9. april 2010
Top service, hurtig betjening, intet negativt her
Har handlet en del ved AV-Connection, også før de fik deres store nye flotte butik. Kun positivt at sige om dette firma.
Købte en projektor til 9.999,- for 1 års tid siden, det var den billigste forhandler i DK, og kunne kun spare ca 500,- ved at bestille fra tyskland (passer med momsen).
Den stoppede så med at virke, efter 1 år og ca 2500 timer. Jeg kørte ud med den, og straks blev man positivt modtaget, selvom der ikke var tvivl om hvorfor jeg var der, med projektoren under armen.
Deres "projektor guru" var så gået hjem, men blev lovet et opkald næste dag. Det fik jeg også, det vidste sig at filteret var godt stoppet, så der skulle nyt til, og så skulle den renses. Dette fik jeg at vide jeg selv kunne, men da jeg gerne ville beholde garantien, fik jeg av-connection til at gøre det. Og ja, allerede samme dag om aftenen hentede jeg projektoren, og nu spiller det igen.
Kan intet ondt sige om denne butik - her var der mange andre (host host hifiklubben sdbg) godt lære noget.
5 stjerner, uden tvivl.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.