[REPLY]
Må lige starte med at sige, at jeg ikke selv har brugt Base1, men været med min lillesøster rundt på lejlighedsjagt i København.
I den forbindelse var Base1 klart det mest reelle sted vi var inde - rigtig flink og naturlig fyr der snakkede med os og der var slet ikke den samme fornemmelse af glathed som andre ejendomsmæglere.
Han tog os ud at kigge på 2 lejligheder i nærheden med det samme - ret fed service, må man sige.
Dog ikke så spændende lejligheder, men det er så hvad det er.
Skulle sælge en andelsbolig bolig hos Base 1 i Valby. Fik vi arrangeret et fair salær til mægleren og valgte iøvrigt kun at de skulle bruge nettet som annoncemedie.
Da handlen så endelig kom i hus og mægleren bad os komme ned i butikken for en underskrivning af købsaftalen, viste det sig at noget var galt, vores salær var ca. 16000 for højt iflg. vore papirer og mægleren ville også lige have 5000 mere for annoncer i avisen selvom vi havde skrevet under på, lejligheden ikke skulle avis annonceres. Vi prøvede at forklare det umuligt kunne være vores fejl, men svaret var hvis vi ikke ville betale de "småpenge" mere ville handlen ikke gå igennem.
Da vi gik derfra var min kone og jeg mildest talt forargede over forløbet og overvejede om en advokat skulle kigge nærmere på sagen.
- Når vi sælger en bolig forventer vi ejendomsmægleren er vores fagmand og ikke en uærlig forretningsmand.
K�re Patrick,jeg beklager, at du har haft en d�rlig oplevelse med base1.Vi er altid interesseret i feedback, s� vi kan v�re sikre p�, at vi opfylder vores kunders behov og �nsker.Jeg skal derfor bede dig kontakte mig, s� vi sammen kan gennemg� dokumenterne, og se om der er sket fejl fra vores side.Med venlig hilsenTony RobinsonDirekt�r, konceptudvikling