We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Babadut anmeldelser

Babadut Logo
Kunderne om Babadut : »Pas på 😉« »Hurtig ekspedition.« »Nemt og hurtig betjening« 210
Perfekt
9.7 af 10

210 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (210)

Rigtig god service

Jeg bestilte en kande. Hvor låget uheldigvis var utæt, men med nem, hurtig og god betjening havde jeg nyt og TÆT låg.
Kan helt klart anbefale at handle hos BADADUT.DK

Udvalgt anmeldelse om Babadut

Pas på 😉

Jeg må desvære indrømme, at Babadut.dk er den hurtigste internetbutik som jeg har handlet. Jeg bestilte kl. 12.51 - 13.21 fik jeg en mail at mine varer var pakket og klar til afsendelse. Næste formiddag fik jeg pakken. Der gik under 24 timer fra jeg bestilte til jeg modtog pakken/varerne.
Så pas på - der er mulighed for at postmanden får en fartbøde med den fart som Babadut.dk har på :-)
Her handler jeg igen 😉

• .

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition. Bestilte lørdag, og havde varerne mandag.

Nemt og hurtig betjening

Fin og nemt

Super duper

Ingen problemer og hurtig levering.

Super handel

Varen leveret lynhurtigt. Super handel

Nemt og hurtigt

Bestilte en vare (BubbleBum oppustelig selepude) nemt og hurtigt på hjemmesiden, og modtog den to dage efter.

Fantastisk handel

Jeg modtog pakken lynhurtigt, fik gode informerende mails op til modtagelsen og fik oven i købet en lille fin gave med i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle der igen! :)

Super!

Nem hjemmeside at finde rundt på. Fine varer og drønhurtig levering!

Babadut

Vi har efterhånden handlet ved babadut en del gang. De har et bredt udvalg af varer til rigtig gode priser og så er de bare superhurtige. Jeg har endnu ikke haft behov for at reklamere over varer

• anja
  • 2 Anmeldelser

gode produkter hurtig levering

Rigtig hurtig levering også selv om vi bor udenlands. Første gang jeg handler hos Babadut, men næppe sidste gang. Rigtig godt indtryk af dem

• Linn

jeg er fornøyd! :)

Jeg var i kontakt med Babadut i forkant av kjøpet og fikk hurtig svar på mine spørsmål. Da jeg la inn min bestilling, kom varen hurtig og jeg er supernøyd! :)

• ML

SUPER service

jeg har intet at udsætte på Babadut. Super handel og kanon kundeservice som svarer i løbet af ganske kort tid. Jeg spurgte ind til produkter som jeg gerne ville have i en anden farve og Babadut gjorde sig endda den ulejlighed at kontakte producenten. 5 meget store stjerner herfra. Et besøg værd.

Babadut

Super service og hurtig levering

Bestilte mine varer på en helligdag og allerede dagen efter blev de leveret. Varerne levede absolut op til mine forventninger!

Babadut

Ikke mindre end perfekt alt inkl

Købte 3 lunch bokse til børnene i fede farver. Totalt lækker kvalitet og ungerne blev rigtig glade for dem - madkasser med rum og plads til lidt af hvert uden at være for stor.
Havde varen 2 dage efter bestilling ;-)
Helt sikkert ik sidste gang jeg har handlet hos BABADUT.DK

Babadut

Hurtig handel, havde pakken 2dage efter, trods en helligdag. Kunne ikke havde bedt om bedre.

Babadut

God og hurtig service. Ordren blev til og med behandlet på en helligdag. Drikkedunken var godt pakket ind :-)

• Tine
  • Odense, DK
  • 3 Anmeldelser

Super hurtig levering og varer i top.

Kan kun sige at det helt sikkert er et sted jeg vil handle igen. Fantastisk hurtig levering og varer i god kvalitet, til en atraktiv pris.

• Stine
  • 12 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering og levede op til det forventede :)

Kan sagtens anbefale babadut - bestilte tirsdag aften og modtog det torsdag formiddag. Det, jeg købte, levede helt op til det forventede.

• Stella
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

rigtig hurtig og god kundeservice

Hjemmesiden var nem, pakken kom hurtigt og varene levede op til mine forventninger.

• Janne

Service og god pris

Fik varen til næsten halvdelen af prisen i butikker - og har ikke set samme mængde rabat hos andre netbutikker! Servicen var helt i top!

• Sofie
  • 5 Anmeldelser

God og Hurtig service

Nem og god handel og meget hurtig levering

hurtig og tilfredsstillende ekspedition

Hurtig levering og super gode og ikke mindst billige varer.

Super handel

Har intet at klage over, bestile lørdag eftermiddag og havde mine madkasser tirsdag :)

• Sanne
  • 4 Anmeldelser

Super god service!!!

Jeg bestilte mine varer fredag eftermiddag og modtog dem allerede tirsdag morgen. Det er super god og hurtig service. Og samtidig er det en super god hjemmeside. Nem at navigerer rundt på og let at bestille varerne.

kan anbefales :)

Bestilte og fik mine vare som lovet.

Babadut

Jeg blev glædeligt overrasket, fantastisk service

Jeg har lige bestilt en sikkerheds badedragt til mit barnebarn på 2. år, på nettet ved Babadut.dk, jeg modtog den tre dage senere, fantastisk service, du kan trygt stole på det firma, jeg brugte mit dankort uden problemer, det har jeg ellers altid været bekymret over at bruge, men ved Babadut.dk er sikkerheden i orden.

Babadut

Hurtigt, nemt og super service!!

fantastisk service

Jeg bestilte varerne den ene dag og næste dag blev de leveret.
Rigtige varer og alt var iorden.

• Bianca

Utrolig profecionelt

Kan klart anbefales, hurtig og meget profecionelt hjemmeside

Venlig og ukompliceret top-service

Meget imødekommende og uhørt god betjening

Fantastisk service!

Her handler jeg helt klart igen, fantastisk service, hurtig levering og varer der lever fuldt op til forventningerne, så lækkert!

Babadut

Super professionel og god service

Jeg havde en vare der skulle byttes pga. en fejl i produktet og det blev gjort hurtigt og jeg fik en rigtig god service, så jeg kan kun anbefale at købe hos Babadut.

superoptimægtigfantamenomanalistisk

god internet forretning, fik fin behandling da jeg ringede og lavede lidt om på min ordre. Absolut ikke sidste gang jeg handler der. Havde mine varer dagen efter.

Kan varmt anbefales.

Brugt flere gange og skal helt sikkert bruges igen!
Og så er det altid rart med ekstra gave i ens ordrer :)

Kan det gøres bedere ?

Det kan ikke gøres bedere super hurtig levering fine varer alt lever op til forventningerne

Babadut

God handel og rigtig hurtig levering

Jeg var tidfreds med de gulvskåner som jeg købt hos Babadut.dk. Jeg har allerede købt flere gange hos dem og har altid få nogle rigtige gode produkter som ligende præcis billedet fra hjemmesiden. Jeg blev meget overrasket, da jeg fik allerede varer leveret dagen efter!

Babadut

Alt var som det skulle være!

Virkelig hurtig

Super hurtig levering - skønt

• Lea
  • 3 Anmeldelser

Super!

Jeg bestilte varen torsdag aften og den landede i min postkasse mandag - og alt var som det skulle være = super!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk