We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Barney anmeldelser

Barney Logo
Kunderne om Barney : »Dejlig hurtig levering« »Hurtig levering« »Hurtig og hjælpsom service« 1114
Perfekt
9.6 af 10

1.114 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1.114)

Dejlig hurtig levering

Jeg har bestilt flere gange. Varene kommer hurtig. Der er det man har bestilt og er man i tvivl omkring dyrkning af de forskellige planter er han hurtig til at svare på spørgsmål. Priserne er også yderst konkurencedygtige.
Jeg var så uheldig at have en reklamation, men det var heller intet problem, han sendte en erstatning med det samme. Så alt i alt kan jeg kun anbefale Barney.dk

Udvalgt anmeldelse om Barney

• Bent H

Perfekt strakslevering

Alt fungerede perfekt, bortset fra, at der var kuk i ordrebekræftelserne (blev dog ordnet efter nogle få minutters e-postkorrespondance)

PS. Derimod er 'Trustpilot' noget underligt noget! For at indgive denne bedømmelse, vil de have, at man klikker på 'en knap' (blandet dansk og engelsk!), men der er INGEN knap, at klikke på!!! Der er kun en checkbox, hvor man skal oplyse sin e-postadresse og acceptere 'Vilkår og betingelser', som er formuleret så kryptisk og stort set umuligt at læse, at det kan være lige meget!!!

PPS. Jeg giver fem stjerner til leverandøren og 0 (nul) til 'trustpilot' ... Der er kun én grund til, at jeg sætter 'flueben' i checkboksen under "Please accept the terms and conditions" ... Den er, at det ikke skal gå ud over min leverandør, at Trustpilot er 'untrustworthy'...

Barney

Har mange spændene frø andre ting til haven.

Hurtig og hjælpsom service

Hurtig ekspedition af bestilling.
God og hurtig response og rådgivning på efterfølgende spørgsmål vedr. såning af frø og brug af udstyr.
PS.

Barney

God service , varene modtaget 2 dage efter bestillingen.

Tilfreds med varene, og ikke mindst at Bjarne stillede sig til rådighed med yderligere hjælp og information.

mange Fröer må man kysse

Barney´s Frö meget stort udvalg, rigtige gode priser..
God forklaring til hver enkel frö/plante på nettet...Et lille men.. ville rigtig gerne have det skrevet på poserne ( Så tid og vejledning) men kan godt se at det bliver lidt vanskeligt m de små fine poser ..:-) Nu skal jeg igang med at plante Hyg jer

Barney

Spændende udvalg og FIN service :)

Jeg fandt dét, jeg ikke har fundet på mine alm. frøindkøb. Der var hurtig levering og super service, da et produkt manglede.

• Heidi
  • Rønne, DK
  • 13 Anmeldelser

Har det du søger!

Dejligt udvalg, og sætter pris på frø-omsorgen :)
Vi ses igen!!

Barney

Hurtig levering. God hjemmeside.

Hurtig levering. God hjemmeside.

Stedet for have-elskere

Super sted at handle, meget hurtig ekspedition, og intet at lægge en finger på. Handler der meget gerne igen. Super service og meget imødekommende :)

Barney

inget at utsette på service

Rask levering!

• Kunde
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super udvalg, rigtig god service

Fik præcist hvad jeg havde bestilt, super hurtigt og fik svar på alle spørgsmål med venlighed.

Super god betjening.

Den vare jeg bestilte blev hurtigt leveret og var fuldt ud tilfredsstillende.

• Vidar
  • Verificeret køber

Rask levert, nå gjenstår det å se om det spirer!

Rask levert, nå gjenstår det å se om det spirer!

kanon service

jeg bestilte nogle tomat frø og jeg fik dem ca tre dage senere ... de var pakket ind så de under ingen omstændigheder kunne blive skadet eller noget.... bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der

• HansK
  • Verificeret køber

God service og hurtig levering!

Der er et meget stort udvalg og beskrivelserne er udmærkede. Savner dog en bedre styrkebeskrivelse i chili sektionen og mulighed for sortering efter styrke.
Ellers er der kun godt at sige om Barney's - God bestilling, gode betalingsmuligheder og virkelig hurtig levering.

perfekt

har fundet en masse spændende frø, glæder mig til at se resultatet i sommerens løb

Perfekt Sted

jeg har nu handlet med bjarne nogle gange og det er hurtig og god behandling man får det sted,jeg kom til at lave en fejl med forsendelsen men fik mine vare aligevel mod efter krav (perfekt)

God netbutik

Jeg har handlet her et par gange og varerne kommer som lovet.
De har et bredt udvalg

Barney

hurtigt, men hele ordren ikke færdigbehandlet

Jeg har forudbetalt gødning, men fik bagefter at vide, da ordren blev delvist modtaget, at det ikke må sendes til Grønland. (Det der kom, kom meget hurtigt - tak for det.
Hvad med mit tilgodehavende.?
Das det er et ret lille beløb er det måske nemmest bare at sende nogle interessante frø.

Barney

De har stort udvalg og mange specielle frø til rimelige priser. Har handlet der flere gange med god service.

• Emilie
  • Verificeret køber

Jeg kan kun være tilfreds!

Hurtig levering, fint indpakkede frø - og rigeligt af dem :)

Formidabel

Købt frø her to gange. Behageligt og sikkert sted at handle.
Hurtig levering - 1 til 2 dage.
Perfekt.

• Kim
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Spændende udvalg, god og hurtig service

Overskriften siger det hele

Barney elsker chili. Jeg elsker chili. Alt er godt

Det eneste der er at sætte en finger på er at frøene ikke altid spirer. Jeg ved ikke om Bjarne blander frøene (istedet for kun at tage ti frø fra samme frugt) og dermed forøge spiringsprocenten - men det kunne måske gøre en forskel.

Hurtig og personlig betjening

Forsendelsen var billig, og den blev ikke højere af, at ordren kom i flere omgange, den sidste fra Tyskland.

Barney

super service, stort udvalg i spændende planter

Super service, stort udvalg i spændende varekatalog, hurtig betjening

• Preben
  • 3 Anmeldelser

hurtig og professionel behandling

Et firma, jeg vil vende tilbage til

Super hurtig levering.

• Allan

Fantastisk service

Jeg har igennem flere år bestilt frø hos Bjarne. Det har altid været en super oplevelse med spændende frø og ultra kort leveringstid. Der er rigeligt med frø i pakkerne så kæmpe thumbs up herfra.

Barney

Super service og hurtig levering

Ikke andet end roser herfra. Super stort og spændende udvalg på hjemmesiden, nærmest øjeblikkelig levering, gode vejledninger på hjemmesiden, og manden svarer hurtigt på spørgsmål via mail eller FB... Så super biks, der klart kan anbefales til alle plante/havenørder.

Fra nettet til krukken

Det fungere bare :-)))

Barney

Den rigtige pris og OK levering

Købte en el-opvarmet spirekasse. Prisen var i orden og købet leveret inden for et par overskuelige hverdage.

• Padma

troværdig service

Jeg fik en meget god service og produktoplysning så det er absolut motiverende at handle hos Barney.

• Steen
  • Verificeret køber

Spændende udvalg, hurtig og problemfri levering

Let og overskuelig hjemmeside med et interessant udvalg af frø og produkter. Desuden kort og god vejledning i forbindelse med frøene/produkterne. Hurtig levering. Alt er bare i orden.

• Rasmus
  • Verificeret køber

Mange frø, gode beskrivelser og flink til at hjælpe

Har kun gode ting at sige om dem. Har kun en gang modtaget tomat frø jeg ikke kunne spire, men fik nogen andre i stedet for og lidt ekstra.

Frø til drivhuset

Har haft problemer med manglende spiring af et hold tomatfrø.
Kom 4 planter ud af en pose med min. 10 frø.
De andre slags tomatfrø har spiret fint. Nu glæder jeg mig til at høste tomater fra drivhuset.
Jeg har lige sået agurkefrøene i dag, så venter med spænding på om det giver nogle planter.
Jeg har også købt rødbedefrø (både gule og røde) og pastinakfrø. Det er lidt for tidligt at så dem endnu, men håber på god avl der.
Ellers plejer det at være fint med leverance og frøkvalitet fra Barney.

Barney

Hurtig levering og nem hjemmeside.

Hurtigt levering og nem hjemmeside. Mangler lige at der var en lille beskrivelse og vejledning med pakken på de frø man har købt.

En gullgruve for planteelskere

Førsteklasses frø og meget god service.!Kort leverings tid!
Meget fornøyd.

Barney

Det hurtigste sted på nettet

Jeg har nu handlet med Bjarne, to gange og kan kun anbefale biksen. Første gang fik jeg mine varer dagen efter og anden gang, fik jeg dem to dage efter bestilling. Det er service.
Det kunne måske være rart med, lidt mere dyrkningsvejledning, på nogle af de mere specielle frø, men ellers kan man finde meget på nettet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk