We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bakuri Software A/S anmeldelser

Bakuri Software A/S Logo
Kunderne om Bakuri Software A/S : »SEO uden overdrivelse og med fuld valuta for pengene« »Vi er godt tilfredse med Bakuri Software« »Vi får rigtig mange kundehenvendelser« 40
Godt
8.6 af 10

40 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (40)

Udvalgt anmeldelse om Bakuri Software A/S

Bakuri Software A/S

SEO uden overdrivelse og med fuld valuta for pengene

Igennem snart 7 år har iPinion forsøgt med forskellige leverandører som har lovet top-placeringer på Google.dk - det har kostet iPinion en masse penge og uden at man i den sidste ende har opnået resultater der var tilstrækkelige - Det nytte ikke noget at når en kunde søger efter Omstillingsanlæg på google.dk så finder han eller hun iPinion på side 12. Det var også årsagen til at vi, for et par år siden, droppede SEO optimering til fordel for en dyr Google Adwords løsning.

For noget tid siden blev jeg kontaktet af Toke fra Bakuri Software og uden at give garanti eller falske forhåbninger mente han at Bakuri Software nok ville være i stand til at skabe gode placeringer for iPinion.

Der blev aftalt et forløb og en pris og i dag betaler vi mindre end vi gør til Google Adwords for at få relativ gode placeringer - Samarbejdet er nu et par uger gammelt, men allerede nu finder vi tunge søgeord som IP Mobil, Hosted IP Telefoni m.fl. på top 10 listen hos Google.dk - Og de bevæger sig stabilt og sikkert op af listen.

Ud over at udføre et generelt godt stykke arbejde har Bakuri Software også leveret gode idéer til tiltag på hjemmesiden som chat funktion og video på forsiden - Det er klart en fordel i forbindelse med SEO, men det har også bragt andre positive ting til bordet hos iPinion - Kunder som førhen fandt hjemmesiden ved en simpel søgning på eksempelvis Omstillingsanlæg kan nu stille indledende spørgsmål, til vores salgsteam, direkte fra vores forside.

Så min umiddelbare vurdering er at Bakuri Software lever op til de forventninger jeg har til resultater og jo længere tid vi arbejder på projektet jo bedre og mere solide placeringer får vi.

Jeg kan kun anbefale Bakuri Software og jeg har givet mine 5 stjerner da jeg ikke kan "finde" en downside hverken på pris, levering, dialog eller andet.

Jeg står også gerne til rådighed til en snak om de erfaringer vi har draget os med Google Adwords, andre SEO leverandører og selvfølgelig Bakuri Software.

Lars Andersen
iPinion ApS

Hej Lars,

Mange tak fordi vi fik chancen for at bevise, at vi kan skaffe iPinion gode resultater på søgemaskinerne, men nu handler det om at omsætte det til gode kundehevendelser, og det er et evigt arbejde da tingene ændres fra dag til dag - men det er jo derfor vi har 40 dygtige medarbejdere i Bakuri som kontakter alle vores kunder minimum 4 gange om året.

Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde :)

Toke Terkelsen

Vi er godt tilfredse med Bakuri Software

Vi er godt tilfredse med Bakuri Software og vi får da også kundehenvendelser hver dag på kunder som er interesseret i, at få udskiftet deres vinduer samt bruge vores online beregner til at beregne en pris på et nyt vindue, det er vi godt tilfredse med.

Mvh. Kasper Nielsen

Bakuri Software A/S

Vi får rigtig mange kundehenvendelser

Vi bruger Bakuri Software til alt vores online markedsføring og vi får mange nyttige kundehenvendelser hver eneste dag.

Der er god kontakt og opfølgning som er tegn på en god service.

[link]

Bakuri Software A/S

Bakuri´s kundeservice er effektiv og hurtige

Bakuri Prestashop er let at bruge, samtidig med den opfylder alle de faciliteter som vi har behov for. Bakuri´s kundeservice er først og fremmest effektiv og hurtig - præcis som et kundecenter bør være.

Hilsen
[link]

Overskueligt

Jeg har haft Galleri 5 kørende på Bakuri i ret lang tid. Og indtil nu har jeg været tilfreds med Galleri 5 hjemmesiden. Jeg kører stadig på den gamle udgave, men det er fordi jeg er lidt tung til det nye, Men jeg må samle mig og hoppe på det nye som kan meget mere. Deres værktøj er hurtigt og overkueligt, det kan jeg lide.

Bakuri, en ven i nøden!

Jeg har fået stor støtte hos Bakuri i forbindelse med min hjemmeside. De tager sig af alt det man går og drømmer om at få gjort, men aldrig når!! Det er vigtigt for min virksomhed at blive synliggjort på nettet og her er Bakuri en ven i nøden. Jeg har tidligere deltaget i et af deres seminare og gået derfra med en følelse af meget bedre forståelse for, hvordan min hjemmeside vedligeholdes. Bakuri er ikke blot endnu et firma man betaler til, men en virksomhed, hvor der er rigtige mennesker bag til at yde en god service.
Tak for godt samarbejde

Besvarelse fra Bakuri Software A/S

Vi er glade for at være til din tjeneste :)

Bakuri Software A/S

Bakuri er super professionelle og hurtige

Vi bruger Bakuri og deres support er super professionel og hurtig – de giver sig tid til vores spørgsmål og udfordringer. De kommer gerne med gode ideer og sparring.

Vi har 2 andre hjemmesider på vej og det er bare herligt at det hele foregår i Prestashop, som er nemt at arbejde i.

Med venlige hilsner

[navn]

Er godt tilfreds med Bakuri

Jeg har brugt Bakuri i snart 2 år
og de gør et godt stykke arbejde.
Dansk Stål Design

Som et 5-stjernet hotel

Hos Bakuri Software har de hele tiden fulgt op på tidligere aftaler, og holder løbende øje med vores SEO løsning. Rigtig professionelt!
Kan kun anbefale Bakuri til andre.

Henrik Hansen
Byens Blikkenslager og VVS-forretning
Mads Clausens Vej 28
9800 Hjørring
www.byensblik.dk

Vi takker for fortsat god service!

Besvarelse fra Bakuri Software A/S

Hele kundecentret bukker og takker mange gange for de flotte ord :)

Bakuri Software A/S

Bakuri Software, det virker.

Jeg har aldrig i mine 26 år som selvstændig, ved at annoncere i andre medier, fået tilnærmelsvis det antal henvendelser som jeg har fået efter mit samarbejde med Barkuri software.
Jeg kan derfor stærkt anbefale dette samarbejde til alle andre.

Meget professionelt

Samarbejdet har været meget professionelt – Bakuri holder løbende kontakt med os. Det er vigtigt med personlig kontakt, det er tegn på god service – der bliver fulgt op på tingene.

Super kundeservice

Vi bruger Bakuri Software til at lave vores søgeoptimering og resultatet kan ses på www.lasertryk.dk, jeg kan varmt anbefale Bakuri, jeg har fået en hurtig og god kundeservice.

Bakuri Software A/S

Lidt dokumentation - men døm selv...!

har lige valgt at sætte et stykke tekst ind fra din bogholder der siger at vi har betalt alle regninger, men at det kun er en sag om C5....kan godt sætte mere ind hvis jeg skal dokumentere yderligere..?

Svar vedrørende anmeldelse:

Din Webshop er blevet lukket på grund af manglede betaling.

November 2010 bestiller du en Webshop med integration til C5 økonomisystemet som bliver leveret ultimo januar 2011. Du ønsker efterfølgende at sætte din C5 i bero da du ikke har tid og nu efter 1,3 år ønsker vi naturligvis betaling for det leverede.

Du har desværre holdt os godt hen og når du ikke ønsker at betale dine regninger eller vende tilbage på vores henvendelser ser vi os desværre nødsagen til at lukke for din løsning.

Top professionelle

Jeg har af Bakuri Software fået en top professionel rådgivning og god service af Deres kundeservice som er helt unik.

5 store stjerner herfra...

Besvarelse fra Bakuri Software A/S

Vi alle i kundecentret takker for de pæne ord :)

De er gode

Det er Okay.
Tak.

Bakuri Software A/S

Bakuri har hjulpet os med at komme på side et med næsten alle vores søgeord.

Godt!

Meeen også LIDT dyrt!

• Tina
  • 1 Anmeldelse

H.M. Elektro af 1993 ApS

Vi bruger Bakuri Software til vor Web-side. Samarbejdet fungerer fint, de ved hvad de har med at gøre og service er god, når man har brug for den. Vi er derfor tilfredse med dette samarbejde.

Martin Jensen, Profil Concept, Ikast

Vi har brugt Bakuri til ny webshop samt SEO der til. Samarbejdet har fungeret rigtig godt indtil videre. Vi havde lidt problemer med vores SEO men de gik ind og fandt en ny og bedre løsning.

• HOPE
  • Greve, DK
  • 1 Anmeldelse

HOPE anvender Bakuri CEO og vi er meget forventningsfulde

Der har været en masse arbejde og mange udfordringer med at få hjemmesiden på plads via Bakuri cms system. Men nu ser det ud til at virke, og vi er meget spændte på at se resultatet på bundlinjen. Alle de udfordringer der har været undervejs skulle gerne give resultater. Vi får se!

Bakuri Software A/S

Bakuri kan klart anbefales til webshop samt SEO

Fantastisk god support og hurtig tilbagemelding på spørgsmål, kan klart anbefale Bakuri som leverandør af webshop samt SEO løsning.

Bakuri er professionelle

Bakuri er et firma man kan stole på, og laver lavet et godt og professionelt arbejde, til aftalt tid og penge. Jeg har selv brugt Bakuri gennem mange år, og har ikke haft nogle dårlige oplevelser, men derimod kun tilfredshed.

Super søgeoptimering

Bakuri har med deres søgeoptimering givet mit firma rigtig
gode placeringer og dermed en næsten optimal synlighed på Google. Fortsæt denne indsats og jeg giver Bakuri mine bedste
anbefalinger.

Fair DISPLAY ApS
Solveig Carton

God og hurtig kundeservice

Private Dancer takker for den gode service med opsætning af vores nye hjemmeside.

Jeg har fået en god service hele vejen igennem forløbet.

Bakuri Software A/S

Husk at læse ALT det med småt

Det er meget vigtigt at læse ALT det med småt (gerne flere gange) før man skriver under på noget fra Bakuri. I mit tilfælde lukker virksomheden, (det er jo krisetid) men da der ikke er afmeldt 3 måneder før det gik galt skal der betales for et helt år mere.
Bakuri stopper med at lave mere arbejde for mig, men forlanger stadig et års ekstra betaling (Mange penge) for at lave intet.
Dette er vel at mærke ikke noget sælgeren gør opmærksom på, han efterlader blot det sædvanlige tætskrevne ark med betingelser.
SÅ HUSK AT LÆSE ALT MED SMÅT, OG BRUG SÅ NOGLE ANDRE.
Der bliver afmeldt til begyndelsen af en periode men ikke med 3 måneders varsel, så værsgo at betale et år mere (FLOT FORRETNINGSMORAL)

Hej Michael

Vi er rigtig kede af, at hører, at du har valgt at lukke din forretning og du samtidigt ikke har læst din kontrakt ordenlig igennem og sagen er den, at man typisk for rabat ved, at man binder sig I er periode og i dit tilfælde 12 måneder som er meget normalt i mange typer virksomheder.

Nedenstående var hvad du skrev før omkring Bakuri og vores samarbejde med dig, så vi er lidt uforstået over, at du nu advarer andre mod vores service, når det står som det første i din aftale "foroven" (ikke med småt som du skriver), at du har en bindingsperiode på 12 måneder.

Dit citat fra tidligere.:
"Bakuri har hjulpet mig med SEO gennem nogle måneder nu, jeg har fået mine søgeord frem på side 1 i Google, hermed er der kommet der flere besøgende på hjemmesiden, med flere kunder til følge. Jeg oplever at der bliver fokuseret på mig som kunde, man følger kontinuerligt op på om alt er i orden. Jeg kan kun anbefale Bakuri"

Michael Bjerre

Bakuri Software A/S

Man kan kun give rosende ord til den behandling jeg har modtaget fra Bakuri Software. Bedste anbefalinger herfra.

Bakuri Software A/S

Bakuri kan klart anbefales til SEO

Efter hårdt arbejde på vores webside med SEO fra Bakuri Software, ser det ud til at give gode og positive resultater allerede inden for et år.
Vores branche, plastemballage, har ikke været en nem opgave for Bakuri Software, men vil alligevel tage hatten af for de søge resultater de har formået.

Ud over resultaterne, vil jeg også sige tak for en behagelig og professionel kundeservice.

Bakuri kan klart anbefales til SEO og vi overvejer da også at flytte vores webhotel med tilhørende domæne til Bakuri Software inden for nærmere fremtid.

• kjeld
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bakuri holder hvad de lover.

Bakuri er en super samarbejdspartner alt går efter planen, Bakuri laver både hjemmeside og søgeoptimering for os, vi har fået en del flere kunder efter vi er begyndt med søgeoptimering, så vi kan varmt anbefale Bakuri som samarbejdspartner.

kjeld Jørgensen
[link fjernet]

Enkel og brugervenlig internetløsning

"Da vi skulle have lavet en løsning til vores hjemmeside, kiggede vi på forskellige muligheder. Hos Bakuri fandt vi, at både pris og produkt hang bedst sammen.”

Nummer 1

Da vi for ca. 2 år siden skulle finde en ekspert til at optimere vores webside og webshop, valgte vi Bakuri fordi vil havde tillid til at de kunne løfte opgaven og oven i købet til en overkommelig pris.

Her ca. 1 år efter vi kom igang er vores søgeord for vores primære produkter, løftet fra en plads på Google fra en ca. nummer 25 - 30 til en plads i dag som nummer 1 - 3. Det har givet mange nye kunder på vores webside og webshop. Bakuri hjalp os også med en mere levende og overskuelig webside, så vi kan på det varmeste anbefale Bakuri som partner.

Professionelle

Bakuri står for vores søgemaskine optimering og de har holdt hvad de har lovet. God opfølgning.

Bakuri har indfriet vore forventninger 100%

For os har det været vigtigt med et dygtigt og professionelt personale som hurtigt kan tage sig af de problemer som måtte opstå. Bakuri har indfriet vore forventninger 100%. - Vi er trygge i deres hænder.

Ikke særligt svært :-).

Ikke særligt svært :-).

Jeg har fået alt den hjælp som jeg forventede, da jeg indledte samarbejdet med Bakuri Software.

For mig er det vigtigt at komme hurtigt i gang med ny hjemmeside og webshop, og ikke mindst SEO.

Priserne er ligger under de fleste andre på markedet, men servicen ligger betydeligt over gennemsnittet.

Jeg kan kun anbefale Bakuri på varmeste.

Super samarbejde...

Vi har været fuldt ud tilfreds med samarbejdet med Bakuri. De har formået at lave det udtryk som vi søgte på vores webshop, og er altid klar med hurtig support, når det har været nødvendigt. Vi har varmt anbefalet Bakuri til vores omgangskreds og forbindelser....

Troværdigt!

Vi har haft fire af de bedste Adwords og SEO udbydere til at køre vores annoncering i gennem et år, for at finde den bedste og mest rentable løsning. Bakuri var den klare vinder!
Vi har reduceret vores udgifter på google med 73% og alligevel haft en fremgang på 12% de første otte mdr. af 2011. Så vi er overbevist her i [Link Fjernet]
Vi har et godt og seriøst samarbejde med Bakuri og der bliver fulgt op på placeringerne på Google, så vi hele tiden kan optimerer.

Besvarelse fra Bakuri Software A/S

Tusind tak for de pæne ord :)

Bakuri Software A/S

Det mest perfekte jeg har arbejdet sammen med.

Jeg må indrømme det kan betale sig at gi lidt mere og få noget for pengene. Jeg syntes virkelig at man skulle prøve Bakuri og få en positiv oplevelse. Jeg kan kun anbefale det,da der er styr på tingene lige fra sælger til færdigt arbejde.

"Top of the pops !"

Jeg har oplevet samarbejdet med, og servicen fra Bakuri som helt perfekt.
Til trods for min perfektionisme har jeg ikke kunnet sætte en finger på hverken webshop eller CMS siden som Bakuri har designet og udarbejdet for mit handelsfirma.

Jeg må altså give dem mine varmeste anbefalinger !

Bakuri Software A/S

god service og godt samarbejde

Vi har samarbejdet med Bakuri i mange år og har stor tiltro til firmaet. De kommer med professionelle løsninger og er altid klar til at hjælpe med smil på læben. Vi kan til enhver tid anbefale Bakuri. Hilsen NBC Niels Brændekilde ApS

• benny
  • benny
  • 29 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Amatør Virksomhed, gør mere skade end gavn..

Har brugt dem til SEO.
De lavede en kopi af min hjemmeside som de så skulle lave SEO på.
Jeg har siden fundet ud af at google banner sider med det system.

De har taget over en måned af få slettet spejlsiden, og de har stadig ikke gjort det.
Hver gang jeg henvender mig siger de at de sletter den i dag.. Det siger de så ogsa næste gang man ringer..

Søren Hedegaard og Emil Demitri fandt anmeldelsen nyttig

Hej Benny,

Tak for en positiv telefonsamtale.

Når jeg slår din virksomhed op hos os finder jeg Frederiksbjerg kopicenter, altså den anden negative anmeldelse som stammer fra Søren. Jeg har kontaktet Søren som fortæller mig, at han har solgt Frederiksbjerg kopicenter til dig. Dvs., de 2 negative anmeldelser er så fra én og samme virksomhed nemlig Frederiksbjerg kopicenter med 2 forskellige ejere.

Ifølge vores aftale med Frederiksbjerg kopicenter (altså din egen virksomhed) havde vi en aftale om, at lave en SEO (reklameside) og altså ikke som du skriver en kopi. Det er korrekt vi har genbrugt efter aftale med dig en kopi af dit nuværende design, men med andre tekster.

Vi er stolte over vores produkt, og vi forsøger konstant at blive bedre og lever af tilfredse kunder. Beklageligvis var vi for længe om at nedtage din side efter din opsigelse, det beklager vi meget, og proceduren er rettet så det ikke sker igen.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 65 38 25 30, hvis der er noget, vi skal hjælpe med.

Toke Terkelsen

Bakuri Software A/S

Super SEO løsning og god service.

Vi har fået utrolig meget ros for vores nye hjemmeside både fra kunder og leverandører. SEO løsningen er enkel og let at komme i gang med. De fleste funktioner er meget intuitive, hvilket gør det let at. Hvis der opstår problemer eller er der spørgsmål så er der super hurtig response. Ikke noget med at, vente i dagevis på svar. Det kommer som regel få minutter efter. Vores søge optimering tog lidt tid men efter et halvt års intens arbejde er samtlige søgeord hastigt på vej op på en første plads. Se selv SEO resultatet på [Link Fjernet]

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk