We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Berg Automobiler anmeldelser

Berg Automobiler Logo
Kunderne om Berg Automobiler : »Snyd og bedrag firma« »Lang næse« »Bergs Automobiler..« 4
Lavt
4.5 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Snyd og bedrag firma

Jeg har købt en Ford Mondeo af Tommy og det er en handel jeg har fortrudt mange gange siden og der jeg henvendte mig til ham for at få lavet de ting jeg havde bemærket og vi var enige om skulle laves på garantien . Så fik jeg og min mor som skulle køre mig hjem derfra en sviner uden lige af Tommy og at jeg ikke skulle forvente at en brugt bil er fejlfri og jeg ikke bare kunne komme der i tide og utide og vi var dumme og havde ikke forstand på biler.
Men jeg ved nu hvem der ikke har forstanden i orden i det firma.
Jeg har fået lavet mine ting et andet sted og sætter aldrig mine ben der igen.

Udvalgt anmeldelse om Berg Automobiler

Lang næse

Jeg søgte efter en kassevogn da jeg skulle åbne firma i starten af 2011. Hos Berg Automobiler i Rønnede fandt jeg så hvad jeg søgte, en Renault Trafic fra 2004. På nettet skrev han at kilometer standen var 119.000 og ikke ryger. Da jeg besøgte virksomheden for at prøve køre bilen så jeg til min undren at kilometer-tælleren viste 121,000 km. Og altså ikke 119 som på nettet. På prøveturen køre bilen perfekt og synes fejlfri.

Efter den første tur i bilen ser jeg at det ene sæde er der et dybt brændemærke efter en smøg hvilket jeg nævner for Tommy Berg (ejeren af Berg Automobiler), da han jo reklamere med at bilen har været en ikke ryger bil.
Under vores samtale fortæller han at netop den model jeg kigger på er en 2.5 diesel motor, hvilke er klart det bedste og at den også findes som 1,9 diesel, men deres gear kasser slides hurtigt op pga. det træk som den jo kan udsættes for. Tommy fortæller 2.5 motoren ingen problemer har med gearkassen. Jeg vælger at købe bilen og 3 dage efter henter jeg den så, Tommy Berg fortæller at reserve nøglen er bestilt og er på vej.

10 dage efter afhentning af bilen starter min første arbejdsdag så, jeg køre ca. 5 km da bilen pludselig sætter ud. Jeg forsøger forgæves på at starte bilen og efter ca. 10 min beslutter jeg mig for at ringe til Berg Automobiler, Tommy siger jeg bare skal komme op med den så vil de straks se på den, men efter som bilen jo ikke kan starte er det jo lidt svært. Tommy siger at de ingen muligheder har for at hente den, men at han har en låne bil så jeg da kan komme videre på job samme morgen.
Da jeg dukker op i Rønnede er det en ansat jeg snakker med og han ville gerne sørge for at min bil ville blive hentet og lavet. Tommy havde også fortalt at jeg skulle ha en låne bil i mellemtiden og den ansatte udlevere nøglen til en gammel Ford Mondeo (person bil) og som gulvsliber er det jo ikke helt plads nok, så jeg spørger pænt om de har nogle kasse biler man kan låne og den ansatte siger at det har de ikke. Jeg tænker jo at Mondeo´en er bedre end slet ikke kunne komme frem.

3 dage senere er min bil klar igen Tommy fortæller at de måtte sætte helt ny generator og kilerem på bilen da den generator der sad på var slidt ned. På vej hjem den samme dag høre jeg høje lyde fra motorrummet så vælger at køre ind til siden da bilen holder helt stille høre jeg et højt smæld fra motorrummet og lade-lampen begynder derefter at lyse. Det var så den nye kilerem der var knækket. Da Berg Automobiler er med i Mekonomen beslutter jeg mig for at finde den nærmeste Merkonom, så jeg kan få en ny kilerem på. Mekonomen (Herlev) som jeg tager til, tager kontakt til Tommy Berg og for grønt lys til at sætte ny kilerem på bilen. Kileremmen betaler jeg, og de ordner resten indbyrdes, og jeg tænkte jo ”Fint nok bare jeg kan komme hjem så er en kilerem billigt sluppet”. Jeg når kun lige at komme hjem (ca. 80 km) hvorefter jeg hører de samme høje lyde fra motorrummet. Dagen efter skifer Berg Automobiler så kileremmen og den ansatte fortæller at den generator som er blevet sat på ikke er helt den sammen som den originale, og derfor bruger en anden kilerem, Jeg ringer selv Tommy Berg op senere samme dag for at spørge til den uoriginale generator og Tommy fortæller den skam er original men bare en anden type/model og det intet har af betydning. Han beder mig blot om at være opmærksom næste gang remmen skal skiftes.

3 mdr. og 13 dage (ca. 10.000 km) efter jeg købte bilen, fik den en tikkende lyd fra venstre side i motoren. Samtidig havde mit 3. og 4. gear, pludselig fået en mislyd - som om nogle tandhjul kørte skævt af hinanden,
Hos Berg Automobiler prøvekøre Tommy selv bilen og udtaler at han intet kan høre i 3. gear men at der er en svag mislyd i 4. Han fortæller at den tikkende lyd er en utæt dyse, men at det ikke er noget problem at skifte og ikke er specielt dyrt.
Jeg spørg ind til reklamation på bilen men bliver afvist med at den jo er overskredet. I øvrigt mener man heller ikke at en slags mislyde fra gearet ikke er unormalt og at man sagtens kan køre videre med det. Som han siger: ”Så tit bruger man jo ikke 4. gear.”

Jeg fastholder min bekymring og spørger om Berg Automobiler kan kigge nærmere på bilen.
Jeg udtrykker samtidig min bekymring for at få en stor regning for renovering af gearkasse, men han siger: ”Det er ikke sådan vi laver forretning. Vi ringer altid før vi går i gang så kunden har en ca. pris.”. Han vurderer dog at det kommer til at koste omkring 6.000,-

Tommy finder en tid hvor jeg kan få lavet bilen og for at være sikker gentager jeg mig selv overfor Tommy, og siger ”Ring før I laver noget, så jeg ikke bliver overrasket over en regning på 15.000 kr.”

Datoen hvor bilen skulle laves lå en uge frem. Lånebil, så jeg kunne komme frem til mine kunder, var intet problem forsikrede Tommy mig om. Ugen efter afleverede jeg bilen og spurgte ind til en lånebil, hvorpå Tommy svare at han ikke lige havde en ledig. Jeg fortæller ham at jeg ingen anden mulighed har for at komme hjem. Han finder pludselig en ledig partner (lille varevogn) men den skulle bruges senere samme dag, så jeg fik beskeden at bilen skulle afleveres Berg Automobiler igen samme dag.

3 dage ringer en ansat fra Berg Automobiler af og fortæller at 8 lejer i gearkassen skal skiftes og at de er bestilt hjem. Jeg spørg om pris hvorpå svaret er: ”Det aner jeg ikke noget om men jeg ligger en besked til Tommy og beder ham kontakte dig hurtigst muligt”.

På 6 dagen ringer jeg selv til Berg Automobiler og snakker med samme ansatte som sidst. Igen beder jeg ham om at lægge besked til Tommy om at kontakte mig.
På 8. dagen ringer jeg igen og ligger en besked til Tommy.
På 9 dagen bliver jeg ringet op af Tommy Berg som fortæller bilen er færdig og klar til afhentning.
Han fortæller endvidere at jeg ikke skulle have været kommet meget senere, for så skulle jeg have haft en helt ny gearkasse. Jeg minder ham om at han jo selv indledningsvis mente at jeg godt kunne kører videre med mislydene, hvortil han svare: ”Nåh ja.. Altså.. Du kunne godt have kørt en måned endnu. Det var det jeg mente.”.

Da jeg møder op sider Tommy på kontoret klar med 2 regninger til mig. Den ene af dem er tætning af dyse 2750,- Kr. Den anden er renovering af gearkasse 12.701,- Kr. Jeg forklare Tommy at det jo netop var denne situation jeg ikke ønskede at stå i og spørger hvorfor han ikke havde ringet til mig som aftalt? Tommy mente at en ansat havde fortalt mig det og ingen besked havde fået om at ringe til mig. Sagen her ende med at Tommy Berg, det gode menneske som han er, slår 2000,- af prisen på gearkassen, så den samlede regning er på 13.451. Jeg betalt regningen på den utætte dyse kontant med det samme, hvorpå Tommy ønsker yderligere 5000. kr. på den anden regning før jeg kan få bilen udleveret. Dagen efter fald en slange af i motorrummet, som jeg selv kunne spænde på igen. Dagen efter at have hentet min bil hos Berg Automobiler begyndte ABS- og Servo lamperne lyse. Tommy er SÅ ubehagelig at snakke med at jeg nu ikke længere har lyst til at køre til ham.

Når jeg bede ham om at forklare alle mine problemer siger han blot: ”Hey – sådan er det, at købe brugt bil.”.

Jeg har nu fundet en anden mekanikker og vil råde alle andre til ikke at gøre forretning med Berg Automobiler.

Bergs Automobiler..

købte en c3 .. hos dem. for en uge siden.
forhandleren annoncerede med bile var fra 2003..
men papirne var den fra 2002.
da vi købte bil var den den gal med styrtøjet. lygter. fugt. bøsninger. bremseskiver/klodser. vidusker var sat fast med strips.
varme. dette skulle jo laves. det var så ikke blevet. og efter lange samtaler. med berg automobiler. og DAF. og FDM. blev det det til trusler. på livet. blev bilen pludselig afhentet. på add.. (selvtægt) hvilke blev meldt til politiet. og som loven er . bliver bilen jo leveret
tilbage. til ejer.. (Fogede)
jeg for alt i verden aldrig hverken sælge eller købe biler her..
Bare de trusler .. fortæller lidt om hvem man handler med

Industrivej 25
4683 Rønnede

kun svindlere og bedrager.. Desværre....

spør i om denne sag vil de fortælle at jeg har arb der.. (Aldrig)

Pas på her.....

Jeg købte en Kia Carnival af berg automobiler til overpris fordi han i annoncen skrev, at alle service er overholdt og km garanti på bilen. Da jeg blev solgt med det samme køber jeg bilen men... så kommer problemerne...

Deres ide om klargøring af bilen til 3100,- var en køre tur på 1000 km. ved ikke hvad de var ude og hente !

Ingen papir på at servicerne er overholdt faktisk ingen papir på noget!

Bilen var blevet riset men han fortalte at det var en forsikringssag og det ville blive lavet, men jeg måtte selv ringe flere gange og minde ham om at det skulle laves! Han begyndte så ikke at ville snakke med mig!
Og jeg fik andre at snakke med.

Jeg gav en Citroen Xantia i bytte som han skulle gi 3000 kr. for jeg har kun fået 1000 kr. Og da han var 19 dage om at få den omreg. den fordi han låner de biler ud som han får i bytte til folk som skal ha lavet bil hos ham, har jeg nu modtaget en parkeringsbøde på 510 kr. d. 15.4.2010 ( Han overtog bilen d. 30.3.2010 ) for at holde ulovligt parkeret i København hvor jeg ikke har været i 1½ år :(

På slut seddelen er der også opgivet forkert kørt km. Og der står ikke noget om at der indgik en bytte bil så jeg hænger på parkerings bøden, på 510 kr. så han kan fået min Citroen Xantia for 490 kr. :C(

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk