We are hiring!

Besvarelse fra Babyshower

[DATE]

[REPLY]

Babyshower Logo
Kunderne om Babyshower : »Dåbsdragter« »god hurtig levering« »Super produkt« 453
Perfekt
9.5 af 10

453 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Akilla

god hurtig levering

bestilte en seng fra babyshower onsdag nat og ringede torsdag dag for at ændre og tilføje mere og fik den allerede fredag morgen. :) dejlig hurtig levering og rigtig god service.. Helt klart ikke min sidste gang jeg handler der.. :)

Udvalgt anmeldelse om Babyshower

Dåbsdragter

Kan varmt anbefale at handle hos Babyshower.dk, vi fik den bedste service da vi var blevet snydt af Prinsesseskabet..... Vi stod 2 dage før barnedåben af vores tvillinger UDEN dåbsdragter, da Prinsesseskabet snød os(og mange andre) - Her skal Vicky fra Babyshower have de største roser med på vejen, vi ringede til hende kl. 18.30 om aftenen fordi vi simpelthen var i panik, så fik vi lov til at komme på hendes privatadresse samme aften og hente dåbdragterne(som hun heldigvis havde hjemme), vi var der kl. 21.00 og kunne glade køre hjemad med de 2 dåbdsdragter.
Jeg ved simpelthen ikke hvad vi skulle have gjort uden Vicky og Babyshower.dk, stor tak herfra. SUPER GOD KUNDESERVICE!!!!!! :o)

Pia og Anja fandt anmeldelsen nyttig

• AFAK

Super produkt

Og hurtig service

• Carina
  • Verificeret køber

altid super service, og dag til dag levering!

Kun positive handler - stort udvalg til mor og barn :)

Babyshower

Fantastisk, hurtig, effektiv og rigtig god korrespondance .Kan virkelig anbefales Hilsen Grethe

Du er dejlig og skøn

hurtig betjening - gode varer

Ledte efter en fin enkel dåbskjole+kyse og faldt og fandt tilfældigcis den på babyshower.dk - den blev hurtigt bestilt og kom hurtigt/nemt frem. Varerne er lige som de skal være og vi glæder os til at vores datter skal have det på :-)

• Maj

Anbefales til alle

Rigtig godt køb. Hurtig og forsvarlig levering. Fin og lækker kvalitet. Man får det man regner med. VIl helt sikkert købe fra babyshower igen.

Dejlig service og betjening

er en super service

Babyshower

Det fungeret bare perfekt.

• Heidi
  • 3 Anmeldelser

God handel

Hurtig ekspedition, glad kommunikation. Meget tilfreds.

• Lisbet

Super tilfreds

HANDLER GERNE HER IGEN OG HAR ALLEREDE FORTALT ANDRE OM JERES SIDE.
KØBTE SUTTEFLASKER TIL MIT BARNEBARN MED GANESPALTE SAMT EN DEJLIG BOG MED EVENTYR OM VORES DEJLIGE PRINS.
DEN ER BARE FIN OG JEG GLÆDER MIG TIL AT FORÆRE HAM DEN DEN 26.FEBR. HVOR HAN SKAL DØBES .
EMIL

• Kunde
  • Verificeret køber

Hej Jeg synes at det er vild godt fundet på og vil med glæde anbefale Babyshower til andre.

Det er bare så godt, at man kan få lavet en bog hvor barnet er hovedpersonen. Skal der være en men, så kunne jeg godt have brugt lidt flere detalje om barnet til at starte med , for eksempel: Fødte under vand eller hvor langt tid det tog og hvis der var flere med til fødslen, men generel en god ide. Vi er godt tilfreds.

Babyshower

super service og gode priser

Hurtig levering, gode tilbud!

fin service !

Hurtig og rigtig levering.

God netshop

Alt fint og godt, det eneste var hjemmesiden, der drillede lidt ved tilmelding til nyhedsbrev, men til gengæld gratis vare.

Fantastisk produkt

Jeg har været utrolig glad for at handle ved Babyshower, dog mangler jeg at man kan få leveret varen hjem til en selv, og at man kunne få et track&trace nummer så man kunne følge den.... Desuden kunne udvalget af ZoobiePets godt være lidt større... Men eller syntes jeg de har et godt udvalg og Gode og rimelige priser, og tror bestemt ikke det er sidste gang jeg handler ved Babyshower....

• Lena
  • 7 Anmeldelser

Rigtig god kundeservice

Jeg er virkelig tilfreds med babyshower, det gik hurtigt, jeg blev forkælet med lidt ekstra til min søn og til en god pris. Deres priser er ikke alle sammen de bedst, men på det jeg skulle have, var prisen god. Jeg kom desværre til at bestille en forkert sutteflaske, fordi producenten linkede mig hen til den forkerte (altså ikke Babyshower skyld). Jeg ringede så til Babyshowers kundeservice for at høre hvad jeg skulle gøre. Jeg fik en rigtig sød kvinde i røret, som sagde at hun godt kunne se det ikke var min fejl, og sendte derefter flaske gratis til hjem til mig og jeg kunne beholde den jeg havde. Så som min overskrift siger, rigtig god kundeservice. Vil klart handle der igen, og anbefale dem til andre.

• Lone
  • Holstebro, DK
  • 11 Anmeldelser

Små overraskelser i pakken :)

Inden jeg handlede på babyshower.dk læste jeg selvfølgelig først anmeldelserne på trustpilot.dk. Med de fine anmeldelser bestilte jeg straks de varer jeg havde udset mig.
Pakken, som jeg havde valgt at modtage i GLS pakkeshop, modtog jeg rettidigt 2 dage efter bestillingen. Alle varerne var med og så var der i tillæg et par små overraskelser i pakken. Sådan - bliver jeg imponeret ;)
Vil klart anbefale andre at handle der.

God service. Hurtig levering

Enkel bestillingsprocedure, hurtig levering

• sara

Tilfreds

Det kom hurtig med posten, og der var ikke noget at sætte fingeren på..

• Maj

Er meget tilfreds.

Et rigtig godt sted at handle, et godt udvalg, og hurtig levering.

• Sarina
  • 3 Anmeldelser

Super tilfreds

Super professionelt og mega nemt.

• maya

god hurtig betjening..

bestilte og dagen efter hade jeg mine ting..

• Hanne
  • Verificeret køber

Rigtig god service og hurtig ekspedition

Jeg kan anbefale dette firma.

• Nicki

jeg kommer igen en dag

jeg ville godt kunne anbefale side. fin behandling.

Super service, problemfri levering

Min ordre var en enkelt dag forsinket da varen viste sig ikke at være på lager, men jeg nåede nu overhovedet ikke at blive utålmodig - opdagede det vel nok kun på grund af en venlig email, der informerede mig om sagen.

Da min ordre ankom, var der et lille brev, nogle vareprøver og et stykke chokolade med - altsammen små ting, der får kunden til at føle sig lidt ekstra forkælet. Meget fin service, jeg vil gerne handle hos babyshower en anden gang!

• Louise

Fantastisk

Jeg vil anbefale babyshower til alle, deres hjemmeside er nem at overskue og deres service er helt i top.

• Sofie
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God service og hurtig levering

Hurtig besvarelse af spørgsmål og rigtig hurtig afsendelse, super handel

Bare perfekt

Det er nemt at bruge hjemmesiden, og tilbagemeldingen er i top. at følge pakken helt til døren virker også perfekt

• Janni
  • Verificeret køber

Bestilte varen sent aften, og de blev allerede leveret dagen efter. Meget super kundeoplevelse, vil klart handle her igen.

Bestilte varen via hjemmesiden sent aften, og de blev sendt samme dag.
Alt modtaget til fuld tilfredshed. God service og ingen defekter på varen.
Vil helt klart handle her en anden gang og anbefale siden til andre.

• Nadia

Supergodt :-)

Nemt at bestille, hurtig ekspedition og fuld tilfredshed med varerne. Kan kun varmt anbefale stedet til andre :-)

• Anne

God service!

De er meget behjælpelige og de lever fuldt ud op til mine forventninger.

Babyshower

Imponerende at bestille noget der er der under et døgn efter med en fragtmand.

Babyshower

Nemt at bestille-varer var pakket godt ind

Nemt at finde varerne på nettet.
Varerne var pakket utroligt godt ind ved afsendelse- fantastisk at opleve idet vi havde bestilt en figur:o)
Kan klart anbefale babyshower.

hurtig betjening

Helt sikkert en side jeg vil anbefale til andre.

God service, hurtig levering

Hurtigt svar og afsendelse af ordre. Gode priser

• Nat
  • 19 Anmeldelser

Super handel

Fin handel, hurtig levering.

• Kunde
  • Verificeret køber

hurtig levering, nemt og billigt

Der gik meget kort tid fra bestilling og til levering, og produktet var væsentligt billigere end andre steder.

• Louise
  • Gadbjerg, DK
  • 12 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig ekspedition og besvarelse på forespørgsler

Fin hjemmeside og god service ved forespørgsel før køb. Eneste negative er, at skummadressen 70x190 er for hård(efter vores mening)

• kold

super godt babyshower

jeg kan kunne forslå vare fra babyshower. alt er bare super godt. pia kold

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk