12. maj 2010
Fin forretning
Nemt, hurtigt og effektivt - her kan du trygt handle
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Batterier
28. februar 2010
fin kvalitet af batterier men lidt sløv levering
Jeg har handlet her mange gange fordi de har gode batterier til gode priser. Det er jo en smagssag, men jeg bruger helst Panasonic batterier så det passer mig fint at kunne købe dem her.
Før i tiden havde batterier.dk gratis og hurtig levering men jeg synes de er faldet lidt af på den på det sidste. Dels skal man nu betale for fragten, hvis man bestiller for under 100 kr, det er måske fair nok. Dels må jeg ofte vente op mod en uge på, at få leveret mine batterier. Desuden har de et problem med at få svaret på henvendelser pr. email - det har jeg prøvet og fik ikke svar.
Men jeg vil dog alligevel give dem 4 stjerner og anbefale dem, for det er kvalitet man får med posten og de gør det rimeligt godt!
5. maj 2010
stort udvalg, gode priser og hurtig levering
Mit favoritsted at handle batterier. Der er altid det, man mangler, man betaler ikke for meget, der er gratis forsendelse, og man får hurtigt sine varer.
Hvad mere kan man ønske sig af en internetbutik.
Rikke Illum
100 point
40 Anmeldelser
23. april 2010
Alt i orden
Har handlet der to gange.
OK hjemmeside, varene kommer hurtigt, og priserne er i orden.
(Den femte stjerne ville have været for en lidt bedre hjemmeside)
9. april 2010
ikke så billige alligevel
Havde en forestilling om at de var billigst .
Men memorex batterier i fakta er sgu billigere, og så kunne jeg ligesågodt have købt duracell...
men der er hurtig levering
Kim
59 point
12 Anmeldelser
8. april 2010
Super!
Har købt adskillige genopladelige batterier, samt nogle knap-batterier hos Batterier.dk - altid hurtig service. Billigt nemt og fri levering.
HSø
22 point
4 Anmeldelser
27. marts 2010
Stabil leverance
De rigtige ting leveres til tiden.
Og et rigtig godt udvalg.
13. marts 2010
Som aftalt
Har handlet med dem flere gange, og har hver gang været tilfreds.
Per M.
Herlev, DK
45 point
15 Anmeldelser
22. februar 2010
Alt ok
Jeg har ikke handlet hos batterier.dk længe, men har kun gode oplevelser med denne netshop.
23. januar 2010
God og hurtig service -- også ved returnering af varer.
Jeg har brugt batterier.dk flere gange og har hver gang fået varerne hurtigt. Forrige gang var jeg kommet til at bestille de forkerte batterier, og ville derfor gerne returnere dem.
Til dette formål laves en seddel med fakturanummer m.m. på batterier.dk's hjemmeside som vedlægges batterier når de returneres.
Jeg har nu fået mine penge tilbage på min bankkonto, og kan nu bestille de rigtige batterier i stedet. Dejligt at man kan stole på, at man får sine penge igen, hvis nødvendigt.
18. december 2009
Imponerende hurtigt.
Overskuelig hjemmeside, gode produkter til billige penge.
Og en imponerende hurtig levering. Bestilt 17/12 ved 4-tiden, og har modtaget dem samme tidpunkt den efterfølgende dag. Det er godt gået - og særligt i denne decembermåned.
17. december 2009
God og hurtig service
Har brugt batterier.dk gennem flere år og altid fået en super service - også hvis det har været nødvendigt med telefonisk kontakt, hvor der sidder velkvalificerede folk, der også kan tage tekniske spørgsmål.
27. oktober 2009
Perfekt!
Hurtig levering uden problemer og til super lav pris :)
22. juli 2009
Perfekt !
Har handlet ca. 5 gange hos dem. De har altid haft det batteri jeg søgte,
til en fornuftig pris. Hurtig levering. Kan varmt anbefale.
29. april 2009
Hurtig og problemfri service
Har bestilt hos dem flere gange. Hurtig og problemfri levering.
17. april 2009
Mangelfuld vare!
Leveringen er okay hurtig og der er gratis levering. MEN, beskrivelsen på hjemmesiden var ikke overens med det produkt jeg fik tilsendt. Derfor kunne batterierne ikke bruges, fandt jeg ud af, da indpakningen var åbnet. Hurtigt fik de rettet fejlen på deres hjemmeside og nægtede at tage produkterne retur.
Hans fandt anmeldelsen nyttig
JSB
70 point
40 Anmeldelser
3. april 2009
Super hurtig levering
Ingen problemer. Varen leveret dagen efter bestilling. Varen som beskrevet på hjemmesiden
30. marts 2009
Hurtig levering. Gode priser. Stort udvalg.
Jeg har indtil videre bestilt ved batterier.dk 2 gange, hvor jeg har været positivt overrasket hver gang. Varen kom dagen efter, og priserne var rigtig gode. Den med ingen fragt-gebyrer er også god :-)
Kan varmt anbefales.
Karen
27 point
7 Anmeldelser
9. marts 2009
Perfekt
Dag til dag levering. Har kun positivt at sige gennem de 3-4 år, hvor jeg har handlet her. INGEN forsendelsesgebyrer oveni i de i forvejen rimelige priser.
Henrik
78 point
22 Anmeldelser
3. marts 2009
Perfekt
Hvorfor rende efter batterier - når man kan bestille dem på et øjeblik. De leverer hurtigt.
16. februar 2009
Hurtig og problemfri handel
Har handlet i Batterier.dk flere gange. Altid hurtig levering og denne gang ovenikøbet med en lille gave vedlagt :-)
Steen
20 point
4 Anmeldelser
16. januar 2009
Perfekt online butik
Lynhurtig lev. og til rimelige priser.
Anbefaler gerne batterier.dk til andre.
30. december 2008
Hurtigt og problemfrit
Har handlet mange gange hos batterier.dk, altid problemfrit. Hurtig levering - som regel dagens efter, og altid portofrit. Har en gang haft brug for kundeservice da jeg efter bestilling og betaling opdagede at jeg havde bestilt forkert, og her var hjælpen der omgående.
4. december 2008
Glimrende webshop
Hurtig levering og gode priser.
Og så er der af og til en lille ekstra gave med i pakken.
Hejdi
10 point
2 Anmeldelser
4. december 2008
Batterier - god nethandel
Har brugt Batterier. dk flere gange, uden nogen som helst problemer. Ingen porto eller ekspeditionsgebyr, varen leveres hurtigt og lige til døren, altid godt indpakket. Kan varmt anbefales
27. september 2008
Effektivt, sikkert og billigt.
Gode priser, stort udvalg og hurtig service.
Ingen klagerpunkter overhovedet.
6. september 2008
Gode priser udvalg og levering
Gode priser udvalg og levering
6. august 2008
Super
Har handlet hos dem flere gange. Altid hurtig levering og god service.
Fik dog en gang leveret en forkert type batterier, men da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg omgående leveret de korrekte.
God forretning, som jeg uden forbehold vil anbefale.
John N.H.
Lasse Bang fandt anmeldelsen nyttig
Martin
100 point
152 Anmeldelser
26. juli 2008
Ok webbutik
Har handlet hos dem én gang, da jeg senere har fundet en forhandler som er billigere.
Men den ene gang jeg har handlet hos dem gik alt problemfrit. Måtte dog vente lidt lang tid på at få det bestilte tilsendt, men det hænger vel sammen med, at jeg bestilte lige op til jul.
25. juni 2008
Enkelt og godt
Virker upåklageligt og det er en fornøjelse at ordrene kan sendes som brev, da det er nemmere og billigere for modtageren, som dog ikke ser fragtraterne da de er inkluderet i prisen.
13. juni 2008
Hurtigt og nemt
Slut med at farte rundt og finde butikker der har lige de batterier jeg skal bruge, og huske deres åbningstider. Ingen porto eller ekspeditionsgebyr, så jeg bestiller bare når jeg mangler.
Lars
Vejle, DK
96 point
26 Anmeldelser
20. april 2008
Godt og hurtigt
Har købt batterier her flere gange. De har altid det specialbatteri man ikke kan støve op andre steder - og så koster forsendelsen ikke noget, uanset hvor lidt man køber.
Har haft fat i deres kundeservice nogle gange, og har kun yderst positive oplevelser med det.
Kan klart anbefales!
cmt
17 point
3 Anmeldelser
17. januar 2008
Hurtig levering + god support
21. november 2007
God, billig og hurtig levering og ingen udgifter til forsendelse.
18. november 2007
super service og gode priser.
eneste lille minus er en lidt opdateret hjemmeside mht søgning og evt billeder, men dog ikke større problem end jeg giver max karakter
ivan
spøttrup, DK
47 point
17 Anmeldelser
21. september 2007
+ fragt er incl i prisen
+ kortgebyr er incl i prisen
+ levering mindre end 24 timer ;)
- hjemmeside mangler bedre søgemuligheder, du kan godt komme til at scrolle en del
fremover et af de steder jeg vil tjekke prisen først ;) thumbs up
31. august 2007
Hurtig levering og rimelige priser. Har handlet med dem flere gange og har intet at udsætte på servicen.
alka
52 point
26 Anmeldelser
28. august 2007
Billige priser, hurtig levering = dagen efter bestilling - og så er alle varerpriser incl. levering!! - og hvilket udvalg!
27. august 2007
Stort udvalg og meget hurtig levering uden porto. Varerne kunne dog præsenteres med bedre billeder.
27. august 2007
Ok service, men de manlger informationer om de vare de sælger.
27. august 2007
Jeg køber altid mine batterier her, da de er rimelig billige, og jeg har altid fået min bestilling dagen efter.