[REPLY]
Har dygtige ekspedienter, som ved, hvad de snakker om. Gode produkter, sjove tilbud og service i top! Jeg har aldrig behov for reklamation mv., så jeg ved ikke, hvordan servicen er mht. dette, men ekspedienterne i Viborg er altid søde til at hjælpe med at slæbe varerne ud i bilen, og dette betyder meget, hvis man har baby med.
Babysam Valby :
Elendig service - eller rettere sagt mangel på service!!!
5-6 gange har jeg været derude nu, og er endt med at gå igen pga. lang ventetid - den ene gang hele 3 kvarters venten i forbindelse med klapvognskøb! Vi tog da i Ønskebørn istedet hvor ventetiden var 2 min. :)
Babysam Amager :
Kun et besøg her - stod over 20 min. i kø!
Babysam Lyngby :
Lille bitte babysam, der har virkelig ringe varesortiment.
Babysam Brønshøj :
OK service og rimelig hurtig ekspedition.
Den eneste Babysam jeg kunne overveje at besøge igen hvis det virkelig bliver nødvendigt.
Så jeg bruger nu Ønskebørn NV + ønskebørn.dk hvor service, varesortiment og ekspeditionstid er i top :)
Fantastisk service. Meget hjælpsomt personale og god vejledning. Har kun haft en virkelig god oplevelse ved at handle i Babysam i Viby J. Babysam i Viby J kan klart anbefales at handle i :) De gør et fremragende arbejde og det er sjældent man har har så god en oplevelse af at handle i en forretning som jeg har haft både alle de tonsvis af gange jeg har været inde at kigge kun men i lige så høj grad de gange jeg har været inde for at købe ting.
I Babysam Viby J, får man en rigtig god velkomst når man kommer ind, de er alle rigtig servicemindet, og gode til at råde og vejlede i alt. Jeg har tvillinger, og de har også super erfaring inde for det område. vi har købt alt hvad vi skulle bruge derude, og det er bestemt ikke sidste gang vi handler der!!!!!!
Vi fik en rigtig god modtagelse i butikken. Vi havde på forhånd mødt vores ekspedient (Denise) én gang tidligere, så hun vidste allerede hvad vi var på udkig efter. Stemningen var meget afslappet og der blev sat god tid af til at vise os rundt i butikken. Vores spørgsmål blev besvaret professionelt og ærligt og vi følte på intet tidspunkt at vi blev "prakket noget på", som man godt kunne have frygtet som førstegangsforældre. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kommer igen!
Babysam Varde!
Gentagende gange har jeg oplevet at de kun er ude på at tjene penge, da de kun fremviser de dyre vare, trods det ikke er det man er på udkig efter.
Kundeservice for man, så længe man køber de vare de mener man skal have... emnet vi skulle købe var en HAT!
Så som mange andre skriver, er de ikke tilfredse med deres service og hvad der nu ellers er...
HVORFOR GØR LEDELSEN IKKE NOGET VED DET!
- sgu nok fordi der er ligeglade, så længe de tjener penge.!!
Babysam Tåstrup: Købte den dyreste barnevogn (15.000 kr). Styret har skulle repareres flere gange og det er utrolig besværligt hver gang. Sidste gang var deres service helt i bund. De er top uprofessionelle og kender hverken til købelov eller almindelig god service. Jeg vil klart fraråde enhver at handle her!
.. Og den er stadig ikke på vej. Efter en uge skrev jeg og efterspurgte min ordre og fik at vide at de havde haft travlt, men de regnede med at den blev sendt senest dagen efter. Nu er der så gået endnu er god uges tid og har stadig intet hverken hørt eller modtaget.
Synes simpelthen det er ringe og det er sidste gang jeg handler i deres webshop!!
Mange gode ting men det er ikke altid til at få når man så kommer ned i butikken
1.træls at priser i butikken og priserne på nettet ikke altid er ens! Det er vel samme butik i den sidste ende !!?
2. Om man får en glad eller en sur ekspedient er 50/50.
3. Har købt klapvogn til over 5000 kr som gik istykker flere gange kort tid efter...og det tager dem 1000 år at fikse den. Så bliver man lidt træt!!!!
... Men med det sagt så har de et super udvalg og gode priser ( hvis man er heldig :))
Baby Sam, tag jer sammen! Det kan ikke passe at man venter næsten 30 min. for at blive ekspederet i jeres butik!
Bestilte gavekort der tog 5 dage om at nå frem, til trods for det pr definition MÅ være på "lager". Ingen mails med at eller om det var afsendt, til trods for der i bekræftelsen stod at man ville blive informeret ved afsendelse.
På gavekortet kunne man angive "til og fra" navne, men disse blev ikke brugt til noget overhovedet, da gavekortet var en tilgodeseddel fra kasseapparatet
Købte ALT udstyr til vores første barn tilbage i 2004, og hele vejen igennem ydede babysam i Frederikshavn en rigtig god service...der var ingen problemer med at bytte noget der gik i stykker osv.
DOG er deres priser ALT for høje, har lige købt en autostol et andet sted, hvor jeg sparede over 1.000kr. i forhold til Babysams pris?! Det syns jeg sq er vildt.
Da vi ventede vores første barn, købte vi en autostol og kombivogn hos Babysam i Taastrup. Autostolens hank, sad ofte fast, hvorfor den ikke kunne trækkes ned. Vi henvendte i Babysam i Valby, hvor de afslog os. Da problemet blev ved med at være der, tog vi forbi Valby igen. Her fik vi at vide at der havde været flere problemer med disse stole, og vi fik vores penge tilbage. Det er sjovt, at de har haft problemer med stolen, men det fik vi ikke at vide første gang.
Et år efter gik barnevognen også i stykker, og vi indleverede den til Babysam i Taastrup. Her fik vi at vide, at den skulle sendes til deres værksted, og som vil ringe til os i løbet af en uge. Siden da hørte vi intet fra dem, og blev nødt til at kontakte dem selv. Jeg kontaktede kundeservice, og fik at vide at de ville ringe tilbage snarest. Der gik 3 dage, og jeg hørte intet fra dem. Jeg ringede igen, og fik at vide at værkstedet kunne ikke lave den, så den skulle sendes videre til Odder, men de havde ikke haft tid til at sende den endnu! Så nu venter jeg, og ser hvor lang tid dette kommer til at tage!!
jeg vil råde alle til ikke at købe hos Babysam, da de simpelthen ikke kender til god kundeservice. Jeg har en gang handlet hos Ønskebørn, hvor vi købte en lift, som gik op i syninger. Her fik vi en ny med samme. Det kalder jeg god kundeservice!!
Butikken i Holstebro lavede en ombytning af 7 mdr gammel vælte soldat uden beregning og uden at skulle se kvittering.
Dejlig god og hurtig service
Jeg har virkelig aldrig oplevet en forretning med så ringe serviceniveau både på nettet og i deres fysiske butikker. Jeg har rigtig mange eksempler derfra, men vil nøjes med at skrive et par stykker.
Vi valgte at købe ALT til vores første barn i babysam - Det var før jeg kendte deres serviceniveau. Vi blev fint guidet af en erfaren ekspedient da vi kiggede på barnevogn mv. Men da købet var sikret, blev vi kastet videre over til en helt ny ungarbejder som ikke engang kunne priserne på tingene. Vi måtte stå der i over en time og rette priser for ikke at snyde butikken for flere tusinde kroner.
Da jeg skulle købe en babyalarm stod ekspedienten og talte privat i telefon i over 20 minutter imens jeg ventede ved skranken. Jeg ved ikke hvor længe hun fortsatte efter jeg var gået, for jeg kørte i Ønskebørn og købte den istedet (Hvor servicen iøvrigt var fantastisk).
Jeg har gentagne gange bestilt varer i deres netbutik, hvorefter jeg har modtaget mails lydende: "Vi har desværre hverken xxxxxxx eller xxxxxx eller xxxxxx på lager. Ønsker du stadig at modtage hagesmækken?". At deres varer næsten altid har været udsolgt når jeg har bestilt, synes jeg i forvejen er under al kritik. Men at de ikke engang beklager eller nogensinde af sig selv tilbyder noget andet istedet, er simpelthen så langt under normalt serviceniveau, at det er et "mirakel" at butikken stadig eksisterer.
Jeg har flere gange skrevet til dem på deres chat på hjemmesiden, for at forhøre mig om kvaliteter og størrelser på relativt dyre varer, som jeg var ved at bestille. Jeg troede naivt nok, at chat betød at der sad en i den anden ende og svarede med det samme når det var indenfor normal åbningstid. Men nej, efter to dage havde jeg endnu ikke fået svar, en uge gik, den næste med og efter næsten 4 uger fik jeg svar. Jeg skrev til dem angående en julegave til min nevø i midten af november og venter endnu på svar.
Babysam har løftet deres webshop design en pæn del siden jeg sidst var derinde. Nu er den relativt nem at finde rundt i og har et rimeligt sortiment.
Fin bestillingsprocess. Bliver altid glad når jeg får en bekræftigelse omgående:)
Levering skete hurtigt via GLS, fragtfrit over 500,- fint.
Jeg har oplevet rigtig ringe service, ikke bare på et produkt, men på 3.
Barnevogn, den kom ikke til tiden selvom den var bestilt 21 uger før termin og jeg gik 2 uger over. Overlæderet var så i stykker og vognen flad, da den endelig kom.
Da vi skulle købe TripTrap stol vidste ekspedienten ikke hvad der fulgte med.
Klapvogn, der sørme ikke sådan bare lige kunne laves - det ville tage 3 uger, det tog så 5 og vi måtte forlange kompensation.
Babyalarm virkede ikke ved første brug, den kunne de så sende til rep. Her kunne det så konstateres at de ikke kender købeloven. Alarmen fik vi en ny af, da den ikke virkede.
Ellers har vi oplevet meget lang ventetid og en meget uforskammet holdning fra personalet. Jeg har så skrevet til deres hovedkontor og nu forstår jeg hvor personalet har deres lade holdning fra, for føj hvor deres svar var længe undervejs og utrolig kort.
Efterfølgende har jeg altid henvendt mig ved producenten inden jeg har reklameret over en vare i BabySam, så har jeg noget med fra dem og sjovt, så er der ingen problemer.
Kunne jeg vælge om handlede jeg i ønskebørn og havde så ikke købt en Odder (BabySam ejer Odder)
Jeg har aldrig været ude for lignende serviceniveau nogensinde! Det er rystende og burde ikke være tilladt.
Vi købte hele begynder-sættet i BabySam, da vi ventede vores første barn. Vi brugte svimlende mange penge, men fik ingen rabat. Vi ønskede at købe en Odder barnevogn og vi fandt hurtigt ud af, at BabySam er eneste forhandler. Det er vist oven i købet dem der ejer fabrikken (eller omvendt??) Dette fordrer ikke just konkurrencen på markedet, men vi havde kastet vores kærlighed på den dyre Odder. Ham vi købte vognen af, gav os liften med gratis, da barnevognen havde været udstillet og derfor udløste en rabat. Det var vi glade for og vi købte samtidig alt andet udstyr, vi skulle bruge - som sagt uden noget afslag i prisen.
Da vi hentede barnevognen efter fødslen og skulle betale restbeløbet. Var liften ikke gratis. Ham der havde solgt os vognen, var efter sigende blevet fyret og der stod ikke noget i deres papirer om afslag i prisen. (men vi måtte gerne få hans nummer og ringe til ham!!??) Vi sagde at så ville vi ikke have en vogn der havde været udstillet. Det var ok, men der var 3 måneders ventetid på en ny vogn. Her havde jeg født og vi kunne jo ikke vente. Nu har vi den Oddervogn og er egentlig glade for den. Da vi så i dag ville udnytte den lovede service-på-stedet til opstramning af kalechen m.m. Får vi at vide, at værkstedet er lukket og vognen skal sendes til fabrikken og vi skal undvære den i op til 3 uger. Jeg er så gal på BabySam og vil aldrig mere bidrage til det svindler-foretagende, som jeg er sikker på, at det er. Forhåbentlig kan Forbrugerrådet eller andre gøre noget. Undgå BabySam! Eksempelvis Ønskebørn har et lige så flot og varieret udbud, samtidig med at de leverer varen med service!
Butikken i Aalborg er en rigtig lækker og godt indrettet butik.
Vi har i forbindelse med vores første barn købt rigtigt meget i butikken, både hvor den ligger nu i Aalborg samt da den lå i 9230 Svenstrup.
Vi har altid og gentager gerne altid fået en yderst seriøs og venlig behandling i butikken - ja faktisk så god, venlig og smilende behandling at vi ved flere lejligheder har "rost personalet" på vej ud til bilen.
Herfor fortjener personalet i Aalborg også et par rosende ord herfra !
Vi ventede vores förste barn og tog til babysam. Handlede for over 10.000 kr. og fik endda forhandlet frem til rabat paa 700 kr.....
Vi fik en Dunlopillo-madras samt regnslag, som rabat. Vi handlede for over 10.000 kr i juni og betalte alt der. Da jeg saa havde födt hentede min mand tingene hos Babysam....
Ved kassen forlangte ekspedienten (ikke den samme, som vi handlede med i juni) saa penge for madrassen, trods dette var streget ud paa bonen og derved ikke betalt pga rabatten.
Som hun sagde; "det kan du jo godt se, at saa meget rabat kan vi ikke give". Min mand og hende kom saa frem til at han skulle betale indköbsprisen (300 kr) for madrassen.
Jeg kunne tydelig huske vores handel og ringede med det samme til dem. Hvor hun sagde det samme til mig. Jeg sagde derved, at den fejl med rabat maatte de tage internt og ikke med os, som kunder. Jeg var bestemt og gal i telefonen, fordi jeg synes det er svineri!!
Jeg fik saa at vide, at jeg kunne komme i butikken og handle for de 300 kr. min mand havde betalt! - ikke tale om, jeg kom personligt og hentede pengene kontant !!
300 kr. er ingenting, men det er princippet i det... At naar vi först har forhandlet en pris og betalt denne, saa er det saaledes. Er der sket en fejl maa de tage den internt.. Det skal dog siges, at jeg fik en undskyldning, som jeg er glad for.
Det er ikke rart som nybagt foraeldre at komme hjem og skal til at glaede sig over den lille ny og vi som familie.. Ja og saa faa den med i hatten..
Til ovenstaaende maa jeg sige, at vi ikke er de eneste med lignende oplevelse. Vi har to saet venner, som har vaeret noget lignende igennem med Babysam.... Det er ikke saerligt trovaerdigt...
Rigtig god forretning (Odense), nem at overskue, men man kan finde mange af de samme vare til billiger penge. Deres service halter desvære en del syntes jeg..
Var I babysam taastrup i lørdags med vores tripp-trapp stol der var begyndt at skalle i store flager. Og nej, vi har ikke misvedligeholdt den - den er 6 mdr gammel. Vi fik at vide de ville ringe. Det gjorde de aldrig. Nu forsøger vi at kontakte dem (de ville have fat i forhandleren) pr mail, men fik senest at vide at de ikke havde fået fat i dem. Det var igår.
Det kan sgu da ikke passe - vi skal bare have en ny stol (med mindre de vil slibe den og gen-lakere den..) det er jo grotesk...De fortjener 0 stjerner, men jeg er tvunget til at give een --- grrr
Jeg kan for det meste finde de varer, jeg har brug for til min datter, ved at gå i Babysam, og møder for det meste stor imødekommenhed og en rar betjening der. Nogle af de ansatte er dog ikke lige gode til at vedlede mig, men jeg har helt klart også mødte ansatte, der er det.
Jeg har altid kunnet få byttet en vare, jeg har været utilfreds med og også kunnet bytte et fejlkøb, selvom jeg nogle gange er kommet nogle dage over den tid, hvor man egentlig villet kunne få byttet den. Det er da super god service! :o)
Jeg synes, det er et rart sted at handle og har købt det meste babyudstyr til min datter derinde. De har for det meste også super gode tilbud og udsalg! :o)
Har købt næsten alt udstyr i babysam. Der kan være en del vente tid, men er sikker på at det er fordi de tar sig tiden at forklare om de forskellige produkter til de kunder der spørger om hjælp. Det er ihvert fald min opfattelse og jeg har altid været rigtigt glad for den rådgivning jeg har fået.
Har været inde med min brio barnevogn 2 gange til reperation og der har kun gået 2 dage til de ringede og fortalt at det var lavet.
Så jeg vil altid foretrække babysam i Skalborg ( tidligere Svenstrup)
Jeg har gennem falck abonnement rabat i Babysam. Vi har købt alt fra barnesæde til tøj og har altid fået god og dygtig vejledning.
Jeg tror der er forskel på butikkerne for jeg har ingen problemer haft.
Da vores babyalarm gik i stykker blev den repareret på deres eget værksted uden problemer.
Min kone og jeg havde fået en Odder barnevogn i dåbsgave, men efter et halvt år gik egerne på to af hjulene i stykker. Vi kom ned i BaySam Horsens, og efter 10 min. venten fik vi hjælp. Først sagde hun at det ikke var Odder barnevognshjul (De var aldrig skiftet). Så skulle ekspedienten ringe til sin chef vedr. problemet. Så kom hun tilbage, og sagde at de ikke kunne bytte hjulene, da de havde fået et stort tryk fra den ene side (Hendes argumentation var at midten af hjulene var rykket ind mod venstre i forhold til hjulrammen). Så sagde jeg til hende at hvis egerne nu havde kunnet holde, ville midten af hjulet ikke være rykket mod venstre. Vi endte med at få 4 nye hjul (De tog også de 2 gode hjul. Aner ikke hvorfor). Det er bare et eksempel på dårlig service dernede. Åh ja, jeg glemte faktisk at jeg ringede til dem i starten af august, men da sagde de at de ikke havde hjul på lager (De ville få nye hjul d. 8. august). Anden gang jeg ringede sagde de at de ikke havde hjul igen. Og så skulle man skrives på en venteliste til hjul. Jeg tog, samme dag, barnevognen med derned og viste dem problemet (Hende jeg havde i røret forstod ikke et kuk. Hun bad mig beskrive barnevognen i detaljer osv, men endte med at spørge om stelnummeret. Det skulle man kunne se når man stod med vognen på normal vis. Det viste sig at sidde allernederest på en af de nederste steldele, fuldstændigt ude af syne). Min kone og jeg handler aldrig der igen. Og ekspedienterne, som sikkert er flinke nok, føles som kolde fisk der har fået at vide at de skal mistænkliggøre, ribbe og flå alle kunder for alt hvad de har. Vi handler nu i stedet i Ønskebørn i Horsens. det er langt bedre, og servicen er god.
HOLD JER FRA BABYSAM!!!!!!
Vi havde købt en Stokke højstol. De vi havde samlet den, var den skæv, så vi reklamerede og ville have en ny, men nej, det måtte vi ikke! D´vi skulle vente 2 uger for den skulle undersøges af deres Stokke-ansvarlige, som ville være tilbage 2 dage senere. Så vi ventede og da den ansvarlige i Bababysam ikke kunne finde ud af det (da det tydeligt var en producent-fejl) nægtede de igen at give os en ny, da den så skulle indsendes til Stokke. Efter 2 uger ringer de og giver en ret og en ny stol! 2 uger uden højstol er ret kritisk, ingen undskyldning, intet fra deres side! Ret dårligt egentligt! Og faktisk havde jeg retten på min side, da jeg ville reklamere og have en ny med det samme, men det modsatte de sig. Ulovligt!
Kan ikke rigtigt genkende de øvrige anmeldser. Men Babysam, burde lave deres egen udd. så personalet ved hvad de snakker om. Der er lidt for mange blondine dumme.
Søde og venlige ekspedienter, men de aner intet om de varer, de sælger - overhovedet! Fungerer fint, hvis man ved, hvad man skal have og bare skal betale ved kassen, men man skal ikke forvente nogen former for kompetent vejledning!
Jeg er selv inden for butiksverdenen så jeg ved hvor vigtigt det er med kunde kontakt og samarbejde med kunderne.
Jeg tror aldrig jeg har prøvet at blive så dårligt behandlet af en ekspedient.
Jeg skal snart være moster for første gang og ville derfor købe en gave til min søster og svoger. Babysam Horsens ligger tæt på mit arbejde så tog derhen en dag efter arbejde.
Efter at have gået rundt inde i butikken uden at blive spurgt om jeg havde brug for hjælp, hvilket jeg havde men de havde alle for travlt med at snakke med hinanden, kom jeg endelig hen til kassen. Her bliver jeg mødt af en ekspedient der ser på mig en gang. Hun begynder så at snakke med hendes kollega igen og nærmest ignorerer mig under hele købet. Hun spørger køligt om den er til gave hvorefter jeg svarer ja. Så sukker hun lidt og finder noget papir frem. Da jeg så betaler og får kvitteringen får jeg intet af vide. Ikke engang et farvel.
Min søster var også ude for det samme ca. en uge før mig.
Det er godt nok ringe service. Kan godt forstå at folk vælger at handle andre steder.
Vi har en klapvogn som har knækket en aksel for et år siden, det fik vi fikset på garantien og fik en låne imens. Så har der været lidt med nogle jul som ikke rigtig ville klikke på. Nu knækket den anden aksel så. Vognen er 1 1/2 år gammel, og da jeg kom der ud, kikket han bare og tog mig med ned til de nye klapvogne, han spurte så hvilken farve jeg syndes bedst om, og om han måtte give mig et tilbud. Jeg tænkte straks at nu ville han give mig lidt rabat på en ny, men nej...! Jeg kunne tag den klapvogn som jeg syndes bedste om (samme model, bare anden farve). Så fik jeg et nyt garantibevis som gælder 2 år frem, se det er god service, mon ikke vi køber alt hvad vi skal bruge i den butik fra nu af :-))
Tak for super service..
Har købt rigtig mange ting til babyen hos Babysam i Silkeborg, hvilket jeg har fortrudt mange mange gange.
Først købte jeg en defekt Padwico babyalarm med en løs forbindelse, men blev afvist i min reklamation, fordi jeg nok havde ladet den forkert op, hvilket ikke var tilfældet, da jeg havde nærlæst brugsanvisningen. Jeg kunne jo så modbevise ekspedientens mærkelige påstand, som i øvrigt intet kunne have noget at gøre med en løs forbindelse, og meget modvilligt tog hun alarmerne til reklamation og testede dem i butikkens baglokale i en uge (uden at give mig en erstatningsalarm med hjem) hvorefter jeg fik besked om, de intet fejlede. Efter en månedstid vendte jeg tilbage med babyalarmerne, da de tydeligvis var defekte og fik så ombyttet til et helt nyt sæt, efter alarmerne havde været til tjek hos Padwico.
Siden købte jeg en ret dyr Emmaljunga barnevogn, hvor stellet gik i stykker tredje gang, jeg forsøgte at klappe det sammen. I reperationstiden fik jeg stillet et andet stel til rådighed, men det var så vind og skævt, at det næsten kunne være det samme. To mdr senere knækkede en split i hjulbremsen. Det er naturligvis ikke Babysams skyld at vognen går i stykker, men det er så frustrerende at blive mistænkeliggjort, når man kommer med en reklamation, der tydeligvis ikke kan være ens egen skyld. Det virker som om ekspedienterne forsøger at skubbe skylden over på kunden, når der opstår disse trælse situationer, hvor tingene går i stykker.
Senere igen fik jeg en klapvogn forærende, hvor kalechen defekt, da det havde været en udstillingsmodel. Efter en hel del tøven hos ekspedienten, blev en ny bestilt hjem. Da min mand afhenter kalechen, er der ikke meget hjælp at hente til at få den nye sat på, og han bliver fejlinformeret om hvordan stoffet skal trækkes på, hvilket har resulteret i at den nu sidder skævt og er svær at trække op og ned.
Havde det så bare været et smilende personale, der tog imod en, når man kom - uanset om man kommer for at købe, kigge, søge gode råd eller reklamere. Men det er en flok triste og mutte ekspedienter, der i bund og grund ikke aner en dyt om, hvad det er, de har imellem hænderne. Jeg kan selv læse, hvad der står på infoskiltene på varerne - jeg forventer at sælgeren kan uddybe disse info, men det er desværre ikke tilfældet hos Babysam i Silkeborg, som jeg på det kraftigste vil fraråde alle at lægge vejen forbi.
Kim Borup og Natascha Willemoes fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte navnesutter i babysam som skulle bruges til dåbsgave og havde dem i min postkasse dagen efter! Super god service både i babysam og hos minpersonligesut.dk
Jeg har været i samtlige Babysam butikker i Århus området og een ting går igen, ingen kundeservice.
Flere gange har jeg måttet vente og vente på at få hjælp til produkter jeg gerne ville købe. En gang ventede jeg i 40 minutter på at kunne stille spørgsmål angående klapvogne, og så gik jeg.
Det kan betaler sig at så kundeservice op i en ordbog før du går ind for du finder det ikke derinde.
Nej så er BabyVest noget helt andet og meget mere i mødekommende.
Efter et langt forløb, hvor en dyr Emmaljunga kombivogn adskillige gange har været til reparation pga. et meget vakkelvornt stel, så ombyttede Babysam i Tilst ved Aarhus dd kombivognen til en ny klapvogn fra Emmaljunga. Kæmpe tak til Babysam for at ombytte den til en ny og leve op til de rettigheder som forbrugere har.
Grunden til, at jeg ikke giver fem stjerner er, at dette ikke allerede skete efter 3 reparation, som ikke fik vognen til at virke efter hensigten - men det er ikke kun Babysams skyld, da kombivognen oprindeligt er købt og forsøgt repareret to gange hos Babyvest, som Babysam i mellemtiden overtog.
Men igen - tak Babysam i Tilst for god kundeservice og ombytningen! :)
Jeg købte en Emmeljunga barnevogn og første gang vi var ude med den, opdagede vi den træk mod højre. Stellet var skævt.
Vi tog forbi Babysam på Frederikssundsvej, hvor vognen var købt, for at reklamere og ville have et nyt understel.
Her nægtede de at bytte stellet, da det jo lige så godt kunne være os der havde haft stellet i klemme i bilen...!?! Ikke nok med at de nægtede at bytte stellet, så beholdte de det i 1½-2 uger for at rette det op. Da vi efterfølgende fik det tilbage, var det bedre, men ikke godt nok. Det trækker stadig mod højre.
Jeg har nu selv, med en stor rørtang rettet på akserne, så vores vogn kører lige.
Jeg vil for alt i verden fraråde folk at handle i Babysam - fatter ikke hvordan man kan være så store, når man ikke kan finde ud af at behandle kunderne ordentligt. Det vidner bare om alt, alt for lidt konkurrence på markedet. Findes der alternativer til Babysam, så handl dér. For Babysam hviler på laurbærrene. De trænger til at blive presset af konkurrence.
Line fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har købt en croozer hos Babysams webshop og er fuldt tilfreds med servicen i den forbindelse.
Babysam ringede og aftalte en tid for levering, som der stod de ville. Varen kom som aftalt. Jeg havde en klar fornemmelse af, at der var styr på tingene hele vejen igennem.
Informationsniveauet på Babysams webshop er middel. F.eks. vil jeg meget gerne læse mere om, hvor vidt deres varer er fsc-certificeret, giftfri osv.
Babysams webshop er nem at navigere rundt i.
Jeg har ikke haft grund til at klage.