Execution time: 172ms

Myndigheder

6. september 2009

BadmintonPlanet services

Hej everybody.
Normally I am not writting a reviews or comment, but this time I have too. Why? Because I was impressed by the professionalism and the acuracy of the people behind of Badminton-import.dk.
And thats why I can recomend it. It is really the best price at least in Denmark.

24. juli 2009

Fremragende service

Badminton-import.dk er helt klart et hjemmeside jeg vil handle hos fremover. Bestilte 3 varer en sen eftermiddag med havde dem alligevel i hænde dagen efter. Derudover har sitet de bedste priser og den mest overskuelige hjemmeside. Kan klart anbefales til andre!

Thumps up!

26. marts 2009

Framragende side, flot og overskueligt layout, god rådgivning på købe af ketcher og opstrengningsmakiner

Der bliver ydet en framragende service når man har spørgsmål til udstyret.
Varen bliver altid sendt med det samme når man har bestilt, så man får det altid 1-2 dage efter købet.
Landets bedste priser

26. marts 2009

Det fås ikke meget bedre

Jeg har handlet med badminton-importen op til flere gange, og er blevet behandlet utroligt behagelige hver gang. Varerne er altid kommet dagen efter uden nogen problemer. Med denne service og en meget flot hjemmeside, som er let og overskuelig, kan jeg kun anbefale at handle med badminton-importen.dk

god butik

Jeg har handlet med badminton-import som virker til at være en god og troværdig forretning. Anbefales!

Super hjemmeside

Hjemmesiden er super brugervenlig. Det er let at finde rundt, stort udvalg og de bedste priser. Virkelig en side jeg kan anbefale.

26. marts 2009

Perfekt kundeservice og hurtig levering

Jeg købte en taske og allerede dagen efter modtog jeg tasken med Post Danmark.

Jeg kan kun varmt anbefale badminton-import.dk

MVH Christian

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (7 anmeldelser)

www.badminton-import.dk Support

villy andersen norup : "Leverer hurtigt,og er imødekommende" Læs mere

29. august 2007

home_page_meta_keywords Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og