We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

BegynderKite.dk anmeldelser

BegynderKite.dk Logo
Kunderne om BegynderKite.dk : »Kanon god service!!« »Super service« »God og hurtig service :0)« 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)
BegynderKite.dk

jeg har købt en dvd om kitesurfing. Der var ingen problemer mht forsendelse etc. Forhandleren var meget serviceorienteret.

Lars Rousing-Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra BegynderKite.dk

Tak for din anmeldelse :o) Jeg håber, du er glad for din DVD og kommer i gang med nogle af de basale trix. Det er først der, at kitesurfing bliver RIGTIG sjov. Og det er ret nemt, specielt med din dvd i baghånden, at lave de første trix, vendinger osv. Det handler bare om at øve sig nogle gange, så sidder de der. Øve øve øve... :o)

Udvalgt anmeldelse om BegynderKite.dk

Kanon god service!!

Jeg var lidt usikker på, hvilken instruktions DVD, jeg skulle vælge. Derfor sendte jeg en mail til Begynderkite og spurgte om deres mening. Jeg fik svar næsten med det samme, og blev vejledt rigtig godt. Dereftrer gik jeg ind og bestilte, og så havde jeg dvd'en allerede dagen efter :o) Det er da kanon god service. Og så fandt jeg endda dvd'erne billigere end det andet sted, hvor jeg havde kigget på dem. Jeg sendte også en mail til det andet sted, men de svarede først dagen efter, men der havde jeg jo allerede fået dvd'en fra Begynderkite. Sådan skal en shop på nettet fungere i mine øjen!! :o)

Lars Rousing-Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra BegynderKite.dk

Hej peter :o) Jeg er glad for, at vi fandt den rigtige dvd til dig. Det er jo en ret væsentlig ting, kan man sige. Passer dvd'en ikk til dit kitesurfing niveau, så bliver du jo ikk glad for dvd'en. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe, hvis nogen er i tvivl eller bare har spørgsmål til et produkt. Det er en selvfølge for os, at en webshop gør sådan! Når en kunde ikke kan stå med produktet i hånden, så skal servicen bare være ekstra god. Så simpelt er det for os...

Super!

Jeg søgte en kitesurfing instruktions dvd og fandt den hos begynderkite.dk.
Dagen efter bestilling lå pakken til mig i min postkasse - Hurtigere kan det ikke gøres!! Og så skader det heller ikke at den var billigere end hos konkurrenten :-)

Peter Madsen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra BegynderKite.dk

Tak for din anmeldelse :o) Jeg håber, at du bliver glad for din dvd :o)

BegynderKite.dk

God og hurtig service :0)

Jeg bestilte en trainerkite og havde den dagen efter, selvom der står på hjemmesiden, at der normalt går 3-5 dage. Jeg fik endda en mail, hvor der stod, at den var afsendt med tracking nummer og det hele. Der var også en personlig kommentar, hvor der stod, at de gerne ville hjælpe, hvis jeg havde spørgsmål til min trainerkite. Og det er jo dejligt at vide, at man kan få hjælp, hvis man har brug for det. Rigtig god service!! :0)

Peter Madsen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Sarah
Tak for din anmeldelse :o) Vi er bare glade for at hjælpe, og håber at alle vores kunder er tilfredse. Vi gør meget ud af den enkelte kunde, så det er dejligt at høre, at vi har gjort dig glad. Husk det ejg skrev i mailen, at skal kigge på de øvelser, der er på begynderKite.dk med trainer kites. Det kan du få rigtig meget ud af :o)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk