We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Batterishoppen anmeldelser

Batterishoppen Logo
Kunderne om Batterishoppen : »Hurtig levering« »Nemt, hurtigt og levering til tiden!« »God og hurtig service« 15
Godt
8.4 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)

God side.

En god side hvor man kan finde lige det batteri man skal bruge.

Udvalgt anmeldelse om Batterishoppen

Batterishoppen

Batterier til min transistor!

Nemt og overskueligt at navigere rundt på deres hjemmeside. Varen kommer hurtigt og sikkert frem, og så fører de stadig 4.5V batterier til min transistor radio. Længe leve batterishoppen.dk :o)

Batterishoppen

Varen var fremme dagen efter, super handel.

Batterishoppen

Nemt, hurtigt og levering til tiden!

Bestilte og modtog hele levering næste dag uden problemer, sådan!

Perfekt service!

Har købt et par øresnegle, og bestillingen gik helt uden problemer! Fik endda ekstra god kundeservice da jeg ringede ind med et spørgsmål!

Kan varmt anbefales!

God og hurtig service

Bestilte et par mærkevarebatterier, oven i købet til den billigste pris jeg kunne finde på nettet!
Modtog kort efter en bestillingsbekræftelse og senere på dagen en mail om at batterierne var pakket og sendt. Modtog pakken dagen efter.
Som en anden skrev... lige efter bogen... det kunne ikke være nemmere... og jeg vil helt klart benytte dem igen.

Bare super

Bestilte et computer batteri onsdag og fik det med posten fredag.

Alt var bare ok.

Hurtig og god service

Havde brug for 2 lithium batterier, fik mail med tak for ordren samme dag, som jeg bestilte, samt ordrebekræftelse. Havde batterierne dagen efter. Kan ikke være nemmere.

Kan ikke være bedre!

Batterishoppen er det eneste sted hvor jeg stadig kan få batterier til min transistorradio og gamle lygter.
:o) Hurtig og sikker levering

5 ud af 5 stjerner, har aldrig oplevet noget lignende

Jeg bestilte et batteri fredag morgen, og fik det leveret med post allerede næste dag, og kun til det halve af hvad jeg skulle ha givet for det i en normal elektronik butik. Fantastisk service.

Batterishoppen

5 ud af 5. Virkelig god service.

Efter lidt leden efter et batteri til min bærbare, valgte jeg at bestille det ved batterishoppen.dk.
Jeg havde aldrig handlet der før, men det skulle vise jeg at blive en god oplevelse.
Batteriet var umiddelbart det billigste jeg kunne finde i DK, jeg bestilte torsdag kl. 13 og batteriet var med posten dagen efter. Perfekt! Og mail med track & trace ;)

Camilla fandt anmeldelsen nyttig

Lige efter bogen

Bestilte mine batterier Torsdag aften, valgte Batterishoppen fordi de havde mærkevarene.. havde ellers fundet en anden butik med batteri mærker jeg aldrig havde set før.. så fløj væk der fra i håb om at få noget der holder lidt bedre. Fredag eftermiddag fik jeg en fin mail om at min ordre nu var pakket og Lørdag lå der en brev fra Batterishoppen.dk med de ønskede batterier. Helt klar ***** stjerner her fra.. ikke sidste gang jeg handler der!

Fin service

Fin hjemmeside, god oversigt, hurdig levering. kan andbefales, og vil handle der fremover,,, ROS

Fin service

Det bestilte batteri over holdt ikke standard mål. Kunne derfor ikke gå i fotoapperat. Fin service penge og porto retur efter to dage.

Batterishoppen

Varer kom som lovet. Udmærket.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk