We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Barbutikken anmeldelser

Barbutikken Logo
Kunderne om Barbutikken : »Uovertruffen Service« »Dejlig hurtig betjening« »Som tidligere cocktail bartender giver jeg den varmeste anbefaling til Barbutikken.dk« 22
Godt
8.3 af 10

22 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (22)
Barbutikken

God service, men produktkvaliteten svinger

Vi fik virkelig god og hurtig service, men jeg vil mene at deres produkter ikke ligefrem stikker ud, rent kvalitetsmæssigt. Vær derfor opmærksom på at du bestiller cocktailsæt som sagtens kan bruges til et arrangement eller tilsvarende. Der er imidlertid brugt så meget blik og forkromet plastic, så det er måske ikke det rette sted at købe et luksuriøst sæt til hjemmebaren.

Udvalgt anmeldelse om Barbutikken

Uovertruffen Service

Jeg skulle købe valentines gave til min dejlige kæreste og var for engangs skyld ude i god tid. Jeg bestilte mine varer på barbutikken.dk og efter noget tid havde jeg fortsat ikke modtaget varen, så jeg henvente mig pr mail med en forespørgsel på min forsending.
Efter lidt korrespondance over noget tid blev jeg ringet op. De beklagede dybt at de ikke kunne skaffe varen hjem men at jeg selvfølgelig kunne få mine penge tilbage. Jeg forklarede at det nok ville være svært at finde tilsvarende andetsteds og at pakken gerne skulle frem inden valentines dag.
Den besked blev tydeligt modtaget af Barbutikkens medarbejder og han lovede at se på sagen og vende tilbage.
Det endte med at Barbutikken.dk sammensatte produkter der matchede de fleste ting i den oprindelige pakke og kompenserede med andre produkter for de udgåede. De sikrede også at pakken nåede frem i behørig tid.

Min kæreste blev meget glad over de kvalitets produkter han nu kan blære sig med og jeg er super glad for at barbutikken er så imødekommende overfor deres kunder.

Jeg kan derfor varmt anbefalde andre at benytte sig aaf denne webshop, hvis man er i tvivl så ring for på telefonen giver de også uovertruffen service.

• Tina
  • 3 Anmeldelser

Dejlig hurtig betjening

De hjalp mig med at rede min mands fødselsdag - tak

Billigt

Priserne er gode og produkterne er gode. Dog var leveringstiden lidt langsom. Fik først pakken efter 1 uge ca. og skulle have brugt den to dage før.

Barbutikken

Der er en tæt dialog, så man føler man går ind i en forretning.
I min levering skete en fejl der hurtigt blev rettet med beklagelse og vi nåede at gå gaverne i hus.

Barbutikken

Barbutikken.dk har leveret top produkter, lynhurtigt, og med en 100% professionel service. Jeg medgiver den varmeste anbefaling.

Hurtig levering, tak!

Eftersom det var første gang, at jeg kontaktede jer og ingen andre, har jeg ikke noget at sammenligne med.

Er godt tilfreds med det produkt, som jeg modtog. I dette tilfælde var det en glasvare. Alt var intakt i transporten.

• Jens

Perfekt

Jeg fik det jeg havde bestilt til tiden og i den forventede kvalitet

• Kat
  • Verificeret køber

God betjening og produkt som forventet!

De var søde og venlige - og pakken ankom som den skulle.

• Nina
  • Verificeret køber

God og hurtig behandling af ordre og afsendelse af varer.

Ringede og spurgte om jeg kunne få varer i løbet af to dage. Idet varerne var på lager fik jeg dem som lovet i løbet af 2 dage.
Ingen problemer med ordrebehandling eller betaling.

• Rune

Eksemplarisk god forhandler

Jeg fik købt ind til et cocktailkursus. Eksemplarisk godt udvalg med de helt rigtige ting.

Barbutikken

Hurtig levering, bestilt mellem efter jul 2011 og leveret inden nytårsaften. På kanten til Perfekt men det kræver lidt flere handler før med dem før man kan give den sidste stjerne og eftermin mening kræver det faktisk også at man har en reklamationssag hvor man kan konstaterer butikkens service niveau på dette punkt. Men de er lagt ind som et sted hvor jeg søger efter barudstyr først fremover.

okay nok

Der er mange forskellige ting at vælge imellem..men priserne er lige lovlig i den dyre ende...

Perfekt

Perfekt, bestilte varer kom dagen efter bestilling

• Dorte
  • København, DK
  • 4 Anmeldelser

god service

God kommunikation og hurtig levering

Barbutikken

Jeg er meget tilfreds vedr. Bestilling og levering.

Du kan roligt bestille varer her - de er ring embaleret og leveres som aftalt

• Henrik

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte varer om aften og modtog straks mail, og varen dagen efter der var afsendt mail om forsendelse, så alt gik som det skulle.

• Jeppe

Ingen problemer

Min vare modtag jeg dagen efter ordren. Super. Har ikke prøvet at bytte noget / få penge tilbage eller lignende

Barbutikken

Problemer med bestillingssiden - men god service!

Bestillingssiden gav fejlmeddelelse i forbindelse med at jeg skrev navn og adresse - men det fremgik ikke hvad der var galt, og jeg spildte en del til på forskellige computere med det.

Jeg kontaktede barbutikken og fik omgående et brugbart svar, og da først det lykkedes mig at bestille, gik det hurtigt og smertefrit.

Fejlen viste sig at være, at man ikke kan skrive tegn i navnefeltet - hvilket gør det umuligt at få sendt pakken til døgnposten, fordi man da skal skrive både / og :. Så det burde blive ændret.

Men alt i alt en god oplevelse fordi hjælpen var så let tilgængelig og serviceminded - og udbuddet på netbutikken inden for det jeg skulle bruge (glas og barsæt) var godt og varieret ift. andre netbutikker med samme koncept.
Nu glæder jeg mig bare til at min kæreste åbner pakken så jeg kan se hvad det er jeg har købt til ham;-)

Besvarelse fra Barbutikken

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse og fordi du gjorde os opmærksom på problemet. Det er hermed fikset. Så nu krydser vi fingre for, at din kæreste bliver glad for gaven, og han ikke læser denne besked, så han kan gætte, hvad han får :-)

Tilfreds kunde

Oversiktlig side, enkelt å finne rundt til de foskjellige produktene.
God service og hurtig levering.

Meget professionelle og meget dygtige

Meget professionelle og meget dygtige

• Anders
  • Verificeret køber

Nem bestilling, god service og hurtig levering.

Vi bestilte en masse forskelligt barudstyr i størrere mængder en onsdag som vi skulle bruge om fredagen og var i tvivl om vi kunne nå at få det leveret, men vi havde det allerede torsdag formiddag.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk