We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Badmintonshoppen

Badmintonshoppen

Great service and excellent products

I ordered two t-shirts on a Saturday and received them on a Friday, even though I live in England. The web site has items not sold in England and the price is very good when converted to English Pounds. I would thoroughly recommend ordering from the web site whatever country you live in.

Super Service!

YONEX ARCSABER Z-SLASH
Jeg var så uheldig at den sprang efter 15 min. spil, og jeg synes den var lidt skæv. Jeg ringede til BADMINTONSHOPPEN.DK, og vi aftale, at jeg bare skulle sende den op til dem. Da de havde modtaget den, ringede Torben, og sagde at den ikke var skæv. Dette havde han målt, og tjekket efter med en ketcher.
MEN han sagde, at han gerne ville sætte nye strenge i, og jeg måtte selv vælge hvilke, helt gratis.
Det er det, som jeg kalder for god service.

Niklas Holt Hansen

Den bedste

Uovertruffen service!
Har handlet i shoppen mange gange og har altid være tilfreds.
Mange kan altid ringe eller skrive til Henrik hvis man er i tvivl eller har spørgsmål, og han er altid klar på en hyggelig snak.
Bedste badminton butik i landet, punktum!

*****

Super service, de holder hvad de lover, de ved også hvad de snakker om.

Dejlig service

Købte et par YONEX badmintonsko, da de kom var de lidt for små, ringede til dem, og 2 dage efter kom der et par nye i min størrelse. SKØNT

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk