man at prisen starter ved 2500 kr.
De kører således frem med falsk markedsføring - på hjemmesiden skriver de, citat start: "Vi tilbyder en høj skrotpræmie for din bil der starter fra kr. 2.500,- og kun går opad afhængig af din bils stand. " - det burde ikke være til at forstå på flere måder
Det højner ikke sidens/virksomhedens troværdighed, at man ikke har anført virksomhedsadresse eller mailadresse - men udelukkende et telefonnummer.
Peter fandt anmeldelsen nyttig