[REPLY]
Jeg bestilte en kande. Hvor låget uheldigvis var utæt, men med nem, hurtig og god betjening havde jeg nyt og TÆT låg.
Kan helt klart anbefale at handle hos BADADUT.DK
Jeg må desvære indrømme, at Babadut.dk er den hurtigste internetbutik som jeg har handlet. Jeg bestilte kl. 12.51 - 13.21 fik jeg en mail at mine varer var pakket og klar til afsendelse. Næste formiddag fik jeg pakken. Der gik under 24 timer fra jeg bestilte til jeg modtog pakken/varerne.
Så pas på - der er mulighed for at postmanden får en fartbøde med den fart som Babadut.dk har på :-)
Her handler jeg igen 😉
Hurtig ekspedition. Bestilte lørdag, og havde varerne mandag.
Bestilte en vare (BubbleBum oppustelig selepude) nemt og hurtigt på hjemmesiden, og modtog den to dage efter.
Jeg modtog pakken lynhurtigt, fik gode informerende mails op til modtagelsen og fik oven i købet en lille fin gave med i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle der igen! :)
Nem hjemmeside at finde rundt på. Fine varer og drønhurtig levering!
Vi har efterhånden handlet ved babadut en del gang. De har et bredt udvalg af varer til rigtig gode priser og så er de bare superhurtige. Jeg har endnu ikke haft behov for at reklamere over varer
Rigtig hurtig levering også selv om vi bor udenlands. Første gang jeg handler hos Babadut, men næppe sidste gang. Rigtig godt indtryk af dem
Jeg var i kontakt med Babadut i forkant av kjøpet og fikk hurtig svar på mine spørsmål. Da jeg la inn min bestilling, kom varen hurtig og jeg er supernøyd! :)
jeg har intet at udsætte på Babadut. Super handel og kanon kundeservice som svarer i løbet af ganske kort tid. Jeg spurgte ind til produkter som jeg gerne ville have i en anden farve og Babadut gjorde sig endda den ulejlighed at kontakte producenten. 5 meget store stjerner herfra. Et besøg værd.
Bestilte mine varer på en helligdag og allerede dagen efter blev de leveret. Varerne levede absolut op til mine forventninger!
Købte 3 lunch bokse til børnene i fede farver. Totalt lækker kvalitet og ungerne blev rigtig glade for dem - madkasser med rum og plads til lidt af hvert uden at være for stor.
Havde varen 2 dage efter bestilling ;-)
Helt sikkert ik sidste gang jeg har handlet hos BABADUT.DK
Hurtig handel, havde pakken 2dage efter, trods en helligdag. Kunne ikke havde bedt om bedre.
God og hurtig service. Ordren blev til og med behandlet på en helligdag. Drikkedunken var godt pakket ind :-)
Kan kun sige at det helt sikkert er et sted jeg vil handle igen. Fantastisk hurtig levering og varer i god kvalitet, til en atraktiv pris.
Kan sagtens anbefale babadut - bestilte tirsdag aften og modtog det torsdag formiddag. Det, jeg købte, levede helt op til det forventede.
Hjemmesiden var nem, pakken kom hurtigt og varene levede op til mine forventninger.
Fik varen til næsten halvdelen af prisen i butikker - og har ikke set samme mængde rabat hos andre netbutikker! Servicen var helt i top!
Nem og god handel og meget hurtig levering
Hurtig levering og super gode og ikke mindst billige varer.
Har intet at klage over, bestile lørdag eftermiddag og havde mine madkasser tirsdag :)
Jeg bestilte mine varer fredag eftermiddag og modtog dem allerede tirsdag morgen. Det er super god og hurtig service. Og samtidig er det en super god hjemmeside. Nem at navigerer rundt på og let at bestille varerne.
Jeg har lige bestilt en sikkerheds badedragt til mit barnebarn på 2. år, på nettet ved Babadut.dk, jeg modtog den tre dage senere, fantastisk service, du kan trygt stole på det firma, jeg brugte mit dankort uden problemer, det har jeg ellers altid været bekymret over at bruge, men ved Babadut.dk er sikkerheden i orden.
Jeg bestilte varerne den ene dag og næste dag blev de leveret.
Rigtige varer og alt var iorden.
Kan klart anbefales, hurtig og meget profecionelt hjemmeside
Meget imødekommende og uhørt god betjening
Her handler jeg helt klart igen, fantastisk service, hurtig levering og varer der lever fuldt op til forventningerne, så lækkert!
Jeg havde en vare der skulle byttes pga. en fejl i produktet og det blev gjort hurtigt og jeg fik en rigtig god service, så jeg kan kun anbefale at købe hos Babadut.
god internet forretning, fik fin behandling da jeg ringede og lavede lidt om på min ordre. Absolut ikke sidste gang jeg handler der. Havde mine varer dagen efter.
Brugt flere gange og skal helt sikkert bruges igen!
Og så er det altid rart med ekstra gave i ens ordrer :)
Det kan ikke gøres bedere super hurtig levering fine varer alt lever op til forventningerne
Jeg var tidfreds med de gulvskåner som jeg købt hos Babadut.dk. Jeg har allerede købt flere gange hos dem og har altid få nogle rigtige gode produkter som ligende præcis billedet fra hjemmesiden. Jeg blev meget overrasket, da jeg fik allerede varer leveret dagen efter!
Jeg bestilte varen torsdag aften og den landede i min postkasse mandag - og alt var som det skulle være = super!