Execution time: 250ms

Anmeld virksomhed

Av-Cables.dk ApS - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (24. september 2009)

Webtjenesten Trustpilot har for fpn lavet en særkørsel, der viser de 10 bedste og de 10 dårligste internetbutikker bedømt ud fra kundernes tilfredshed.
Av-Cables.dk ligger helt i top som en af danmarks bedste webbutikker.

820 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Bedste og værste webbutikker kåret

fpn.dk

Av-Cables.dk ligger helt i top som en af danmarks bedste webbutikker.

Indsendt af   (24. september 2009) (Rapportér til kundeservice)
1. september 2010

Glimrende webbutik.

Alting fungerer bare hos AV-kabler. God og overskuelig webbutik, fornuftige priser og først og fremmest - levering til tiden og som lovet.

Det kan bare ikke gøres bedre.

Den tilfredse kunde Per Hendrichsen

Udvalgt anmeldelse om Av-Cables.dk ApS

• Spacecow
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber
25. august 2009

Super firma!

Bestilte et vga hun til dvi adapter hos av cables igår omkring 16.20.. Får en mail med bekræftelse, og omkring 7 min senere kommer der en mail om at "pakken" er afsendt!. Og fik den i dag..

Super leveringshastighed, og god tryghed hele vejen igennem.. Kan anbefales!

Allan, Lars Fogh, Keld Broberg og Michael H fandt anmeldelsen nyttig

• Jess
  • København, DK
  • 52 point
  • 5 Anmeldelser
30. august 2010

Gode produkter, til gode priser og med hurtig levering

Hos AV-cables er kvaliteten i top, prisen i bund og varene leveres til den aftalte tid.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Meget mere er der vel ikke at sige.

29. august 2010

Super service og reklamationssystem :D

Har købt en del ting hos dem de seneste par måneder, da jeg lige er flyttet hjemmefra, og der ska' bruges en del ledninger :s :D

Til Media Centret har jeg en touchskærm, hvor billedsignalet ska' forlænges 15 meter, og valgte derfor at købe løsningen, hvor man forlænger via netkabler.
Det viste sig så at den første extender var defekt - eller jeg ku' i hvert fald ikk få den til at virke.
Jeg kontaktede Av-Cables og fortalte om problemet, hvorefter de bad mig teste den med en DVD-afspiller, PS3 eller sådan noget, bare for at være 100% sikker på, at den var defekt, hvilket er helt fair :).
Efter jeg havde testet på en del måder, tilsendte de mig en ny extender med det samme, selvom jeg først kunne sende den gamle tilbage en uge senere (de sendte til min gamle hjemadresse, da jeg lige var midt i adresseflytningen osv.). De var helt okay med, at den først kom en uge senere :)
Jeg fik den nye og den virker.

Selvfølgelig lidt surt, at extenderen var defekt i første omgang, men det ka' de jo ikk gøre for. Så 5 stjerner for rigtig god service :D - og billige produkter :) ..

Kan klart anbefales! ..

26. august 2010

super hurtig levering

kan klart anbefale dem her :-)

26. august 2010

Lynhurtig levering!

Imponerende hurtig levering (og fornuftige priser).

24. august 2010

Meget effektivt!

Er meget tilfreds. God kvalitet og pris + lynhurtig levering.

23. august 2010

Hurtig og sikker levering samt et godt katalog

Jeg har flere gange bestilt vare på av-cables.dk. denne gang div. USB kabler og nogle fordelerdåser. Hver gang er varerne blevet sendt samme dag, og jeg har modtaget pakken næste arbejdsdag. Én gang har jeg fået leveret 1 stk. for lidt af en vare(det kan jo glippe for selv den bedst) – jeg tog kontakt til av-cabels.dk og jeg havde den manglende vare næste dag.
Av-cables.dk har et særdeles godt online katalog, som er hurtig og overskuelig at finde rundt i, jeg er aldrig i tvivl om det er den ”rigtige” vare jeg er ved at bestille.
Av-cables.dk skal have 5 af 5 stjerner!

19. august 2010

Nethandel i særklasse.

Jeg er generelt flittig bruger af nethandel og til trods for, at der findes mange gode steder at handle, har jeg endnu ikke fundet nogle, som slår AV-Cables i hverken levering eller kundeservice.

Med kundeservice mener jeg så den vejledende information, der er at finde i hele deres (enorme og overskuelige) sortiment. Jeg har nemlig endnu ikke haft brug for at tage kontakt til AV-Cables, for liige at sikre mig at jeg havde fat i det rigtige kabel. Alt man har brug for at vide, står beskrevet helt fra kategorierne og ned på produktniveau.

Leveringen er ligeledes i en klasse for sig selv. Jeg har altid fået varen dagen efter - og sidst jeg bestilte, blev varen afsendt en time efter ordren var landet (det er så langt fra en rekord, af hvad jeg kan se på de andre anmeldelser).

19. august 2010

Altid Hurtig levering. fornuftige priser og god service!

Har handlet her mere end 10 gange.. super udvalg af varer, fornuftige priser og har stort set altid modtaget varen dagen efter!

18. august 2010

Sådan skal det gøres!

Overskuelig og funktionel hjemmeside, billige priser og kort levering - sådan!

17. august 2010

super kvalitet og billigt

jeg har købt et par gange ved av cabels.dk og super produkter til super priser

16. august 2010

Solidt!

Altid hurtig levering og god support de få gange, der har været brug for det ved reklamation.

Super

Handlet hos dem flere gange. Fin information og hurtig levering. Kan bestemt anbefales.

Super virksomhed

Alt er bare bedre !!

Til at stole på

Av-cables.dk er en super god hjemmeside, de har kabler som man ikke kan købe hos andre forhandler forelsembel Fona, Merlin, Elgiganten. Og bestilling, lavering og produktet er bare i orden så køb bare dine kabler hos av-cables.dk

14. august 2010

Ikke bare god levering...

Det er ikke kun god service og kæmpe udvalg denne net biks kan byde på.

Her er en net biks der går op i at forklare kunderne, hvad det er de er i færd med at bestille.

Der tilføjet en masse information til deres produkter, men især er deres forklaringer på kategorierne der er i TOP.

Kig på deres DVI produkter og du vil finde to typer, læs deres tekst og du vil IKKE være i tvivl om hvilke en du skal vælge.

Så super en forretning.. Med gode priser og service :)

14. august 2010

Perfekt!

Hurtig, fejlfri ekspedition.

12. august 2010

Super nem og hurtig levering

Bestilte en god bunke kabler, dagen efter stod pakkeposten med pakken, hurtig og smertefri. Kan KUN anbefales, og så er priserne rigtige gode :D

11. august 2010

Hurtigt, billigt og nemt

Godt udvalg til gode priser, overskueligt site med produkter i alle prisklasser. Mange varer på lager og derfor hurtig levering. Smertefrit fra start til slut.

11. august 2010

Hurtig ekspedition!

Bestilte mine kabler tirsdag før middag og kort tid efter at ordren var afgivet havde jeg faktura og track & trace nr. Det er hurtig ekspedition, som jeg sætter pris på.

10. august 2010

Lave priser og super service, hvad mere kan man forlange???

Jeg tager virkelig hatten af for AV-cables.dk!

Endelig et firma der viser at lave priser og en helt fantastisk service godt kan hænge sammen. Bare flere netbutikker dog havde samme standard...

10. august 2010

Sådan skal et firma være.

rigtig god webside,god kommunikation og hurtig levering.Kun++++++++ herfra.

Frederik fandt anmeldelsen nyttig

TOP!

Fornuftige priser. TOP service!

Dejligt let

Jeg elsker en hjemmeside der er godt designet og let overskueligt - og det er lige det man får her!

9. august 2010

Av-Cables.dk er en seriøs virksomhed med en kundeservice i verdensklasse

Har handlet hos Av-Cables.dk op til flere gange hvor jeg har nyt godt af deres lave priser og hurtige og fejlfrie leveringer, men efter en levering af et antennekabel, der viste sig ikke at kunne klare digitalt tv, henvendte jeg mig til Av-Cables.dk hvorefter de sende mig et antennekabel der kunne klare digitalt tv, helt uden at jeg skulle betale mere på trods af Av-Cables.dk intet havde gjort forkert (da der ikke stod på hjemmesiden om kablet understøttede digitalt tv).

På baggrund af denne kundeservice i verdensklasse og meget generelt meget gode hjemmeside kan jeg kun anbefale Av-Cables.dk :)

God netbutik

God service, mange gode varer til billig pris og hurtig forsendelser.

8. august 2010

jeg er imponeret over hjælpen til at vælge lige præcis hvilket kabel, jeg havde brug for.
VH Dorte Mørkbak

6. august 2010

Perfekt service

Super kommunikation og hurtigt svar på forespørgsler. Jeg kommer helt sikkert til at benytte av-cables.dk igen.

5. august 2010

god service og hurtig levering

Sendte en mail til deres kundeservice, da jeg skulle bruge en antenneforstærker for at kunne få mit kabel-TV til at virke på 2 stk TV. Allerede 2 minutter efter jeg havde sendt mit spørgsmål havde jeg et svar med deres anbefaling. Lynhurtig service!

Jeg bestilte den antenneforstærker de anbefalede og allerede dagen efter fik jeg den med posten. Jeg satte den til, og alt virkede som det skal.

Fremragende firma!

• Tom
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
5. august 2010

Super hurtig levering.

Når man bestiller kl.16:30 og få T&T nr. på det bestilte allerede 6 minutter efter, så går det jo næsten for stærkt. Varen kom allerede ind af døren mindre end 24 timer efter det var bestilt.. Det er super hurtig levering! Og varen var som beskrevet, absolut top kvalitet. :-) Handler hos av-cables for fremtiden.

• tholm
  • Greve, DK
  • 66 point
  • 6 Anmeldelser

Hurtigt, billigt og nemt

Har handlet en del gange og har været fuldt ud tilfreds med varene som både er væsentlig billigere, leveres billigt og hurtigt og af udmærket kvalitet!

Ikke mere at sige her.

3. august 2010

Meget nem bestillingsformular, samt hurtig og præcis ekspedition.
Har bestilt diverse kabler og stik hos AV-Cables APS.
Ligeledes hurtig og høflig support ved problemer.

super firma

kabel og antenne..
super service med super information via e-mail..kan ikke gøres bedre..

2. august 2010

Hurtig levering og god service!

Jeg var lidt i tidspres da jeg bestilte nogle kabler fra AV-Cables.dk... Skrev i mit kommentarfelt at det hastede, og ingen jeg kunne se mig om var ordren pakket og på vej. 5 flotte stjerner herfra.

2. august 2010

godt sted og handle

30. juli 2010

Dejlige varer.

Alt er bare super ved denne side. Dog synes jeg det er møg træls at man ikke kan hente ens varer hos dem.. Men det er nok bare mig. :)

28. juli 2010

hurtig ekspedition.

2 minutter efter ordren er gennemført kommer en mail med oplysninger om at varen er pakket og afsendt.
Rigtig god service.

28. juli 2010

Dk's bedste :)

Jeg skulle ha forskellige varer og var i tvivl om noget, bedte om at blive ringet op engang når der var tid til det og 5 min. efter ringede de og hjalp mig så ordren kunne laves færdig. Fik en mail med track & trace nummer 2 timer efter at jeg lagde ordren, om at nu var varen sendt og jeg har den i morgen. Se det er sku en service mange kunne lære noget af.
Jeg vil til hver en tid købe mine ting her ved Av-cables.dk og kan roligt anbefale andre at gøre det samme :))))

26. juli 2010

Hurtig betjening hver gang

Jeg har lige bestilt en masse hos av-cables.dk. Jeg bruger altid denne side, for de leverer fra dag til dag, og man ved hvad man køber. Der er god forklaring til de forskellige varer, og hvis man er i tvivl, kan man altid bare maile til dem, og de svarer hurtigt. Det her lyder sgu lidt som en reklame eller at jeg kender dem personligt, men synes bare, at det var på tide, at jeg gav dem en vurdering herinde, for synes også at man skal belønnes for god service og kvalitet. Derudover at det jo vanvittigt, hvad man kan spare i forhold til butikkerne.

Og mens jeg skriver denne anmeldelse, har jeg lige modtaget en mail om, at min ordre er sendt :)

Eneste minus er at man ikke kan hente selv :)

25. juli 2010

Fantastisk

Bestilte fredag og modtog lørdag! Ganske enkelt fantastisk.

24. juli 2010

Perfekt og Hurtigt

jeg bestilte mit kabel den ene dag kl 16 og havde det allerede med posten næste dag:P ingen klager herfra!!

22. juli 2010

Handel uden problemer

God pris og levering efter 2 dage, perfekt handel.

21. juli 2010

Super

Bestilte nogle netkabler og et antenne kabel. Super service og hurtigt leveret :)

Hurtigt!

Det hele går bare stryende hurtigt, 5 herfra!
Nem og overskuelig hjemmeside, super hurtig service!

Hurtig effektiv og pålidelig

Hurtig effektiv og pålidelig

USB kabel han-han

Bestilte og fik kabel til rette tid :>)

hurtig og effektiv service

Bestilte varer kl. ca. 15.00 og havde dem næste dag. Fortrinligt :)

Super

Kan kun anbefales super hurtig levering venlig svar på emails

16. juli 2010

Alt som forventet

Bestilte hmdi kabel. God pris og hurtig levering. Alt som forventet

14. juli 2010

Hurtig, perfekt handel

Købte for ca. 500 kr. blandede kabler mandag eftermiddag. Mindre end et døgn senere stod pakken på mit bord! Hurtigt og perfekt - og endda med en fin reklamekuglepen ;-D

13. juli 2010

Perfekt

Overskuelig butik, billige priser, hurtig levering.

13. juli 2010

Super hurtige

Jeg har handlet ved Av-Cables 3 gange nu. Det har hovedsagelig kun været småting, som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Alligevel er jeg blevet behandlet hurtigt og seriøst.

Gunnar Sørensen.

• H.B
  • 27 point
  • 7 Anmeldelser
9. juli 2010

6 stjerner!

Har bestilt flere gange herfra og det er perfekt!
Super hurtig levering!

9. juli 2010

Super hurtig levering og super service!

Har fået tilsendt min varer ekstremt hurtigt, og da jeg bestilte noget forkert fik jeg hurtig besked over email og de slettet ordren, utrolig dejlige service!

8. juli 2010

Altid gode priser og hurtig forsendelse

Har nu handlet hos AV-Cables.dk et par gange og har altid fundet dem til at være de billigste og mest pålidelige. Har hvergang modtaget min ordre dagen efter det er bestilt. Det kunne ikke være bedre.

• Morten
  • København, DK
  • 4 Anmeldelser

Perfekt

Kanon hurtig leveringstid, varene er helt ok.
Jeg har efterhånden bestilt en del gange og altid fået varerne dagen efter.

Utrolig Service

bestilte varen kl 11:25, varen blev afsendt 11:41 samme dag.. utrolig hastighed og billige priser!

Perfekt forløb

Som altid hurtig og sikker levering. God overskuelig og imformativ web-site.
Rigtig god elektronisk opfølgning på varer, levereing og ordre.
Andre kunne lære noget her

1. juli 2010

Super nice

god pris og fik det dagen efter så 5 stjerner her fra

30. juni 2010

super

gode til pris super hurtig levering

30. juni 2010

Bedre bliver det ikke ... PERFEKT!

Hurtig levering ... god support! Et godt, trygt og sikkert sted at handle.

29. juni 2010

Hurtig Levering og Gode Priser

Jeg skulle bruge et kabel, således at min bærbar kunne tilsluttes TVet. De havde et stort udvalg på deres hjemmeside, så det var nemt at finde det kabel som passer perfekt til dets brug.

Prisen var overraskende billig og levering var dejlig hurtig.

29. juni 2010

Gode priser og super service

Har handlet hos dem 3 gange nu og nu bruger jeg lige 2 minutter på at anmelde dem som en glimrende leverandør både til mit firma og privat.

Utrolig god service

Har bestilt nogle kabler et par gange, og tingene er kommet uden nogle problemer, alt i alt en webshop jeg anbefaler til alle der spørger om kabler.

alt i alt helt perfekt

alt er som det bør være, og de har en super kundeservice, jeg fik svar på mine spørgsmål med det samme

SUPER

Jeg har købt Phono kabler. Hurtig igennem hjemmesiden. Hurtig levering.
Kan anbefales til andre køber.

27. juni 2010

Hurtig levering og god vare til OK pris

Bestilte et 15 m HDMI-kabel, modtaget næste dag, virker trods længden perfekt med Full HD

26. juni 2010

hurtigt og smertefrit

Hvad kan jeg sige, de har altid de kabler man står og skal bruge, hurtig levering. Priserne kan diskuteres, men det fint nok. Super netshop!

25. juni 2010

Nethandel i topklasse

Jeg har nu handlet ved dem to gange. De er super billige både med deres varer og porto og sender dem fra dag til dag. En kæmpe fordel er at de sender som brev og ikke som pakke så det havner på posthuset hvis man ikke er hjemme.

25. juni 2010

Fantastisk

Jeg har bestilt flere kabler over tid, og de er altid blevet sendt på dagen, og været i postkassen dag efter, meget hurtig levering

Perfekt

Jeg har nu bestilt fra av-cables og alle gange oplevet superhurtig levering. Det virker bare! Desuden er kablerne af fin kvalitet, selv de billigste.

23. juni 2010

hurtig levering og billige priser

priserne er fornuftige, shoppen er overskuelig og levering er dagen efter.

Billigt og hurtigt

Stod i den situation at min computer skærm brændte af, hvad gør man så? sætter skidtet til fjernsynet. Stod dog og manglede et kabel for at gøre dette, så et billigt et på Av-Cables som jeg bestilte da det var det billigste og få dage senere lå det i postkassen.
Billigt og hurtigt

21. juni 2010

God priser, gode produkter, levering til tiden

God priser, gode produkter, levering til tiden

21. juni 2010

Vidunderlig netshop

Jeg har handlet flere gange med av-cables, og imponeres hver gang over deres store udvalg, hurtige levering og deres gode priser. Der har aldrig været nogen problemer, - så de for min varmeste anbefaling!

20. juni 2010

hurtig service

av-cables har altid hurtig levering og stort set altid varen på lager:Meget stort udvalg.

17. juni 2010

Fem store stjerner

Lynhurtig levering, solid indpakning og gode kvalitetsvarer. Bestilte sent onsdag eftermiddag og fik leveret torsdag formiddag.

17. juni 2010

Perfekt

Det er satme i orden service. billigt hurtigt og nemt:)

12. juni 2010

Super professionelt

Jeg har fået den bedste service nogensiden, hos Av-Cables.
- Rigtig hurtig levering
- God kundeservice
- Super refundering
Alt i alt en rigtig professionel virksomhed, som varmt kan anbefales.

10. juni 2010

Professionelt!

Har handlet flere gange med www.av-cables.dk og hver gang har det gået hurtigt og været i overensstemmelse med det bestilte. Top professionelt.

10. juni 2010

Perfekt

Har købt en del varer hos denne virksomhed - altid i perfekt orden..

Kan ikke være bedre

Bestilte forskellige typer kabler og de kom én arbejdsdag efter - præcis som lovet. Mine mails blev svaret samme dag.
Priser og sortiment er gode. Har allerede bestilt påny - 3. gang - hos av-cables.
Mine største anbefalinger.

Endnu engang Perfekt levering

Dette er anden gang jeg handler ho AV Cables og jeg kan kun anbefale til alle
at bruge dem.
Levering fra dag til dag og på trods af en relativ omfattende ordre er alt til
i orden.

Tak fordi AV Cables findes i er geniale !!!

• MEE
  • 4 Anmeldelser

Lynhurtig levering

Yderst hurtig levering. bestilte om eftermiddagen og postmanden var her allerede dagen efter.
Også meget konkurrencedygtige priser på de fleste varer.
Indpakningen kunne mpske være lidt mere forsvarlig - men dog var ingen af mine varer beskadiget.

8. juni 2010

God og meget hurtig service

Sendte indenfor 10 min

8. juni 2010

Hurtig og præcis levering

Efter et ca. 5 handler hos AV-Cables.dk, kan jeg nu godt anbefale det til andre. Mine ordre kom hurtigt og præcist igennem. Jeg fik varerne få dage efter bestillingen. Jeg har altid gået meget op i et højt service-niveau, og jeg har altid gerne ville betale et par ekstra kroner for at få dette. AV-cables har altid hurtigt og præcist svaret på mine henvendelser, både per mail og over telefonen. Alt i alt burde dette give 5 stjerner, men da AV-cables - af en eller anden mystisk årsag - har problemer med at sende e-mails til min egentlig mail-adresse (deres begrundelse lyder på problemet ligger i typen af min mail-adresse (en ganske alm. privat e-mail-adresse)) og jeg har derfor haft svært ved at modtage bestilling- og ordrebekræftelser. Dette er selvfølgelig utrolig irriterende, og det vil hos nogen nok trække en del ned, men da jeg får mine produkter som aftalt og til en yderst tilfredsstillende pris, giver det fire solide stjerner.

5. juni 2010

Pålidelig levering, gode priser og stort udvalg

Jeg har kun handlet 4 gange ved av-cables, men de få gange er jeg som forholdsvis grøn på området, gået ind og fundet mit søgte produkt på 20 sek. Så var det bare at vælge kvalitet og længde på det kabel jeg stod og manglede.
Leveringstiden har alle gange været 1 hverdag.
Jeg håber virksomheden fortsætter denne brugervenlige og professionelle stil.

4. juni 2010

Fik hvad jeg betalte for

Bestilte et optisk stik og et vægbeslag - begge leveret til tiden og i høj kvalitet.

Dog ærger det mig, at kablet blev lagt ind i vægbeslaget, og sendt uden yderligere indpakning. Pakken var ret tumlet og ødelagt, men det var ikke noget alvorligt problem.

4. juni 2010

Perfekt

5 stjerner gives for det fremragende, som du uden forbehold vil anbefale til andre.

Yes, de får 5 stjerner uden forbehold.

3. juni 2010

De produkter som jeg skulle bruge - og med hurtig levering

Det rigtige produktsortiment og hurtig levering.
Har handlet her før - og vil helt sikkert gøre det igen.

3. juni 2010

Alt er perfekt! Kan ikke klage over dette firma!

Bestilt 3xHDMI kabler for ca. 600kr og modtaget dagen efter. Jeg vil sikkert handle der igen. Varm anbefaling fra mig :)

2. juni 2010

Perfekt !

Hurtig levering dagen efter bestillingen

2. juni 2010

Inten at bemærke

Intet at bemærk. Alt som lovet i Webbutik. Også enda el lille gave i pakken...

• Dan
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
1. juni 2010

Har de alt?

Jeg har handlet hos AV Cables mange gange. Flere gange har jeg på forhånd været i tvivl om dimsen overhovedet kunne fås, men hos AV-Cables har de åbenbart alt.
Sitet er overskueligt, brugervenligt og informativt. Leveringen er i særklasse hurtig. Oftest fra dag til dag.

super

Super hurtig levering

31. maj 2010

Super service og hurtig levering

jeg har købt 4 forskellige kabler, men fik først bestilt noget forkert. jeg skrev til kundeservice om lørdagen, og fik svar om søndagen. Super! derefter fik systemet registreret forkert leveringsadresse (måske fik jeg trykket forkert?). Jeg skrev til dem, og de rettede det lynhurtigt og uden problemer.

Så alt i alt super service! Kan kun anbefales, udvalget er stort, og leveringen hurtig.

31. maj 2010

Perfekt handel, hurtig og alt som aftalt

RJ45 kabler

30. maj 2010

5 stjerner!

Arbejder som HIFI tekniker så har købt hos AV-cables flere gange. Varer altid modtaget dagen efter og i pæn indpakning. Et sted som helt sikkert kan anbefales at handle hos.

Se alle anmeldelser

Se alle 820 anmeldelser

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (817 anmeldelser)
edbpriser.dk (3 anmeldelser)

Av-Cables.dk ApS Support

Om supporten

Av-Cables.dk er en dansk virksomhed der tilbyder Danmarks største udvalg i kabler til HiFi, tv og computer. Vi sætter en ære i hurtig levering, lave priser og ikke mindst glade og tilfredse kunder. Hvis du som kunde imod forventning, ikke har været tilfreds med et ordreforløb, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, vi finder altid en løsning så du bliver tilfreds. Kunderservice kan kontaktes på nedentående kontakt oplysninger.

Skriv til info@av-cables.dk
Ring til 88704086