We are hiring!

Besvarelse fra Batech

[DATE]

[REPLY]

Batech Logo
Kunderne om Batech : »Kanon Service.« »Fungere rigtig godt« »Lynhurtig levering - til den rigtige pris« 1158
Perfekt
9.1 af 10

1.158 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

let, hurtigt og sercieminded

Der er altid hurtig levering, god kundeservice og der er altid overskud til at hjælpe med vejledning/gode råd.

Udvalgt anmeldelse om Batech

• Mike_Jensen
  • Silkeborg, DK

Kanon Service.

Jeg føler virkelig at jeg har fået en super service.
Dagen efter jeg bestilte mine vare/produkter modtog jeg dem med posten.

Der ud over modtog jeg en ordre bekraftelse kort efter bestilling af mine R4i GOLD card og migro 8g card.

Jeg modtog også en overskuelig mail om hvordan jeg skulle forholde mig i forhold til modtagelsen af de produkter jeg havde bestilt. Hvilket jeg syntes er stort. Det betyder meget at man ved hvordan man skal forholde sig med hensin til sine køb på nettet. Og at virksomheden gør noget for at kunden er bedst mulig forberedt.

VIGTIGST er at jeg fik nogle overskuelige og kunde læslige beskeder, og tydelig info om hvad jeg skal gøre og hvad jeg skal kontakte i forhold til at jeg ikke modtager varene eller bare ønsker nærmere info om det jeg har købt.
Jeg syntes bestemt også at den hurtige og præsise modtagelse af mit produkt er dejligt.

Jeg vil helt bestemt handle her igen. Jeg har ingen andre steder på nettet fået så god og hurtig og overskuelig service som jeg fik har.

• Stefan

Fungere rigtig godt

Hurtig modtagelse af varerne efter bestillingen, det virker bare rigtig godt.

• Jeppe
  • Verificeret køber

Lynhurtig levering - til den rigtige pris

Lynhurtig levering - god pris. Seriøst firma. Alletiders.

Super hurtig levering

Let overskuelig hjemmeside. Super hurtig levering.

• Kunde

Vender ikke tilbage

Har købt 2 acekard i sidste uge, og de kom hurtigt der var ingen problemer.
Det ene virker så ikke, har prøvet at skrive en mail, men har stadig ingenting hørt.

Hurtigt og præcis levering

Nemt, hurtigt og effektivt. Det er nemt og fragten er billig.

• Thomas
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Virkelig god service. Havde købt et kort som jeg havde lidt problemer med. Og ringede til dem hvor jeg fik en kanon behandling.

Batech

God side og hurtig håndtering

Fantastisk side. Klar beskrivelse af produkterne og meget hurtig håndtering. Siden kan klart anbefales.

• Thomas

Varen kom som aftalt

• nikas w

super hurtigt levering

bestilte søndag eftermiddag , brevet var i postkassen mandag kl 10.00 det er f. super service :D

Super at handle med

Perfekt ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

• louise

super service

kan varmt anbefales

Superhurtig levering

fin overskuelig hjemmeside, super hurtig levering.

Fint levering

Ingen problemer.

no Problems!

God og nem/overskuelig hjemmeside!

super handel hurtig levering

bestilte den ene dag og fik varen dagen efter kan varmt anbefales :-)

Alt gåk som det skulle.

Alt gik som det skulle.
Hurtig pakning,
Hurtig forsendelse.

hurtigt, får god bejtening

hurtig bejtening, fik det jeg bestilte indenfor 24 timer. Godt gjort!

Perfekt, hurtigt= 1 glad datter

Perfekt bestilling og hurtig levering= en glad datter ,)

Perfekt

Uden problemer, kunne hvis det skulle være helt super bare være sendt med andet firma end post Danmark da de ikke er de hurtigste

• ibrahim
  • Kbh, DK

super

Har brugt batech op til flere gange og de skuffer ikke.. super service og god kvalitet.. minus er dog at det kan tage sin tid med at få et svar fra firmaet hvis man har et spørgsmål hvis man overhovedet får svar..

ellers top karakter herfra.

En defekt varer

Desværre fik jeg tilsendt en defekt varer og venter stadig på at der ringes til mig.

Alt som lovet

FIk tippet om virksomheden fra en nabo, som havde været meget tilfreds. Googlede hjemmeside, bestilte og fik varen som lovet.

Som ovensteånde ALT SOM LOVET

100% tillid

Altid god service og varen er på lager når de skriver det. Kan varmt anbefales

• Kunde
  • Verificeret køber

For dårlige til at reagere på henvendelser

Reagerede ikke på mail eller telefon, da jeg kontaktede dem angående min ordre, som var længe undervejs.

Perfekt handel

Perfekt. Varen kom hurtigt

Lynhurtig ordrebehandling

Lynhurtig levering og til gode priser

Batech

God pris, leveret dagen efter.

Billigst levering dagen efter!!!!!

Kanon service

Super hurtig behandling af ordre, samt leveringtid som aftalt

Fungerer

Alt forløb som det skulle.

• Brian
  • Verificeret køber

Fra bestilling til levering gik der 2 dage. Særdeles hurtig og effektiv servicering.

Super!

Meget serviceminded og hurtig service!

• Jette S
  • Verificeret køber

super service og hurtig levering!!!

Jeg har intet at klage over, se venligst min mening i én sætning, det må sige alt... :o)

Batech

Hurtig levering, kunne sikkert ha' været endnu hurtigere hvis Post Danmark ville..
Dog manglede der software på de kort der blev leveret, hvilket jeg først blev opmærksom på da varen blev modtaget og forsøgt taget i brug. Det er muligt at man som køber burde vide dette, men jeg havde opfattelsen af at det var et "plug-and-play" produkt!?
Det er opdateret nu og kører uden problemer

Nemt hurtigt overskueligt

Samklignet med andre sites med samme produkter er dette nemt, hurtigt og overskueligt. Samt en problemfri forsendelse til grønland, som dog er noget dyrere end bare at sende de småting med posten...

Fint produkt til tiden

Mit bestilling var to dage undervejs, hvilket var fint. Alt fungerer som det skal.

Nemt, hurtigt, professionelt.

Nemt, hurtigt, professionelt.

Service +++++

Tak !!!!!!!!!!!!!

Batech

Forkert vare leveret - ingen svar på kontakt

Bestilling og betaling gik fint.
Varen blev bestilt onsdag, afsendt torsdag.
Fik varen leveret lørdag og skrev om søndagen at det var forkert vare og hvordan jeg skulle forholde mig.
Da der ikke kom noget svar retur, skrev jeg igen onsdag.
Hér, torsdag aften, stadig intet svar...
At ignorere folk er ikke god kundeservice.

Qxl.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.qxl.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Qxl.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk