We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bellamallorca anmeldelser

Bellamallorca Logo
Kunderne om Bellamallorca : »Pas på denne virksomhed ! Useriøs og uprofessionel !« »Top ferielejlighed og rigtig god betjening« 2
Middel
5.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Bellamallorca

Pas på denne virksomhed ! Useriøs og uprofessionel !

Jeg har haft en MEGET dårlig oplevelse med dette firma. Efter at have booket lejlighed på Mallorca og fået bekræftelse herpå modtager jeg sent fredag aften en mail om at lejligheden ikke er ledig. Rejsen og opholdet er fra om tirsdagen - og det er UMULIGT at komme i kontakt med firmaet. Jeg ringer 10-15 gange og indtaler besked på telefonsvareren og jeg skriver også flere mails til dem - men de reagerer ikke.

Så hold jer fra bellamallorca.dk !

Bellamallorca

Top ferielejlighed og rigtig god betjening

Vi er en familie på 4 som har tilbragt en fantastisk Påskeferie i Port de Soller på Mallorca. Vi havde lejet en flot ferielejlig hos Bella Mallorca med den mest fantastiske udsigt til bugten. Ferien overgik vores forventninger idet det var vores første ophold på Mallorca og første gang vi holdt ferie i en ferielejlighed. Men det er bestemt ikke sidste gang.
Bestillingen af ferielejligheden foregik nemt og ubesværet via Bella Mallorcas hjemmeside og kontakten til bureauet var rigtig god. Det var helt tydeligt at personalet brændte for sagen og vi fik en masse gode input til aktiviteter under ferien.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk