We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Berent anmeldelser

Berent Logo
Kunderne om Berent : »FUP!« »Undgå denne virksomhed!« »Undgå for alt i verden Berent.« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Berent

FUP!

Fik aldrig det gavekort de sagde de HAVDE leveret. Deres kundeservice er IKKEeksisterende og de har ikke svaret på de utallige e-mails jeg har skrevet til dem. Glem denne virksomhed og brug tiden på noget mere fornuftigt.

• Mia
  • Kolding, DK
  • 1 Anmeldelse

Undgå denne virksomhed!

Jeg har kendskab til nogen i min familie der er blevet snydt på det groveste herinde! De har haft en bruger hvor de har optjent point som man nu skal i flere år. For dette siger de man får et gavekort! En dag da gavekortet skulle bestilles, kun de ikke logge ind på brugeren og de troede det var en fejl, så de skrev til deres kundeservice. Kundeservicen kendte intet til email adressen og sagde at de aldrig havde haft en bruger derinde, hvilket jeg synes et meget bondefangeri! Jeg synes ikke det kan være rigtigt at når man har hjulpet dem i nogle år med deres spørgeskemaer at de så bare sletter ens bruger ligepludselig!!!!!

Berent

Undgå for alt i verden Berent.

Det er umuligt at slippe af med nyhedsmails fra dem - de bliver bare ved og ved og ved og er ikke til at stoppe :-(

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk