We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

For dårligt

Der er alt for dårlig kommunikation, for mange spor- og signalfejl osv, der koster tid for os pendlere, når vores tog er aflyst/forsinket.

Udvalgt anmeldelse om Banedanmark

Banedanmark

Skal man holdes ajour med trafikinformation på jernbanen: Så er Banedanmark stedet det foregår. Man kan se trafikken på ens egen station, hvor øvrige tog er på strækningen, og forsinkelser. Man kan se togene på landets puls. Alt i alt udemærket. De meddeler om sporarbejder og gener. Jeg synes det er en udemærket side at benytte sig af, hvis man vil ha tjek på jernbanen.

Løber fra sit ansvar!

Banedanmark står, hvis man undersøgen sagen, både for højtalerudkald og skærmene - på perronerne, de danske skinner og signalerne.

Disse 3 ting er noget af dét der er ALLERFLEST klager over. Banedanmark gemmer sig, en togfører fortalte mig endda at DSB's medarbejdere ikke længere på oplyse navnet "banedanmark" når der er signalproblemer, eller skinnebrud osv.

Det vil sige at DSB skal tage skraldet, som de i forvejen gør - idét folk ikke rigtigt ved hvordan det fungerer.
Banedanmark oplyser tit helt forkerte sporangivelser i højtalerne, både i Århus og København og vi passagerer løber somregel over og "kaster lorten videre" i hovedet på DSB-personalet.

Tag mere ansvar.. og ret op på sagerne!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk