We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Basisbank anmeldelser

Basisbank Logo
Kunderne om Basisbank : »Rigtig fornuftig bank!« »God indlånsrente, men...« »God service af en netbank, men er blevet dyrere med tiden« 9
Middel
6.8 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Udvalgt anmeldelse om Basisbank

Basisbank

God netbank for dig der har styr på økonomien

Basisbank giver en god indlånsrente, og jeg er meget tilfreds med den service jeg får vedr. anvendelse af netbanken. Der er ingen lange ventetider på telefon, og jeg får hurtig svar på mail.
Så har du styr på din økonomi og kan du klare dig med en bank, der kun kan kontaktes telefonisk, så kan jeg varmt anbefale Basisbank.

Rigtig fornuftig bank!

Jeg kan godt anbefale alle at benytte Basisbank! Jeg syntes at de er lige til, det skjuler ikke rigtigt noget, og holder hvad de lover. Den eneste grund til at de ikke for 5-stjerner er at de er en kende langesomme. Alt det med papir frem og tilbage virker en smule gammeldags, i sær når man kommer fra Danske Bank hvor alt kan gøres digitalt via netbanken, dvs. underskrive nye låneaftaler mv. En ting jeg vil anbefale Basisbank at gøre er at reklamere mere med features som mobil netbank. Det fandt jeg faktisk først ud af da jeg var blevet kunde at de havde. Meget mystisk i denne tidsalder :)
Alt i alt, god bank!

God indlånsrente, men...

Jeg har udelukkende Basisbank pga. den gode indlånsrente, for det er bestemt ikke en sindssygt serviceminded bank. Det har jeg egentlig heller ikke oplevet med andre banker, så det skal ikke ligge dem til last. Det er selvfølgelig lidt kritisk, at banken vurderes at være ret usikker, men omvendt er det ikke noget der kan få betydning for mine bankforretninger, så det betyder ikke det store.

Har du ikke brug for det store, og klarer du det meste selv, så er Basisbank såmænd ok. Særligt nu hvor deres forhadte årsgebyr nedsættes.

Basisbank

God service af en netbank, men er blevet dyrere med tiden

Har brugt Basisbank igennem de sidste 4 år. Har generelt været meget tilfreds, og bliver også hængende. Deres rente på indestående er god.
Servicen er i top, man bliver ikke spist af med lange ventetider på telefonen, og sender man mail er der hurtigt svar. God bank.

Farvel Basisbank!

Til Basisbank
Det er vigtigt i forbindelse med en bankforbindelse er:
man ikke har følelsen af at denne skal tjene flere og flere penge på kunden.
denne ikke er drevet af bonusbetalinger til medarbejderne.
man ikke bliver antastet uopfordret. Man henvender sig selv til banken ved
behov.
man ikke skal stå skoleret når det passer jer.
man ikke bliver betjent af en ny medarbejder ved hver henvendelse.
konkurrencedygtige priser.

Hvad saldo kan I opgøre mit engagement til valør 31.marts 2011?

Tak for det I var engang.

Besvarelse fra Basisbank

Farvel Thomas

Det er nogle fornuftige krav, du stiller til din bankforbindelse, og efter min mening lever Basisbank op til dem alle.

Jeg er ked af, at du ikke deler min opfattelse, men ønsker dig alt godt fremover.

Vh Henriette, Basisbank

Basisbank

Ik så billige som de har været, men stadig en billig bank...

Har haft basisbank siden de startede i 1998. Dengang var det klart den billigste bank, med de bedste renter på lønkontoen, og de blev da også kåret til Danmarks billigste bank flere år i træk. Idag efter finanskrisen har de fået større konkurrence fra bl.a. Danske Banks 24/7.

Jeg har indtil fornyligt boet i 2½ år i USA hvor jeg fik løn i DKK som skulle veksles til $. Her glimrede basisbank ved kun at tage vekselkurs-avance på 0.008 kr/$ - hvorimod min amerikanske bank tog 0.2 kr/$ hvilket virkeligt kunne mærkes på bundlinjen.
Nu er jeg kommet hjem fra USA og har lige taget bil-lån med 100% finansiering ved basisbank. Jeg forventede faktisk at netop basisbank ville være meget firkantede med at alle papirer (lønsedler og Årsopgørelse) skulle være i orden for at de ville låne penge. Men de var faktisk til at snakke med (over telefonen), og ud over besværet/ventetiden med at sende alle papirerne via post, så har de også været gode her.

Det største irritationsmoment jeg har haft ved basisbank var en gang jeg ved en fejl kom til at betale en regning fra den forkerte konto, hvor der ikke var dækning. Det kostede et gebyr for at en basisbank ansat skulle flytte penge fra den konto hvor mine penge stod. Lidt ærgerligt at man skal straffes økonomisk for en lille svipser, her kunne det godt lære lidt af fx JyskeBank der kører med en "totalkonto" hvor det er det totale indestående på alle ens konti der tæller.

Har du styr på din økonomi og kan du nøjes med en bank hvor du kun snakker med din rådgiver telefonisk, kan basisbank stadig anbefales...

Basisbank

En af de få virksomheder som jeg har holdt fast ved

Jeg har haft Basisbank i nok snart 12 år, hvilket jeg selv synes er imponerende. Det er ikke fordi jeg ellers er en specielt loyal kunde, jeg skifter jævnligt selskaber ud hvis det passer mig og jeg har da af og til kigget på konkurrenterne.

Basisbank yder en glimrende service og der har ikke været nogle nævneværdige problemer i alle disse 12 år. Det eneste af betydning jeg kan komme i tanke om, det var at de i starten ikke tilbød Wire Transfer og at der på et tidspunkt var en person fra kundeservice, som jeg ikke var så imponeret af.

Jeg kan ikke andet end at anbefale Basisbank.

Basisbank

Gode til tilbagemeldinger og udmærket hjemmeside.

Har været kunde i mange år og har lønkonto dér. Fin service ved billån og forbrugslån.

Basisbank

Pengegrisk og tunge at danse med

Troede det var et godt træk at skifte fra min gamle bank til basisbank, men desværre viste det sig at være en fejl.

Oplever at de er super hurtige med deres gebyr hvis der blot er et lille overtræk, og er man ikke selv opmærksom på det modtager man et brev noge dage senere hvor de oplyser at man skal betale et gebyr, og de har allerede bonnet mig for gebyret.

Deres hjemmeside virker som vinden blæser. Der popper adskellige sikkerhedsfejl op når jeg vil tilgå min netbank. Det er ikke videre betryggende.

Ahh basisbank, stram op og kom ind i kampen. Det kan I gøre bedre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk