[REPLY]
Så nu har vi fået nok - de får ikke lov til at sætte deres fødder på vores matrikel igen.
Vi købte nyt hus i marts 2010 og der skulle hele 1.sal laves istand - og Bagterp VVS skulle så lave varmen - altså trække rør, slanger og sætte 5 radiatorer op - det fik vi et tilbud på - super 17.500 kr - så det takkede vi pænt ja tak til.
Men da vi havde gjort det - skulle vi lige selv trække slangene under gulvet - nååå men fint nok - vi skulle til at lave væreelser i et total ubrugt stort rum - så det gjorde vi da gerne for at hjælpe.
Da vi var færdige med at sætte væge op osv - kom de så for at hænge radiatoerne op og tilslutte dem . Der kom så en gamel mand med store sorte arbejdssko på - som han ikke tog af - han gik ind og ud og op og ned - så det er sorte streger i gulvet foran alle radiatorer - og de kan ik gå af vores lud behandlet planke gulv - fedt.
Og da det så var lavet kom der lige en ekstra regning på flere tusinde kr forbi det tog længere tid og de bruget flere materialer - men den måtte de da selv æde pga den måde de havde skrevet deres tilbud på - puuuha da og gudske tak og lov for det.
Nååå men nu er det jo så blevet vinter og vi kan ikke få varme på vores 1.sal - og når vi ringer til dem for at høre om de ikke kan komme og se på det - får vi beskad på bare at slå på lortet og det er sgu nok vores fyr der er for lille og det er vores engen skyld da vi selv har lavet det - godt så - vi har trukket nogle slanger som de bad os om - og det er det eneste vi har lavet.
Så igen idag ringede vi derud for at høre om de havde tænkt sig at komme ud og se på det - for det er faktisk kodt og vores datter sover i nattøj - i sovepose og med 2 dyner - fordi hun fryser. Men svaret var det samme - NEJ DET HAR VI IKKE - det er jeres fyr som ikke virker og det ved vi så det ikke er - forbi vi har snakket med producenten og det virker fint og kan sagtens opvarme de 5 ekstra radiatorer.
Så ringende vi til en anden - som kom ud og så på det - han kunne så fortælle følgende fejl:
1. det rør som går fra stue-etagen og op til 1.sal er samlet med et alt for tyndt rør - dvs der kommer ikke nok varmt vand op i slangerne
2. 3-4 af de radiatorer de har monteret løber vandet den forkerte vej - dvs man kan ikke regulere på varmen fordi termostaterne ikke virker
Så der er en meget logisk grund til at vi ikke kan få varme på. Nå men når det er sagt så ringede vi igen ud for at fortælle om problemerne og for at høre om vi selv skulle få det lavet og bare sende regningen til dem - noget der iflg ham den anden ville koste ca 1000 kr og igen blev vi mødt med det mest ubehøvlet og flabede svar - NEJ DET SKAL I FANDEME IKKE BRYDE JER OM - VI BETALER SGU IKKE NOGET - FOR VI HAR IKKE LAVET NOGET FORKERT
Undskyld men de har jo ikke lavet deres arbejde ordenligt - de må sgu da tjekke hvilken slanger de sætter på hvor og hvorfor - det ved vi jo ikke noget om - vi troede det var et professinelt firma som viste hvad de laver - men vi tog fejl.
Mit råd til alle jer andre - BRUG ALDRIG BAGTERP VVS - de er skide ligeglade med det de laver og kunderne
Lars & Lotte - Hjørring